Kokių antgamtinių galių turi kiekvienas Zodiako ženklas?

Gebėjimu skaityti mintis apdovanotas toli gražu ne kiekvienas žmogus. Tačiau visi turi bent nedidelių mistinių talentų, kuriais gali sėkmingai pasinaudoti. Šie talentai susiję ir su Zodiako ženklu.

Visi turi bent nedidelių mistinių talentų, kuriais gali sėkmingai pasinaudoti.<br>123rf nuotr.
Visi turi bent nedidelių mistinių talentų, kuriais gali sėkmingai pasinaudoti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2016, 1:14 PM, atnaujinta May 20, 2017, 12:47 AM

Avinas

Jūsų uinikalus talentas – intuicija. Ji neretai padeda atsirasti reikiamu laiku reikiamoje vietoje, išvengti pavojų, o taip pat pajusti dalykų esmę. Taip pat jums gerai sekasi okultiniai mokslai. Bet, nusprendę užsiimti magija, būkite atsargūs. Jūsų įgimtas užsispyrimas ir ambicijos – ne pačios geriausios savybės okultizmui.

Jautis

Jūs – tikras materialistas. Patys to nesuvokdami, sugebate lengvai ir greitai materializuoti savo žodžius ir mintis. Daugiau galvokite ir kalbėkite apie gerą, stenkitės išvengti neigiamų emocijų. Jūsų pyktis gali iš karto atsigręžti prieš jūsų skriaudėją. Taip pat Jaučiai dažnai sapnuoja pranašiškus sapnus, kurie gali perspėti apie rimtą pavojų. Tiesiog įsiklausykite į juos.

Dvyniai

Tarp šio ženklo atstovų stipriai išvystyti antgamtiniai gebėjimai pasitaiko retai. Juk norint pasiekti sėkmės šioje srityje, reikia nemažai atsidavimo ir kantrybės, o tai, kaip žinia, anaiptol ne pati stipriausia Dvynių pusė. Bet jeigu Dvyniai visgi susidomės magija ir sutramdys savo nenustygstantį būdą, iš jų, dėl ypatingo įgimto imlumo, išeis puikus antgamtinių dalykų specialistas.

Vėžys

Šio Zodiako ženklo atstovai geba daug pasiekti vystydami savo mistinius talentus ir studijuodami okultinius mokslus. Ir pranašiški sapnai jiems – ne retenybė. Daugiausiai šie pasiekimai susiję su Vėžių sugebėjimu prasiskverbti į dalykų esmę, jausti juos visu savo vidumi.

Liūtas

Mistinis talentas, su kuriuo Liūtai gali pirmauti – talismanų gamyba. Deja, daugiau pasiekti jiems vargu ar lemta dėl perdėto „užsiciklinimo“ ties savimi. Bet kokiems ezoteriniams veiksmams reikia pasiekti aplink esančių dalykų esmę ir visokių apribojimų, o tai Liūtams ne itin būdinga. Nors išimčių, žinoma, pasitaiko.

Mergelė

Mergelės, kaip ir Dvyniai, labai jautrios ir imlios. Tad pasiruoškite nuolatinei anapusybės įtakai jūsų gyvenime. Būtent tam jus žvaigždės apdovanojo labai gera intuicija. Vystykite ją ir dažniau į ją įsiklausykite, kad išvengtumėte nepageidaujamų energetinių poveikių.

Svarstyklės

Jūsų įgimtas altruizmas ir vidinė jėga padeda pasiekti neįsivaizduojamų aukštumų gydant. Nuolatinės harmonijos ir pusiausvyros viduje ir aplink save paieškos atveria meilės ritualų paslaptis, padarydamos jus geriausiu šioje srityje.

Skorpionas

Ekstrasensorika, hipnozė, aiškiaregystė – tai anaiptol ne visi jūsų mistiniai talentai. Jūs iš tiesų labiausiai iš visų mistiniais talentais apdovanotas Zodiako ženklas. Bet nepamirškite: kuo didesnė galia, tuo didesnė ir atsakomybė. Nepakenkite!

Šaulys

Jus vilioja okultiniai mokslai, ezoterika, viskas, kas paslaptinga ir mistiška. Jūs su malonumu studijuojate tokią literatūrą, bet nuo skaitymo toliau nepažengiate. Labai gaila. Jūs galėtumėte nemažai nuveikti kaip pranašas ir aiškiaregis.

Ožiaragis

Ožiaragiams verčiau viso savęs nepašvęsti okultinių ir ezoterinių mokslų studijoms – su jūsų puikiai žinomu užsispyrimu ir veržimusi link pergalės yra pavojus iš viso užmiršti apie išorinį pasaulį. Būkite ypatingai atidūs savo užsiėmimuose ir nepamirškite retkarčiais atsitraukti – pavyzdžiui, išeiti pasivaikščioti, susitikti su draugais ir mylimaisiais. Tai pridės jums jėgų ir neleis užsidaryti tarp keturių sienų.

Vandenis

Energetinis vampyrizmas – tai praktiškai Vandenio vizitinė kortelė. Jūs turite ir antgamtinių sugebėjimų – lengvai galite pasiekti sėkmės burdami Taro kortomis ir aiškindami sapnus. O taip pat jūs turite neblogą gebėjimą suprasti ir jausti slaptus žmonių troškimus.

Žuvys

Silpna energetinė apsauga ir didelis imlumas jus daro lengvu anapusinių jėgų taikiniu. Todėl su okultizmu, ezoterika ir kitais antgamtiniais dalykais jums reikėtų būti ypač atsargiems. Neužmirškite sekti energetinės būklės ir būtinai pasitikėkite savo intuicija – blogai ji jums tikrai nepatars!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.