Nežinote, ar vyras jums tinkamas? Pažvelkite į žymes ant jo kūno

Yra daugybė būdų išsiaiškinti, ar jūsų partneris bus geras vyras. Vis dėlto, santuoka – labai svarbus įvykis. Ar jis nori vaikų? Ar jis yra pasiruošęs įsigyti būstą? Ar jūs gerai sutariate? Ar jis nesielgia vaikiškai? Tai vos keturi klausimai, į kuriuos reikia atsakyti prieš žengiant šį lemtingą žingsnį. Tačiau turbūt niekada nepagalvojote, ką apie jūsų vyrą gali pasakyti jo apgamai? Kinijoje tikima, kad apgamai ir pigmentinės dėmės ant vyro kūno gali atsakyti, ar jis bus geras gyvenimo partneris.

Kinijoje tikima, kad žymės ant žmogaus kūno gali atskleisti jo charakterio savybes.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Kinijoje tikima, kad žymės ant žmogaus kūno gali atskleisti jo charakterio savybes.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-16 11:28, atnaujinta 2017-05-18 18:00

Pilvas

Apgamas ar pigmentinė dėmė ant pilvo gali reikšti, kad žmogus yra godus ir savanaudis.

Krūtinė

Apgamas per vidurį krūtinės gali reikšti, kad šio žmogaus laukia sėkmė. Tokį vyrą verta branginti net ir tuomet, jei jis dažnai lankosi baruose. Jis už viską atsilygins ateityje.

Žandikaulis

Apgamas šioje vietoje simbolizuoja, kad žmogus turi sveikatos problemų ar palaiko nesveiką gyvenimo būdą.

Nugara

Žymės ant nugaros reiškia, kad žmogus labai rimtai priima tiesą. Be to, toks asmuo yra atviras naujoms idėjoms ir viskam pasiruošęs.

Kojos

Jei apgamas yra ant kojos, reiškia, kad šis žmogus nemėgsta priimti sprendimų. Jam lengviau, jei apsispręsti padeda kas nors kitas.

Pečiai

Apgamas ar pigmentinė žymė ant dešiniojo peties reiškia, kad žmogui seksis su pinigais, o kairiojo, kad visiškai nesugeba su jais tvarkytis.

Pirštai

Jei pigmentinė dėmė puikuojasi ant žmogaus piršto, reiškia, kad jis yra labai nepriklausomas ir mėgsta savarankiškai priiminėti sprendimus.

Ranka

Žymė ant dešinės vyro rankos reiškia, kad už jo galima drąsiai tekėti. Jis puikiai sutars su vaikais ir padės tvarkytis namuose. Jei žymė yra ant moters dešiniosios rankos – jai už viską svarbesnė karjera.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.