Paauglių pasižvalgymas po ligoninę baigėsi šiurpiu susitikimu

Grupė paauglių iš Kosta Rikos sugalvojo pramogą, nuo kurios dažnam piestu pasišiauštų plaukai. Jie ieškodami nuotykių įlindo į apleistą Sanatorio Duran ligoninę ir pasivaikščiojo bauginančiais koridoriais, viską filmuodami.

Ligoninė garsėja kaip viena labiausiai apsėstų Kosta Rikos vietų.<br>Youtube stopkadras.
Ligoninė garsėja kaip viena labiausiai apsėstų Kosta Rikos vietų.<br>Youtube stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2016, 1:01 PM, atnaujinta May 21, 2017, 3:08 AM

Ligoninėje buvo gydomi sergantieji tuberkulioze, kuri dar vadinama baltuoju maru. Pasišviesdami prožektoriais, paaugliai vaikščiojo po apleistas ir iš pažiūros tuščias patalpas.

Vienoje vietoje pašvietus į sieną, pasimatė paslaptinga figūra, primenanti mažą mergaitę, kuri greitai nėrė į tamsą. Surikę paaugliai pabėgo iš tos vietos.

Ligoninė garsėja kaip viena labiausiai apsėstų Kosta Rikos vietų. Ji buvo pastatyta 1918 m., joje buvo gydomi tūkstančiai pacientų, taip pat ir psichikos ligoniai.

Mažos mergaitės dvasia yra viena plačiausiai pagarsėjusių ligoninės „gyventojų“, o taip pat grupė vienuolių, kurios, teigiama, vaidenasi viršutiniajame ligoninės aukšte.

Įkėlus vaizdo įrašą į internetą, komentatoriai pasidalino į dvi dalis. Vieni iš tiesų sakė įžiūrėję koridoriuje mažą mergaitę, o kiti tikino, kad įrašas pakoreguotas kompiuterinėmis programomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.