Partneris pagal Zodiako ženklą – pasitikrinkite, kas jūsų laukia

Žmonės, besidomintys astrologija, jau seniai pastebėjo, kad tam tikriems Zodiako ženklams būdingas vienoks ar kitoks elgesys, išskirtiniai bruožai. Kiekvienas Zodiako ženklas sugeba skirtingai išreikšti meilę ir savo jausmus.

 Tad jei ketinate regzti meilės romaną, būtinai pasidomėkite, kokių jausmų tikėtis ir laukti iš savo antrosios pusės.<br> 123RF.com nuotr.
 Tad jei ketinate regzti meilės romaną, būtinai pasidomėkite, kokių jausmų tikėtis ir laukti iš savo antrosios pusės.<br> 123RF.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2016, 2:27 PM, atnaujinta Jul 18, 2019, 2:25 PM

Tad jei ketinate regzti meilės romaną, būtinai pasidomėkite, kokių jausmų tikėtis ir laukti iš savo antrosios pusės.

Avinams meilė yra labai svarbi. Be meilės Avinai negali gyventi. Meilę ir naujas pažintis jie paprastai priima su dideliu džiaugsmu.

Jaučiams meilė – fizinis prisirišimas. Iš santykių su mylimu žmogumi šie Zodiako ženklų atstovai laukia ramybės, pasitikėjimo ir fizinio malonumo.

Dvyniai skuba įsimylėti. Jiems ypač patinka jausti, kad yra mylimi ir globojami. Tiesa, retsykiais jie baiminasi, kad nauji santykiai gali sugriauti jų laisvę, todėl kartais vengia pamilti.

Jei kas nors paklaustų, kuriam Zodiako ženklui labiausiai reikia meilės, atsakymas būtų vienareikšmis – Vėžys. Kaip tik jiems meilė reiškia ne tik fizinį artumą, šilumą ir glamones, bet ir saugumą.

Liūtai trokšta gražaus gyvenimo, dailios ilgakojės partnerės šalia. Dažniausiai jų meilė susipynusi su dėkingumu ir pagarba kitam žmogui.

 

Mergelės – patys tikriausi pedantai visose srityse. Jiems svarbu ne tik užsitikrinti patogią darbo vietą, bet ir tokį partnerį, su kuriuo jaustųsi saugiai ir patogiai ir po sunkios darbo dienos, ir kartu atostogaujant.

Svarstyklėms nereikia kūniškos aistros. Jiems svarbiausia – aistringa sąjunga širdyse ir galvose. Kai jie įsimyli, net nepagalvoja, dėl kokios priežasties taip nutiko. Paprastai juos sužavi kito žmogaus nuoširdumas ir šypsena.

Skorpionas – aistros ženklas! Dažnai jie pamilsta net kelis partnerius vienu metu ir dėl to nė kiek nesuka galvos. Taip yra todėl, kad jie labai bijo pralaimėti ir likti vieni.

Šauliai – patys tikriausi idealistai. Jie nori visko arba nieko. Šauliai mėgaujasi atsitiktinėmis pažintimis, trumpu bendravimu. Jie nemėgsta įsipareigoti, todėl vienos nakties nuotykiai – idealiausias variantas, kurį galite pasiūlyti aistros ištroškusiems Šauliams.

Ožiaragiams meilė – tai mandagumas ir nuoširdumas. Jie gali būti saldūs ir jautrūs, o kartais – tarsi privalgę velnių. Tai žmonės, kuriuose susikaupę daugybė emocijų, todėl labai svarbu jas laiku užgesinti.

Vandeniai apie meilę galvoja daug ir atsakingai. Dažnai šis jausmas jiems nesuprantamas, net kiek tolimas, todėl labai svarbu su jais apie tai šnekėtis, jiems aiškinti, ko iš jų tikitės ir pageidaujate. Kai pavyks atrakinti Vandenių širdis, jie jums padovanos amžiną meilę ir šilumą.

Įsimylėjusios Žuvys dėl meilės gali mesti viską, neprašydamos nieko mainais. Tuo pačiu tai itin atsargūs Zodiako ženklai, kurie baiminasi skausmo.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 liepos 12 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.