Nemaloni tiesa į akis: didžiausi Zodiako ženklų trūkumai iš arti

Kiekvienas medalis turi antrąją pusę, kuri ne visuomet tokia pat graži ir išblizginta kaip pirmoji. Lygiai tas pat ir dėl Zodiako ženklų. Kad ir kiek vardintume jų teigiamas savybes, visuomet atrasime ir tokių, dėl kurių juos sunku pakęsti.

 123RF.com asociatyvi nuotr.
 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2019, 2:57 PM

Avinas

Jeigu jūsų kelyje pasipainiojo Avinas, būkite pasiruošę, kad šis žmogus gali pasakyti viską tiesiai į akis, nieko neslėpdamas. O ir patys nuo jo nepasislėpsite – jeigu norės pasiekti, būtinai pasieks. Ir kokie ten dar jūsų norai, kokia asmeninė erdvė! Avinas įsilauš pas jus vidury nakties su niekine problema ir nuoširdžiai nesupras, kodėl į jį taip žiūrima.

Apie Avinus seniai žinoma, kad jie kakta pramuša bet kokias sienas – na, žinoma, galva duota ne vien galvoti, su ja dar ir valgyti reikia.

Beje, dėl valgio. Avinai žino, kad yra gana prasčiokiški, ir mėgsta apsimesti gurmanais bei visokių subtilybių vertintojais. Tegul patys sau pasakoja pasakas, kaip mėgsta deflopė ar pelėsinį sūrį, – netikėkite. Tas pat galioja ir muzikai, filmams bei teatrui. Pasižiūrėkite į Aviną bet kokioje premjeroje – jis burnos nesučiaupia žiovaudamas, bet vis tiek nuolat ten eina, vaikosi intelektualo įvaizdžio.

Meilėje Avinas primena stichinę nelaimę. Gavęs, ko troško (nesvarbu, ar tai mylimas žmogus, ar žaislas, ar pareigos), Avinas iškart nustoja tuo domėtis ir stačia galva lekia tolyn, ieškodamas naujų nuotykių, o radęs su džiaugsmu ir entuziazmu vėl ir vėl jų imasi.

Jautis

Tai, kad Jaučiai niekada neskuba (su išvadomis), daugeliui tampa aišku jau pirmosiomis bendravimo minutėmis. Ir tai ne tik regimybė. Per pokalbį Jautis gali miegoti atmerktomis akimis ar laidyti replikas „ne į temą“. Ir viskas dėl to, kad tema jam neįdomi, tai yra tiesiogiai jo asmeniškai neliečia.

Jūsų pažįstamas Jautis bus mielas ir pūkuotas, kol nebus užkliudyti jo interesai. O tada visi pamatys, kaip minkštas ir geras veršelis pavirsta įsiutusiu buivolu. Ir nereikia jokių raudonų skudurų – tiesiog pabandykite paimti iš lėkštės paskutinį sausainį, į kurį nusitaikė Jautis. Po to, sėdėdami ant aukščiausio medžio visoje apylinkėje, turėsite pakankamai laiko apmąstyti Jaučių susivaldymą ir kilniadvasiškumą.

Beje, kalbant apie dvasią ir materiją, Jaučiai yra baisūs materialistai. Ir be galo myli pinigus. Tuo gali įsitikinti bet kas, pabandęs su Jaučiu turėti verslo reikalų. Darbdaviai nervingai krūpteli vien tik paminėjus Jautį – toks ne tik kad nepersidirbs, bet dar ir reikalaus visų priklausančių laisvadienių, premijų, taip pat 13-ojo ir 14-ojo atlyginimo.

Meilėje Jautis – romantikas idealistas. Jis gali metų metus ryti jus ilgesingu žvilgsniu, bet prisiartinti prie jūsų arba tingės, arba bijos. Pastūmėti Jautį į meilės ataką gali geras spyris – varžovo ar mergintojo pavidalu.

Dvyniai

To, kad Dvyniai yra žinomi plepiai ir smegenų „pudrintojai“, nežino tik tinginiai arba tie, kurie gyvenime nėra su jais susidūrę. Dvyniai, regis, sukurti tam, kad generuotų ir skleistų gandus, kuriuos nuoširdžiai laiko objektyvia informacija.

Ironija, jų supratimu, gana specifiškas humoras, skirtas „užantspauduoti“ nedalyvaujančius draugus ir pažįstamus. Ir čia kiekvieni save gerbiantys Dvyniai atrodo lyg angelas be sparnų. Todėl kai eilinį kartą linksmai juokiatės iš jų pikantiškų juokelių, nukreiptų prieš bendrą pažįstamą, susimąstykite – o ką Dvyniai kalba apie jus, kai jūsų nėra šalia? Vargu ar gieda jums ditirambus – tokio dalyko iš jų tikrai nesulauksi.

Dvynių galvoje kartais vyksta visiška sumaištis – šiandien jie kalba vieną, rytoj – visiškai kitą, o ką pasakys poryt, jie ir patys nežino. Patarimą „kartais geriau pakramtyti nei pakalbėti“ garantuotai sugalvojo kažkas, nukentėjęs nuo Dvynių plepumo.

Bet net ir visiškai susitvardantys Dvyniai (taip, būna ir tokių) gali nustebinti, ypač meilės srityje. Kaip jums mintis vienu metu užmegzti keletą meilės ryšių ir rengti psichologinius eksperimentus su naiviomis merginomis (ar vaikinais)?

Vėžys

Tai, ką Vėžys susikurs savo galvoje, nesugebės išpainioti joks psichoanalitikas. O jeigu ir bandys, tai Vėžys, labiausiai tikėtina, mirtinai įsižeis. Bet kokiam Vėžiui yra trys šventi žodžiai: „mano“, „asmeniška“ ir „nuosavybė“. Todėl Vėžiai vienodai įnirtingai gins savo turtą ir asmeninį gyvenimą.

Vėžiai tokie originalūs! Jie gali praleisti pro ausis kažką iš tiesų šiurkštaus savo adresu, o dėl nekaltos pastabos mirtinai įsižeisti.

Beje, dėl nuoskaudų – suprasti, kodėl Vėžys įsižeidė, faktiškai neįmanoma. Galima burti iš kortų, kavos tirščių, pupelių – rezultatas tas pats, kaip pirštu pataikyti į dangų. Vėžys tiesiog dar nesugalvojo, už ką ant jūsų užpykti, bet priežastis visada atsiras.

Meilėje Vėžiai paslaptingi iki negalėjimo – tai „myli-negali“, atakuodami aistros objektą skambučiais ir seilėdamiesi, tai šaltakraujiškai eina į kairę su tais, kurie turtingesni ir stipresnio charakterio.

Liūtas

Kiekvienas, sutikęs Liūtą, paprastai būna sužavėtas – kokia mielumas ir žavumas. Dėmesio! Tai – demo versija. Visiems malonu pasigėrėti gražuolio Liūto solo pasirodymu vakarėlyje. Bet nepamirškite – gėrėtis reikia tik per atstumą.

Jeigu toks egzempliorius priartės ir įeis į jūsų gyvenimą, tai bus katastrofa – pirmiausia jums. Ar girdėjote žodžius „despotas“, „tironas“? Taigi visa tai apie jį. Kad mylimąjį ar draugą priverstų elgtis pagal savo valią, Liūtas imsis bet ko – grasinimų, indų ir baldų daužymo.

Atminkite, Liūtas siekia savimi užpildyti visą erdvę, todėl belieka arba jam visa tai suteikti, arba uždaryti į rezervatą. Tiesa, tokiu atveju santykiai ar draugystė su Liūtu neužsitęs.

Pasakyti, kad meilėje Liūtai tempia antklodę į savo pusę, – nieko nepasakyti. Jūs bendrausite su tais, su kuriais pasakys Liūtas, eisite ten, kur įdomu jam, ir gyvensite jo gyvenimą.

Mergelė

Tie, kurie mano, kad Mergelės – nekaltos, geros, romios ir kuklios būtybės, oi, kaip klysta. Tai tik regimybė. Tokia kukli gėlelė lengvai nuskalpuos kiekvieną, kas per neatsargumą sugalvos pereiti kelią jai ar jos artimiesiems.

Karjeros reikaluose nesuinteresuota Mergelės išvaizda nuolat užmigdo konkurentų budrumą. Kol jie bėga kaip voverės rate, kažkaip netikėtai susiklosto, kad būtent Mergelė tampa viršininku. Rankų miklumas ir jokios apgaulės!

Periodiškai Mergelėms kažkas „užplaukia“ ir jos staiga tampa geromis ir didžiadvasėmis, bet paprastai gerumo užtenka neilgam. Mergelės siaubingai taupios ir labai sunkiai išsiskiria tiek su pinigais, tiek su dvasine energija.

Meilėje sunkiausia yra užkariauti Mergelę, šis ženklas tikrai neskirtas santuokai. Bet užtat po to galima atsipalaiduoti – Mergelė pasiaukojamai ir neatlygintinai taisys jus savo kritika, mokys gyvenimo ir šlifuos tokį briliantą kaip jūs, bet niekur nuo jūsų nepabėgs.

Svarstyklės

Svarstyklės romantiškos ir mielos, bet tik su pašaliniais ir nepažįstamais. Todėl geriausia su jomis tokiems ir likti. Tereikia Svarstyklėms jus geriau pažinti – ir dingsta visas galantiškumas, mandagumas ir dėmesingumas.

Svarstyklės panašios į nesaldų saldainį labai gražioje pakuotėje: artimiau susipažinus iš jų ima lįsti užsispyrimas, egocentrizmas, kaprizai, nuotaikos svyravimai.

Ypatingas nusivylimas gresia įsimylėjėliams, kurie susigundė seksualia Svarstyklių išvaizda. Po seksualiu įvaizdžiu slepiasi šaltas karjeristas ar karjeristė, su baisiais nuotaikų šuoliais, išprotėjęs dėl savo asmeninių tikslų siekimo.

Visiems, kurie rimtai įsimylėjo Svarstykles, reikia žinoti – jos be kita ko ir materialistės, tas meilė iš išskaičiavimo joms – ne retenybė, o veikiau taisyklė. Tiesa, reikia pasakyti, kad Svarstyklės turi savo garbės kodeksą, kurio nepažeidžia – jeigu kartą pažadėjo būti kartu ligoje ir sveikatoje, džiaugsme ir varge, tai ir bus, niekur nedings – sukąs dantis ir bus.

Skorpionas

Astrologai atsakingai pareiškia – Skorpionų seksualinės galimybės smarkiai perdedamos. Greičiausiai pačių Skorpionų. Būdami lėto, fiksuoto ženklo atstovais, Skorpionai neskuba ir kurdami santykius. Jų ugnis įsidega lėtai, bet taip pat lėtai ir gęsta.

Tai reiškia, Skorpiono meilės objektas gali būti seniai išėjęs pas kitą, susituokęs ir prisigimdęs vaikų, o Skorpionas ir toliau skambins ir kvėpuos į ragelį, pasitiks prie laiptinės ir siūlys „viską pradėti nuo pradžių“.

Pakaks vieną kartą pasiduoti silpnumui ir atsakyti „taip“ – atsipeikėti nespėsite, kaip sėdėsite jo virtuvėje basa ir nėščia, virdama puodą barščių pagal jo mamytės mėgstamą receptą. Tokia įvykių eiga gali patikti tik egzotikos mėgėjams, tačiau Skorpionai gyvena laukdami būtent tokio kadro.

Ir darbe, ir namuose Skorpionai daro tik tai, ką patys mano esant reikalinga. Rūpesčiai apie duoną kasdieninę ir buitį dažnai gula ant Skorpionų sutuoktinių pečių, todėl geriau susieti gyvenimą tik su tais Skorpionais, kurie yra kilmingi princai ar oligarchai.

Šaulys

Šaulių entuziazmas ir optimizmas labai padeda susidoroti su įvairiomis problemomis ir sunkumais, kuriuos jie patys ir sukėlė. Šaulys – tai tipiškas batsiuvys be batų, tai tas atvejis, kai storas moko, kaip lieknėti, elgeta moko, kaip praturtėti, o bevaikis moko, kaip auklėti vaikus. Visa mįslė ta, kad moko paprastai labai sėkmingai.

Užkariauti Šaulį paprasčiau nei paprasta – apsimeskite, kad jums reikia kažką iš jo sužinoti, ir viskas – darbas padarytas. Pakaks tiesiog retkarčiais linksėti ir kalbėti: „Taip?“ „Tikrai?“ „Niekada nepagalvočiau“.

Jeigu Šaulys nėra profesionalus pedagogas, jis išves iš kantrybės visus namiškius ir darbo kolegas, mokydamas visus ir visko. Būdami apie save labai geros nuomonės, Šauliai niekada nesugebės įtarti, kaip jie vargina visus aplinkinius. Be to, Šauliai tokie nepakenčiamai geri, kad taip entuziastingai puola į pagalbą, jog niekam tiesiog neapsiverčia liežuvis atverti jiems akis.

Aplinkinių laimei, dauguma šio ženklo atstovų mėgsta permainas, tad jų darbai, kolegos, žmonos ir vyrai periodiškai keičiasi.

Ožiaragis

Šis ženklas, regis, sukurtas tam, kad amžinai ruoštųsi kažkam svarbaus ir globalaus savo gyvenime. Jie net ir į parduotuvę eina taip, kaip kiti – į svarbią kovą.

Ožiaragiai retai būna patenkinti savo likimu: jie arba paskubėjo gimti, arba pavėlavo, arba jiems iš viso būtų buvę geriau negimti.

Realistai ir pesimistai Ožiaragiai kai kuriais klausimais naivūs, kaip vaikai. Pavyzdžiui, jiems atrodo, kad, teisingai suplanavus visą savo gyvenimą, pabaigoje pasieksi jeigu ne šlovę, tai bent jau žinomumą. Laimei, Ožiaragiams neužtenka kantrybės laikytis savo susikurtų planų, tačiau niekas jiems netrukdo liūdėti ir pulti į depresiją dėl to, kas jų gyvenime neįvyko.

Bėgant metams jaunatviškas idealizmas išgaruoja, ir Ožiaragiai virsta guviais ir optimistiškais senukais ir senutėmis. Jie galiausiai pradeda gyventi šia diena, o jų sutuoktiniai pagaliau ima gauti gėlių puokštes ir romantiškas dovanas – žinoma, jeigu išgyvena iki tos laimingos dienos.

Vandenis

Vandeniai – tikri ufonautai, o tie, kurie tokie neatrodo, tiesiog sėkmingai maskuojasi. Praktiškai kiekvienas Vandenis turi savo „keistenybę“ – kartais tai slepiama, kartais ne. Vieni fotografuoja NSO, kiti išvedinėja laimėjimo formulę, žaisdami visus įmanomus azartinius žaidimus, treti kuria laiko mašiną ar sugalvoja superverslą.

Draugus ir mylimuosius Vandenis renkasi iš bendraminčių. Bet jeigu su draugais viskas aišku – tai tokie pat entuziastai, kaip ir jis, tai su mylimaisiais ne viskas taip skaidru.

Vandenių meilės laivelį dažnai sudaužo buitis. Po kiek laiko paaiškėja, kad mylimas žmogus šeimą supranta ne kaip bendrą „dviračio išradinėjimą“ ir ne kaip keliones su Vandeniu po taigą.

Vienintelis dalykas, kuris Vandenį įtikina gyventi šeimoje – tai vaikai. Dauguma Vandenių širdies gilumoje puoselėja svajonę, kada kada nors jų vaikai pratęs jų reikalą ir vis dėlto ras Sniego žmogaus pėdsakus ar dingusį Gintaro kambarį.

Žuvys

Būkime teisingi – žmonių, laisvai žiūrinčių į moralės normas, po Žuvų ženklu sutinkama daugiau, nei po bet kuriuo kitu. Žuvys, plaukiančios prieš srovę, neapsimetinėja šventuolėmis ir sąžiningai spaudžia link savo tikslo, nušluodami iš savo kelio viską kaip cunamio banga. Stipri Žuvų intuicija leidžia akimirksniu „nuskaityti“ situaciją ir daryti teisingus ėjimus.

Laimei, tokių Žuvų ne tiek daug, priešingu atveju paprastiems mirtingiesiems nepavyktų atsispirti jų hipnotizuojančiam žavesiui ir užburiančiai traukai. Daug dažniau pasitaiko slapti svetimautojai, „pogrindiniai“ milijonieriai, o taip pat mistikai, būrėjos ir aiškiaregiai.

Iš pirmo žvilgsnio tai – geri sutuoktiniai, draugai, kolegos ir tėvai, tačiau tai, ką Žuvys iš tiesų galvoja apie savo gyvenimą, laimei, yra miglų gaubiama paslaptis.

Save gerbiančios Žuvys niekada neprisipažins apie neištikimybę. Net jeigu buvo sugautos su įkalčiais, jos tvirtins, kad viskas ne taip, ir jums pasivaideno. Tą patį Žuvys sakys ir apkaltintos bet kokiu kitu negeru poelgiu. Jūs nespėsite apsidairyti ir patys liksite dėl visko kalti, o Žuvys dar iš širdies jus guos ir prašys taip neišgyventi ir nekaltinti savęs dėl visko.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugpjūčio 24 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.