5 stebuklingi patarimai, kaip nuvyti blogus sapnus

Parapsichologų nuomone, sapnai ne tik atspindi psichinę žmogaus būklę, bet ir veikia realų gyvenimą.

Pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, – išanalizuoti savo būseną nubudus.<br>„123rf.com“ nuotr.
Pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, – išanalizuoti savo būseną nubudus.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-10 12:56, atnaujinta 2017-05-19 07:46

Dėl streso ir iš aplinkinio pasaulio gaunamos negatyvios informacijos žmogų gali persekioti košmarai. Blogi sapnai ilgainiui pramuša plonus energetinius apvalkalus, o kai silpsta žmogaus energetika, keičiasi ir jo gyvenimas: ima persekioti nesėkmės, atsiranda problemų asmeniniuose santykiuose, blokuojamas naujos gyvybinės energijos gavimas.

Jeigu blogus sapnus sapnuojate ilgiau kaip dvi savaites – tai reiškia, kad būtina ko nors griebtis. Žmogus ne visada sapnus atsimena, tačiau nubudęs jaučia fizinius pojūčius – malonius arba nemalonius.

Norint išsivaduoti nuo blogų sapnų, reikia padirbėti su savo energetika. Pirmas dalykas, kurį būtina padaryti, – analizuoti savo būseną nubudus. Nubudę blogos nuotaikos arba su nemaloniais pojūčiais, surašykite ant popieriaus lapo viską, kas jums ateina į galvą, atsakydami į šiuos klausimus: „Kodėl aš taip jaučiuosi?“, „Kas man kelia baimę?“, „Kaip norėčiau jaustis nubudęs“. Įdėmiai išanalizavę savo atsakymus, atrasite problemos sprendimo raktą ir pašalinsite jos pradines priežastis.

Keletas patarimų, kaip atsikratyti blogų sapnų ir jų pasekmių:

1. Dažniau keiskite pagalvę, ant kurios miegate, kad neutralizuotumėte kenksmingą energiją.

2. Galvūgalyje nakčiai pastatykite stiklinę vandens, rytą tą vandenį išpilkite. Taip informacija, atėjusi sapne, pasišalins visiems laikams.

3. Po pagalve dėkite natūralaus audinio maišelį, į kurį lygiomis dalimis įpilkite druskos, šalavijų ir medžių spyglių. Maišelį keiskite kartą per savaitę. Tai miegant apsaugos jūsų subtilų energinį lauką.

4. Prieš miegą žiūrėkite į malonius, estetiškus dalykus.

5. Nubudę po nemalonaus sapno, surinkite visą patalynę ir pakeiskite ją nauja, tada išsimaudykite po kontrastiniu dušu ir išsakykite savo sapną ar pojūčius tekančiam vandeniui.

Kad apsigintumėte nuo žalingo blogų sapnų poveikio, prie lovos laikykite serpentinito, žalio jaspio arba nefrito piramidę.

Ant popieriaus surašykite savo nemalonaus sapno pojūčius, vaizdus ir detales, per dieną peržiūrėkite tą sąrašą ir mintyse modeliuokite kitus įvykius, remdamiesi sapno siužetu. Saulei leidžiantis popierių sudeginkite. Taip išsivaduosite nuo blogo sapno įtakos realiam gyvenimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.