Stebuklus darantis auksinis Kleopatros vanduo: kaip jį pagaminti

Apie Egipto valdovės Kleopatros grožį legendos sklido tarp amžininkų, jas aprašinėjo istorikai. Pasak Plutarcho, fizinis grožis jos asmenyje derėjo su gebėjimu įtikinamai kalbėti, neįtikėtinu žavesiu, kiekvienas jos žodis ir judesys aplinkiniams darydavo didžiulį įspūdį.

Teigiama, kad keletą mėnesių naudojant šį Kleopatros metodą poveikis būna stulbinamas.<br>123rf nuotr.
Teigiama, kad keletą mėnesių naudojant šį Kleopatros metodą poveikis būna stulbinamas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 23, 2016, 1:44 PM, atnaujinta May 20, 2017, 9:16 PM

Šiandien visi, tiek mokslininkai, tiek ekstrasensai, sutinka: Kleopatra turėjo stiprią valią, buvo labai žavi, spinduliavo stiprią energiją ir buvo labai geros sveikatos.

Yra žinoma, kad, palaikydama sielos stiprybę ir kūno grožį, Egipto valdovė pasitelkdavo senovinių žynių išmintį. Ji naudojo maginius ritualus, užkeikimus, simbolius ir daug kitų dalykų. Kleopatra reguliariai maudėsi gydomuosiuose šaltiniuose, šiuo metu esančiuose Turkijos teritorijoje, taip pat pieno voniose. Tai apsaugojo jos kūną nuo senėjimo, suteikė žvalumo, saugojo nuo ligų ir neigiamo priešiškų magų poveikio.

Ezoterikai teigia, kad vanduo geba kaupti informaciją ir subtiliu būdu ją perteikti organizmui. Kleopatra labai gerai žinojo šias vandens galias ir intensyviau naudojo vadinamuosius sidabrinį ir auksinį vandenį. Tokio vandens nesunkiai galite pasiruošti ir išbandyti patys namų sąlygomis.

Sidabrinis vanduo

Į molinį indą įpilkite ištirpusio vandens (galima iš šaldytuvo paimti ledo kubelių ir leisti jiems ištirpti). Toks vanduo – neutralus, visai informacija iš jo ištrinta. Įleiskite į vandenį sidabrinį daiktą. Pavyzdžiui, žiedą, šaukštelį ar segę. Ir pastatykite nakčiai prie lango.

Pageidautina tai daryti per pilnatį, kad mėnulio šviesa pasiektų indą su vandeniu. Dar geresnis poveikis pasiekiamas, jeigu naktį būna perkūnija. Toks vanduo bus įkrautas įspūdingos energijos, gebančios ištrinti negatyvumą ir gydyti žaizdas.

Auksinis vanduo

į molinį indą įpilkite ištirpusio vandens, įleiskite į jį auksinį žiedą, grandinėlę ar kitą daiktą. Pageidautina, kad aukso praba būtų kaip galima aukštesnė. Indą reikia pastatyti prie lango saulėtą dieną. Saulės spinduliai turi apšviesti vandenį.

Vanduo pasikraus gyvybingos energijos, kuri su organizmu darys stebuklus.

Tiek sidabrinį, tiek auksinį vandenį laikykite uždarytuose buteliukuose šaldytuve.

Vandens naudojimas

Pradžioje išgerkite septynis gurkšnelius sidabrinio vandens, o po kelių minučių – septynis gurkšnelius auksinio vandens. Naudinga taip pat suvilgyti veidą ir kūną pradžioje sidabriniu, po to auksiniu vandeniu.

Sidabrinis vanduo pašalins neigiamą energiją, užglostys įtampos židinius kūne, nuims stresą, sunaikins blogąsias bakterijas, užkamšys energetines skyles.

Auksinis vanduo visą organizmą pripildys gydomosios energijos, jį atjaunins, harmonizuos, suteiks žvalumo ir žavesio.

Teigiama, kad keletą mėnesių naudojant šį Kleopatros metodą poveikis būna stulbinamas. Moterims pagerėja sveikata, išsilygina raukšlės, oda parausvėja, tampa šilkinė. Daugumai normalizuojasi svoris.

Taip pat – tai ne mažiau svarbu – susitvarko asmeninis gyvenimas, pagerėja santykiai su vyrais. Tos moterys ima spinduliuoti meilės ir žavesio energiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?