3 patys laimingiausi Zodiako ženklai

Zodiako ženklas, po kuriuo gimęs žmogus, gana stipriai paveikia jo charakterį ir likimą. Apdovanodamas žmogų tomis ar kitomis savybėmis, ženklas gali padovanoti laimę ar, priešingai, savo „globotinį“ padaryti labai nelaimingą.

Žmonės, gimę po Vandenio ženklu, į gyvenimą žiūri lengvai, neišgyvena dėl kylančių problemų ir nuolat siekia malonumų.<br>123rf nuotr.
Žmonės, gimę po Vandenio ženklu, į gyvenimą žiūri lengvai, neišgyvena dėl kylančių problemų ir nuolat siekia malonumų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2019, 3:29 PM

Ar egzistuoja išties laimingi ženklai ir kuo pasireiškia jų padovanota laimė? Remiantis statistiniais tyrimais, galima išskirti tris ženklus, kurie savo šeimininkams neša laimę ir gyvenimo harmoniją.

3. Vandenis

Šis ženklas į sąrašą pateko neatsitiktinai. Žmonės, gimę po Vandenio ženklu, į gyvenimą žiūri lengvai, neišgyvena dėl kylančių problemų ir nuolat siekia malonumų. Šie žmonės neprisirišę prie vienos vietos, nesikankina, jeigu šalia nėra mylimo žmogaus. Jie visada turi daug draugų, jų širdies ir kraujagyslių bei nervų sistema gerokai stipresnė, nei bet kurio kito Zodiako ženklo.

Ne mažiau svarbu tai, kad Vandeniai yra visapusiški ir labai kontaktuojantys su kitais, tas visada yra reikalingi ir niekada nelieka vieni. Visa tai daro Vandenio ženklo žmones vienais laimingiausių.

2. Liūtas

Niekas nenustebs, pamatęs Liūtą laimingiausių Žemėje žmonių sąraše. Ir tai tikra tiesa – juk šiems veikliems žmonėms sekasi praktiškai viskas, ko jie besiimtų. Jie pasitikintys savimi, sau pakankami ir kilnūs, jų plačios pažiūros, todėl aplink Liūtus visada sukasi daugybė žmonių, per kuriuos galima save realizuoti ir kuriuos valdyti – o tai reiškia, patirti gyvenimo malonumą.

Be to, Liūtas – tikras estetas ir gurmanas, jis tiesiog dievina viską, kas prašmatnu, brangu ir kokybiška, todėl gyvenime visada stengiasi turėti viską, kas geriausia, ir paprastai to pasiekia. Sužavėti žvilgsniai ir meilikavimas šiuos žmones daro vienais laimingiausių pasaulyje.

1. Dvyniai

Pirmoji vieta tarp pačių laimingiausių Zodiako ženklų Dvyniams atiteko ne šiaip sau. Šie žmonės savyje suderina Liūto eleganciją, valdingumą ir gyvenimo džiaugsmą su Vandenio nerūpestingumu ir komunikabilumu. Gimusieji po Dvynių ženklu turi pagrindinę savybę, kurios neturi kiti – jie yra absoliučiai laisvi. Šiuose žmonėse dera laisvė nuo kompleksų ir prietarų, svetimos įtakos ir savų įpročių.

Be to, apklausos rodo, kad Dvyniai – tie žmonės, kurie gyvenime išbandė visus malonumus ir išsirinko sau tik tai, kas jiems teikia nežemišką džiaugsmą. Daugiau kaip 90 proc. Dvynių save laiko absoliučiai laimingais ir yra pasirengę tą laimę dovanoti kitiems.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 liepos 30 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.