Kurioje kūno vietoje turite apgamų? Jie išduoda daug tiesos

Daugelis iš mūsų yra girdėję, kad pagal apgamų pasiskirstymą ant žmogaus kūno galima apie jį daug ką pasakyti. Ar tikrai taip?

Stebėjimai parodė, kad žmonės, turintys apgamas identiškose vietose, yra panašaus charakterio.<br>123rf nuotr.
Stebėjimai parodė, kad žmonės, turintys apgamas identiškose vietose, yra panašaus charakterio.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2016, 4:38 PM, atnaujinta May 15, 2017, 5:00 AM

Stebėjimai parodė, kad žmonės, turintys apgamus identiškose vietose, yra panašaus charakterio. Ši tendencija, esą, pasitvirtina beveik 100 procentų. Tad tokiu būdu gauta informacija gali padėti vystyti arba atskleisti paslėptus talentus arba visam laikui atsikratyti ydų.

Apgamas ant kaklo rodo, kad jo savininkas yra gana prieštaringa, užsispyrusi ir sudėtinga asmenybė. Tokiems žmonės gyvenime dažnai nesiseka asmeniniai santykiai. Taip pat apgamą ant kaklo dažnai galima rasti ir pas kūrybingą asmenybę.

Jei apgamas ant smakro – jo savininkas yra talentingas žmogus, bet tuo pačiu užsispyręs ir atsargus. Į šio asmens savybes galima įtraukti ir aštrų protą.

Žmonės, turintys apgamas ant rankų, dažnai yra nepastovūs, nepabaigia iki galo pradėtų darbų. Tokie asmenys dažnai būna bejėgiai ir nepasitikintys savimi.

Linkę į depresiją, susimąstę, greitai supykstantys, kaprizingi ir nepasitikintys žmonės – tie, kurie apgamą turi ant kaktos centre. Su tokiais žmonėmis sunku bendrauti.

Jei asmuo turi apgamą ant nosies, jis būtinai pasiekia sėkmės profesinėje srityje. Tokių apgamų savininkams dažniausiai labai sekasi gyvenime.

Apgamas ant vokų savininką apibūdina kaip šiurkštų žmogų, bet taip pat ir ryžtingą bei užjaučiantį kitus, jei reikia, jis visada pasiruošęs padėti.

Asmuo, turintis stiprų ryšį su motina ir turintis savo angelą sargą, dažnai turi apgamą virš lūpos, kairėje pusėje.

Apgamas ant alkūnės apibūdina žmogų kaip darbščią asmenybę, kuriai, deja, ne visada pavyksta realizuoti savo idėjas ir planus.

Impulsyvūs ir neramaus būdo žmonės, kurie niekam neduoda ramybės ir yra amžinose paieškose, būtinai apgamą ras ant ausų.

Apgamai ant sprando – labai jausmingos asmenybės.

Jei apgamas yra ant smilkinio – žmogus greičiausiai yra nervingas ir nesubalansuotas.

Didelis apgamas ant skruosto savo šeimininką apibūdina kaip emocingą, greitai supykstantį. Šie žmonės yra linkę į šiurkštumą, siekia dominuoti ir vadovauti.

Apgamas ant nugaros būna pas žmogų su puikiu humoro jausmu. Jeigu apgamas ant nugaros yra kryžiaus formos, tokius žmones apeina problemos.

Jei apgamas yra ant vieno iš sėdmenų, jo turėtojas yra melagis ir gudrus žmogus.

Parengė Evelina Parniavskaja

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.