Zodiako ženklai, tarp kurių neįmanoma meilė

Jeigu susitiks šių dviejų Zodiako ženklų atstovai, labai retais atvejais gali nutikti taip, kad susikurs tobula dviejų visiškai priešingų žmonių sąjunga. Pačioje pažinties pradžioje pasireiškiantis akivaizdus charakterių nesutapimas priveda prie bendrų interesų. Tačiau šis žavesys gali labai greitai virsti pykčiu ir net neapykanta.

Dvyniams patinka žaisti su Ožiaragiais.<br>123rf nuotr.
Dvyniams patinka žaisti su Ožiaragiais.<br>123rf nuotr.
Ožiaragis turi daug teigiamų savybių.<br>123rf nuotr.
Ožiaragis turi daug teigiamų savybių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 3, 2016, 10:00 AM, atnaujinta May 17, 2017, 1:11 AM

Šie du visiškai priešingi ženklai – tai Ožiaragis ir Dvyniai. Ožiaragis yra rimtas, dalykiškas žmogus, pastovus gyvenime ir jausmuose. Retai įsimyli, bet jei taip atsitinka, meilė bus tikra ir viską užvaldanti.

Jis visas savo jėgas atiduoda šiems jausmams. Santykius nori padaryti sėkmingus. Ožiaragių dėmesiui – žavingi Dvyniai visiškai kitaip žiūri į gyvenimą. Mieli Ožiaragiai, nekurkite iliuzijų apie savo gražią ateitį.

Tai keista pora: griežti ir protingi Ožiaragiai ir neatsakingi, nerimti Dvyniai. Jums nelengva rasti bendrą kalbą. Ožiaragį erzina Dvynių lengvabūdiškumas ir neatsakingumas. Netikrumas dėl ateities atima iš Ožiaragio taip jo trokštamą patikimumo jausmą. Dvyniai teikia staigmenas. Nepavyksta atspėti, ką jie sugalvojo, nes jų veiksmai yra impulsyvūs ir žodžiai atspindi minutės nuotaiką.

Ir vis dėlto... mieli Dvyniai – jei jis tikrai myli, sugebės viską atleisti. O jei jis nusprendžia, kad žaidimas beprasmis, jums teks atsisveikinti su laimingos ateities viltimis. Tuo metu Ožiaragiams teks priimti savo Dvynius tokius, kokie jie yra, arba įsisąmoninti, kad santykiai neturi prasmės.

Šios sąjungos negalima pavadinti nulemta iš dangaus. Mažai kas iš draugų rekomenduotų tokią partnerystę. Dvyniai konservatyviam Ožiaragiui, kuris visada nori visiškai kontroliuoti savo partnerį, yra pernelyg nesutramdomi. Jei Ožiaragis kviečia jus vakarienės ketvirtadienį vakare, jam nepatiks restorane pamatyti didžiulės jūsų draugų ir bičiulių minios.

Tačiau Dvyniams patinka žaisti su Ožiaragiais. Jie į viską žiūri kaip į žaidimą. Ožiaragis rimtai kovoja dėl savo partnerio jausmų. Dvyniams verta visam laikui pamiršti netikėtus vakarus su draugais, nes Ožiaragis viską turi žinoti iš anksto.

Ožiaragis turi daug teigiamų savybių. Jis padės Dvyniams įveikti gyvenimo sunkumus ir atskleisti tokius gebėjimus, apie kuriuos jie net neįtarė. Šioje sąjungoje nuostabiausias dalykas – uždrausto vaisiaus pojūtis. Galite būti tikri, kad visi draugai apkalbinės jus už nugarosi, kad jūsų sąjunga neilgai truks. Bet užsispyrusiam Ožiaragiui tai tik dar viena priežastis sustiprinti santykius.

Nebandykite pakeisti vienas kito. Juodo neišvalysi iki baltumo. Gyvenkite ir džiaukitės, kad jūsų partneris yra toks, koks yra, o ne toks, apie kokį jūs svajojate. Ožiaragiams reikėtų pagalvoti, kad tvarkaraštis – anaiptol ne pagrindinis dalykas gyvenime.

Parengė Evelina Parniavskaja

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.