Koks gyvūnas yra jūsų Zodiako ženklo Gynėjas?

Gynėjo kerai – sudėtingi ir galingi. Jie burtininką apsaugo nuo juodosios magijos. Kiekvieno „Hario Poterio“ veikėjo Gynėjas yra unikalus ir jį atspindi.

Kiekvieno „Hario Poterio“ veikėjo Gynėjas yra unikalus ir jį atspindi.
Kiekvieno „Hario Poterio“ veikėjo Gynėjas yra unikalus ir jį atspindi.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2016, 12:15 PM, atnaujinta May 15, 2017, 9:59 PM

„Hario Poterio“ autorė J.K.Rowling patvirtino, kad „Pottermore“ pasirodys Gynėjo testas, tačiau dar nėra oficialios datos. Nors oficialus Hario Poterio tinklalapis tikriausiai tiksliausiai parodys, kuris Gynėjas yra jūsų, tai galite pabandyti nuspėti ir pagal Zodiako ženklą, rašo bustle.com.

1. Vandenis (01 20 – 02 18)

Povas. Nepriklausomas ir originalus – jūsų Gynėjas yra toks pat unikalus kaip ir jūs. Širdyje esate rūpestingas humanitaras, kuris dažnai įkvepia kitus – taip, kaip jūsų Gynėjas įkvėps jus.

2. Žuvys (02 19 – 03 20)

Gulbė. Nors jūsų Zodiako simbolis yra žuvys, jūsų Gynėjas – gyvūnas, kuris geriau atspindi jūsų jautrią, introspektyvią asmenybę. Gulbė – geriausias Gynėjas tokiam kūrybingam, empatiškam svajotojui kaip jūs.

3. Avinas (03 21 – 04 19)

Mustangas. Mustangas – idealus Gynėjas drąsiems, ryžtingiems ir aistringiems Avinams. Mustangas, kaip ir šio Zodiako ženklo žmonės, yra pilnas energijos ir pasiruošęs kitam išbandymui.

4. Jautis (04 20 – 05 20)

Auksaspalvis retriveris. Dėl savo Zodiako ženklo galite manyti, kad jūsų Gynėjas turėtų būti Jautis, tačiau jums daug geriau tinka atsidavęs ir ištikimas auksaspalvis retriveris. Kaip ir jūs, jūsų gynėjas gali būti užsispyręs, tačiau turi gerą, mylinčią širdį ir yra pasirengęs bet kada jums padėti.

5. Dvyniai (05 21 – 06 20)

Pelėda. Jei jūsų ženklas – Dvyniai, jūsų Gynėjas turi atspindėti jūsų protą, mokėjimą prisitaikyti ir gudrumą. Pelėda yra jūsų įvairiapusei asmenybei tinkamiausias Gynėjas.

6. Vėžys (06 21 – 07 22)

Katė. Paslaptingi, permainingi ir kartais skeptiški Vėžiai turi daugybę bendrų savybių su savo galimu Gynėju kate. Katės, kaip ir Vėžiai, gali būti emocionalios, pasižymėti gera intuicija ir būti prisirišusios prie artimų žmonių, bet būti įtarios prie nepažįstamų.

7. Liūtas (07 23 – 08 22)

Liūtas. Tai gali atrodyti savaime suprantama, bet nėra Gynėjo, kuris Liūtui tiktų geriau nei liūtas ar liūtė. Liūtas atspindi gimusio lyderiauti žmogaus savybes – aistrą, užsispyrimą ir linksmumą.

8. Mergelė (08 23 – 09 22)

Ožys. Linkusioms stengtis, praktiškoms ir analitiškoms Mergelėms reikia Gynėjo, kuris atspindi jų rimtą gyvenimo būdą. Ožys, kaip ir Mergelės, yra praktiška būtybė, kuri yra pasirengusi atlikti savo darbą.

9. Svarstyklės (09 23 – 10 22)

Gorila. Gorila, būtybė, kuri bendrauti mėgsta taip kaip pačios Svarstyklės, yra geriausia Gynėja šiam ženklui. Bendradarbiaujančios, draugiškos ir diplomatiškos gorilos būti vienos mėgsta ne ką labiau nei Svarstyklės.

10. Skorpionas (10 23 – 11 21)

Lapė. Nors jūsų Zodiako ženklas yra Skorpionas, jums reikia daugiau apsaugos nei nagai ir geluonis. Skorpionai turi daugiau nei vieną bendrą savybę su lapėmis – jie drąsūs, bet nelinkę pasitikėti, atkaklūs ir aistringi, bet paslaptingi.

11. Šaulys (11 22 – 12 21)

Delfinas. Smalsaus ir idealistiško Šaulio gynėjas turėtų būti toks gyvūnas kaip delfinas. Esate tokie pat – laisvi ir linksmi, turintys aistrą kelionėms.

12. Ožiaragis (12 22 – 01 19)

Poliarinė meška. Ožiaragis – vienas rimčiausių Zodiako ženklų, kuris vertina praktiškumą, šeimą ir discipliną. Meška, kaip ir atsakingasis ženklas, yra stipri būtybė, pasirengusi apsaugoti save ir sau artimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.