Vaikai pagal Zodiako ženklą: štai ko galima tikėtis iš kiekvieno

Kiekvienas gimęs vaikas yra individualus ir ypatingas. Tiesa, dauguma tėvelių, vos tik gimus kūdikiui pagalvoja, kokio Zodiako ženklo atstovas jis bus. Astrologai įsitikinę, kad Zodiako ženklai ypač daro įtaką vaikų charakteriui.

Kiekvienas gimęs vaikas yra individualus ir ypatingas.<br>123rf.com
Kiekvienas gimęs vaikas yra individualus ir ypatingas.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2016, 11:04 AM, atnaujinta May 18, 2017, 4:13 PM

Avinas

Mergaitės, gimusios po Avino ženklu, iš kitų išsiskiria noru pirmauti ir vadovauti. Dėl Marso įtakos šios mergaitės paprastai atrodo itin vyriškai. Jų balso tembras žemas.

Reikėtų atsižvelgti į šių vaikų poreikius – jie nuo pat mažų dienų stengiasi būti nepriklausomi, todėl tėvams sunkiai seksis perauklėti Aviną arba atkalbėti nuo užsibrėžtų idėjų ir tikslų.

Nekantrumas ir negalėjimas laukti – pagrindinė problema, kuri neramina tėvus, auginančius Avinus. Paprastai tokie vaikai linkę į hiperaktyvumą. Jie nemėgsta ramios veiklos – Avinų niekada nepamatysi ramiai piešiančių ar dėliojančių dėliones.

Jautis

Jaučiai geriausiai jaučiasi savo namuose. Jiems nėra nieko svarbiau už tėvų meilę. Jiems svarbu jausti mamą, esančią šalia, jos apkabinimus, bučinius.

Šio Zodiako ženklo atstovus keri švelnus tėvų balsas, jų kvapas.

Paprastai Jaučiai mėgsta piešti, jie linkę į tam tikrus amatus, kurie susiję su lytėjimu, – modeliavimas, siuvimas, tapyba.

Dėl Veneros įtakos mergaitės linkusios groti pianinu ir kitais klavišiniais muzikos instrumentais.

Žaislai turi būti malonūs liesti, drabužiai – moteriški ir harmoningi. Saldainiai ir kiti gardėsiai – natūralaus skonio.

Saugumo jausmą Jaučiams suteikia santaupos, tad nenustebkite, jeigu net ir mažosios Jautukės savo kambaryje turės taupyklę, į kurią mes pinigėlius naujai suknelei ar didelei lėlei.

Dvyniai

Su Dvyniais niekada nebus nuobodu. Šis Zodiako ženklas simbolizuoja judėjimą. Tiesa, ne visada fizinį, kartais – protinį. Dvyniai linkę anksčiau už kitus vaikus išmokti kalbėti ir rašyt.

Dvynių smalsumą patenkina įdomios ir informatyvios knygos. Nereikėtų pamiršti, kad Dvyniai pasižymi nenuoseklumu.

Vėžys

Tai jautriausi ir labiausiai pažeidžiami Zodiako ženklai. Ženklo planeta – Mėnulis. Vėžiams labai svarbu justi mamą.

Mergaitės, gimusios po Vėžio ženklo, nuo pat mažų dienų vienokiais ar kitokiais būdais galvoja apie šeimą. Mėgstamiausias jų žaidimas – gaminti pietus lėlėms.

Vėžiai geba intuityviai užmegzti ryšį su kitais žmonėmis. Jei greta esantys žmonės juos erzina, tikėtina, kad jie ir patys ims nervintis.

Liūtas

Išdidumas ir orumas Liūtus lydi nuo vaikystės. Dar gulėdami vežimėlyje jie trokšta būti dėmesio centre.

Tai itin teatrališki vaikai, kurie net ir tarp svetimų žmonių jausis lyg žuvis vandenyje. Šios savybės labai padeda įžengus į suaugusiųjų pasaulį – Liūtai visada susiras bičiulių ir draugų.

Rekomenduojama mažuosius Liūtus leisti į šokių arba dramos būrelius.

Mergelė

Mažosios Mergelės stebina tvarkingumu. Nuo pat mažų dienų jie mėgaujasi tvarkydami savo erdvę – spintas, komodas, stalčius. Jie – tikri kolekcionieriai. Užsukę į Mergelių kambarį, būtinai rasite bent kelias statulėles arba paveikslėlius.

Nuo pat mažens Mergelės rūpinasi maistu. Jos skiria dėmesį sveikai mitybai, jų racione visada rasite daržovių ir vaisių.

Svarstyklės

Tai niekada nesiginčijantys vaikai. Jiems labai svarbu harmonija ir balansas. Tiesa, mažosios Svarstyklės visada turi savo nuomonę.

Šio Zodiako ženklo atstovams labai svarbu estetika. Jų drabužiai visada švarūs ir tvarkingi, plaukai idealiai sušukuoti.

Skorpionas

Skorpionai gimę valdyti. Paprastai dėl savo ambicingumo jie pasiekia aukštumų. Kartais koją gali pakišti energingumas – pasitaiko situacijų, kai dėl greitumo ir vikrumo jie susižeidžia.

Skorpionai iš kitų išsiskiria nuolatiniu pavydo jausmu. Mažos mergaitės kitoms pavydi didesnių lėlių, berniukai – įmantresnių automobilių.

Šaulys

Tai mažasis padauža. Dar net gulėdamas vystykluose, jis sugeba tėvus pastatyti ant blakstienų. Šaulio energija trykšta per kraštus. Jie itin draugiški – bičiulių susiras jau smėlio dėžėje. Šio Zodiako ženklo atstovai paprastai būna labai sąžiningi ir teisingi.

Tėvai, kurie augina Šauliukus, turėtų juos leisti į būrelius, susijusius su sportine veikla. Tikėtina, kad jie pasieks puikių rezultatų.

Jei norite nudžiuginti Šaulius, pasiūlykite jiems keliauti – jų neerzina dideli atstumai ar ilgos kelionės. Jie mėgaujasi galėdami praplėsti akiratį, pamatyti naujus kraštus.

Ožiaragis

Šio ženklo atstovai nemėgsta sudėtingų situacijų. Paprastai tokie vaikai renkasi lengvus žaidimus, nemėgsta laiko skirti loginiams uždaviniams.

Jei auginate Ožiaragį, tikėtina, kad iš jo gali išaugti verslininkas arba politikas. Nors jiems būtina meilė ir šiluma, jie nėra jos linkę demonstruoti.

Gana dažnai Ožiaragiai vaikystėje būna itin uždari, o paauglystėje tampa tikri ekstravertai.

Vandenis Šie Zodiako ženklai – angelo ir velnio derinys. Kai jų nuotaika gera, tikėtina, kad jie elgsis lyg pačios švelniausios būtybės pasaulyje. Jos gali glaustytis ir myluotis, gali smagiai žaisti ir nuolat šypsotis.

Bet jeigu jų nuotaika apkars, tuomet reikėtų pasisaugoti. Tikėtina, kad dėl prasto nusiteikimo klius visiems – net ir niekuo dėtiems aplinkiniams.

Paprastai vandeniai itin mandagūs, su jais malonu bendrauti. Mokykloje gana dažnai nukenčia dėl naivumo.

Žuvys

Neturėtumėte nerimauti, jei Žuvų ženklo vaikas nuolat bus pavargęs. Tai tipiškas šio ženklo bruožas.

Jie neturi jėgų šalinti gyvenime atsiradusių kliūčių, todėl ilgainiui pripranta prie nuolatinio streso ar permainų.

Žuvytės labai mėgsta tylą ir ramybę – namuose tokį vaiką dažnai rasite tyliai žaidžiantį su mėgstamiausiu žaislu. Nors jų gali turėti devynias galybes, vis dėlto pasirinks tik vieną, su kuriuo net eis kartu miegoti.

Tai pats ištikimiausias Zodiako ženklas. Tikėtina, kad mokykloje užsimezgusi draugystė su kitais žmonėmis juos sies visą gyvenimą

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.