Kaip laikyti pinigus, kad jų ne mažėtų, o savaime daugėtų

Alberto Einsteino kažkada paklausė, kodėl prie jo durų kabo pasaga, jeigu jis netiki prietarais. „Reikalas tas, kad prietarai pildosi nepriklausomai nuo to, tikiu aš jais ar netikiu“, – atsakęs garsusis mokslininkas.

Nedėkite kupiūrų aukštyn kojomis.<br>123rf nuotr.
Nedėkite kupiūrų aukštyn kojomis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 27, 2016, 10:48 AM, atnaujinta May 14, 2017, 7:35 PM

Taigi, yra dalykų, kurie veikia, nors mes ir nesuprantame, kaip. Šiuo atveju pakalbėsime apie pinigus. Štai kelios taisyklės, kurių reikia laikytis, jeigu norite pritraukti daugiau pinigų.

Pažymėtina, kad taisyklės skirtos gryniesiems pinigams – pinigams kortelėje galioja kitokios.

Pirmoji taisyklė

Jeigu gavote pinigų – visą sumą neškite namo. Neleiskite jų pakeliui. Jeigu reikia kažką pirkti, paimkite iš namų reikalingą sumą arba naudokitės kortele. Nauji pinigai turi pernakvoti namuose su jūsų likusiais pinigais ten, kur juos paprastai laikote.

Antroji taisyklė

Kupiūros piniginėje turi gulėti atsukti į jus gerąja puse – kad atidarius piniginę pinigai „žiūrėtų“ į jus. Ir nedėkite kupiūrų aukštyn kojomis. Jums juk būtų nemalonu galva žemyn. Pinigams taip pat nemalonu.

Trečioji taisyklė

Kiekvienas žmogus turi savo laimingą pinigą – ar dolerį, ar eurą. Paskutiniai du skaitmenys ant kupiūros turi sutapti su dviem paskutiniais jūsų gimimo metų skaitmenimis. Trys – dar geriau. O keturi – iš viso idealu. Bet tokią kupiūrą rasti nelengva.

Tokia kupiūra – jūsų neįkainojamas piniginis talismanas. Jo neišleiskite ir niekam neduokite į rankas. Bet yra viena sąlyga. Kupiūra turi pas jus ateiti pati. Keistis su draugais ir specialiai ieškoti (pavyzdžiui, jei esate kasininkas) negalima.

Ketvirtoji taisyklė

Pinigų negalima laikyti pluoštuose su nelyginiu kupiūrų skaičiumi. Jie susipyks ir išeis. Kiekvienas turi turėti porą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.