Pasakyk savo namo ir buto numerius – pasakysime, kaip gyveni

Numerologijoje populiaru spėti žmogaus charakterį, susumuojant visus jo gimimo datos skaičius. Gautas skaičius laikomas asmeniniu to žmogaus skaičiumi. Tačiau žmogaus gyvenime yra ir kitų svarbių skaičių.

Kokį skaičių gaunate, sudėję savo adreso skaičius?<br>123rf nuotr.
Kokį skaičių gaunate, sudėję savo adreso skaičius?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2016, 12:09 PM, atnaujinta May 16, 2017, 1:43 AM

Pavyzdžiui, visi gyvena pagal kokį nors adresą. Visi turi būstą su kokiu nors skaičiumi. Pavyzdžiui, namo numeris 99, korpusas 1, butas 54. Sudėkime šiuos skaičius: 9+9+1+5+4=28, 2+8=10, 1+0=1. Taigi, šiuo atveju gauname vienetą.

O kokį skaičių gaunate jūs, sudėję savo adreso skaičius?

1

Vienetas ir yra vienetas – tai vienatvė. Todėl tokiame būste nepageidautina gyventi vienišam žmogui – vienatvės jausmas tik dar labiau sustiprės. Tačiau kai kuriems bendravimo visiškai pakanka darbe, kai kurių profesijų atstovai netgi skundžiasi jo pertekliumi. Šiuo atveju vienetas padės pailsėti nuo žmonių gausos.

2

Dvejetas veikia raminančiai. Tokiuose namuose retai pasitaiko ginčų, visos problemos sprendžiamos taikiai. Gyventi dvejete ramu – žinoma,jei tik ramybė neprieštarauja jūsų temperamentui. Emocingus žmones dvejetas slegia.

3

Trejetas suteikia energijos. Dvasinės, seksualinės – bet kokios. Trejeto gyventojai niekada nepristinga jėgų. Tačiau toks būstas tikrai netinka švaistūnams. Pinigai dings iš piniginės neįtikėtinais greičiais.

4

Toks būstas savo gyventojams suteikia stabilumą. Ketvertas apjungia keturias stichijas – ugnį, orą, vandenį ir žemę. Šiuose namuose viskas sekasi, visi darbai atliekami sėkmingai. Bet darboholikams teks suktis dar intensyviau – jiems, ko gero, vertėtų pagalvoti apie būsto pakeitimą.

5

Penketas stimuliuoja savo gyventojų kūrybinį aktyvumą. Jis tinkamas menininkams, literatams ir dailininkams, bet kurių profesijų, reikalaujančių nešabloniško mąstymo, atstovams. O žmonėms, linkusiems į ramų ir ritmingą gyvenimą, tokie namai veikiausiai netiks.

6

Šešetas žadina draugystės ir meilės jausmus. Tokiuose namuose gyvena tvirtos daugiavaikės šeimos. Santykius tarp kaimynų retai temdo konfliktai. Jeigu jūs trokštate mylėti ir būti mylimi, šešetas jums tiesiog būtinas.

7

Nepaisant „laimingos“ reputacijos, septyneto gyventojams nelemta sulaukti sėkmės finansiniuose reikaluose. Namai labiau tinkami tiems, kuriuos nelabai domina materialioji žmogiškosios būties pusė. Jie tinka tiems, kurie mėgsta nuošalumą, savistabą, meditaciją ir savo vidinio pasaulio vystymu rūpinasi labiau, nei sėkme.

8

Aštuonetas – gausos ir pertekliaus šaltinis. Tokie namai – lyg sklidinas puodas. Jie idealiai tinka tiems, kurie siekia aukštos padėties ir pripažinimo, aplinkinių pagarbos ir draugiškumo. Bet žmonėms, nesugebantiems racionaliai tvarkyti savo finansų, būstas netinkamas.

9

Tokiuose namuose vyrauja užuojauta ir meilė artimui. Jie idealiai tinka žmonėms su didele gyvenimo patirtimi, gebantiems pasiekti išminties gelmes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.