Penki Zodiako ženklai, su kuriais sunkiausia gyventi

Kiekvienas Zodiako ženklas turi išskirtinius charakterio bruožus, savitą elgesį. Tarp visų Zodiako ženklų yra penki, kuriuos ypač sunku pakęsti. Su šiais ženklais kitiems būna nelengva.

Kiekvienas Zodiako ženklas turi išskirtinius charakterio bruožus, savitą elgesį.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Kiekvienas Zodiako ženklas turi išskirtinius charakterio bruožus, savitą elgesį.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2019, 4:18 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 2:49 PM

5 vieta – Ožiaragis

Su jais bendrauti yra itin sudėtinga. Užsispyrimas – tai lyg jų antrasis vardas. Jie niekada nedarys to, ko nenori, kas nėra artima širdžiai. Ožiaragiai retai kada elgiasi pagarbiai, todėl jų socialinis ratas yra ribotas. Jie negali pakęsti nuobodulio, todėl save apsupa stipriausiais pasaulio atstovais. Jeigu įsimylėjote Ožiaragį, jums reikės ištvermės ir kantrybės.

4 vieta – Vandenis

Vandenis – labai savotiškas bendravime. Vertina tik savo nuomonę. Šis Zodiako ženklas gali lengvai apkaltinti kitą žmogų, kad tik pateisintų save. Jie siekia savo tikslų, kartais tai perauga į tikrą despotizmą. Vandenis yra labai išmintingas Zodiako ženklas, bet dažnai viršų paima emocijos, ir jis meta nusistovėjusią ir patikimą gyvenimo kryptį.

3 vieta – Dvyniai

Dvynius kažkas nuolat kur nors traukia. Jiems sunkiai pavyksta nusėdėti vietoje, todėl šis ženklas užėmė garbingą trečiąją vietą. Jie yra ryškūs, plepūs ir kaprizingi. Kritiniu momentu jie užsideda „abejingumo kaukę“ ar net „žiaurumo kaukę“ ir palieka „šventę“, su visais neatsisveikindami. Jiems nerūpi kitų nuomonė. Jie savo galvoje susikūrę fantazijų pasaulį. Dvyniai yra klastingi. Atrodo, kad perkandote juos – bet ir vėl nesėkmingai, jūs vėl pralaimėjote.

2 vieta – Avinas Avinas – impulsyvios asmenybės ženklas. Jie sugeba per 15 sekundžių sugadinti tai, ką statėte metų metus, ir tai susiję ne tik su darbu, bet ir su santykiais. Jie visada teisūs, ir jūs privalote tai pripažinti. Tai jų gyvenimo taisyklė. Jeigu įsimylėjote šį Zodiako ženklą, būkite pasiruošę, kad ramybė truks daugiausiai dvi dienas.

1 vieta – Skorpionas

Skorpionai yra grėsmingiausi piktadariai iš visų Zodiakų ženklų. Jie visada gauna, ko nori. Jiems nėra nieko neįmanomo. Jų žiaurus požiūris į pasaulį, jie yra kerštingo būdo. Jiems žmonės yra tarsi jų nuosavybė, todėl jeigu papuolėte į jų tinklą, tai esate amžiams jų vergijoje. Bet kokie santykiai su šio Zodiako atstovu gali grėsti skaudžiomis pasekmėmis.

Parengė Evelina Parniavskaja

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugpjūčio 8 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.