6 požymiai, kad jus stengiasi perspėti jūsų angelas sargas

Ar teko patirti jausmą, kad kažkas jus stebi, nors ir žinote, kad aplinkui nieko nėra? Kaip dažnai gaunate atsakymą į klausimus, kuriuos jūs užduodate sau mintyse, kurio patys sau neduotumėte?

Štai 6 ženklai, kuriuos parodo jūsų angelai sargai.<br>123rf nuotr.
Štai 6 ženklai, kuriuos parodo jūsų angelai sargai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2019, 3:32 PM

Šiuos klausimus, tikėtina, jums užduotų psichologas ar psichiatras, ir iš tikrųjų jie kartais sutampa su šizofrenijos simptomais, baimėmis ir įvairiais žmogaus nervų ar psichinės būklės nukrypimais. Tačiau yra nedidelis skirtumas tarp šių dalykų ir tų, kurie siųsti mūsų sargų – aukščiausios jėgos, kurios iš esmės mes negalime apčiuopti. Štai 6 ženklai, kuriuos parodo jūsų angelai sargai:

1. Jūsų sapnai yra įsimintini ir labai išraiškingi

Dvasinis pasaulis dažnai siunčia pranešimus per sapnus. Jeigu jūsų gyvenime artėja pokyčiai, galite sapne gauti ženklą. Tai bus scenarijus, simbolika, kuri neliks nepastebėta. Nereikia ieškoti reikšmės paprastuose sapnininkuose, jeigu susapnavote tokį sapną, nuo kurio džiūgaujate arba atvirkščiai, pajaučiate šaltį vien nuo prisiminimo.

Kai jūs miegate, astralinis pasaulis tampa prieinamas. Visi jūsų įsitikinimai lieka tikrovėje, ir jūs labiau priimate kitų sričių informaciją. Nežemiški dalykai (jūsų protėviai, išėję į kitą pasaulį, tikėjimo simboliai, reikšmingi įvykiai, kuriuos jūs sapne išgyvensite iš naujo, arba žmonės, kurie yra jums labai brangūs) sapnuosis jums pavidalu, kuris bus įsimintinas. Jeigu jūs nujaučiate, kad tai ženklas iš viršaus, tuomet reikia apsvarstyti ir sužinoti daugiau.

2. Stiprėja 5 jūsų pojūčiai

Realų pasaulį jaučiate per kvapą, lytėjimą, skonį, regą ir klausą. Jei nežemiškos būtybės per pojūčius jums siųs signalus, jūs tai suprasite – to kvapo arba garso negalėjo būti esamoje vietoje, tai gali būti konkrečios gėlės, žolelių, vaško ar konkretaus žmogaus kvepalų kvapas. Tai gali būti skambesys ausyse. Ženklus ir jų judėjimą galite pastebėti savo periferiniu regėjimu. Neišsigąskite, bet ir toliau klausykite, stebėkite, būkite atviri užduodami klausimus.

3. Pradeda strigti elektronika

Ženklai iš aukščiau arba iš paralelinio pasaulio gali reikštis ir tokiu būdu. Mes sukurti iš materijos, o elektros energija – iš bangų, kurios gali jungti mūsų pasaulius. Jei neužsiveda jūsų automobilis, nors viskas su degimo sistema yra gerai, tikėtina, kad jūsų stiprus angelas sargas tiesiog neleidžia jums dabar išvykti. Geriau klausykite dainos, kuri skamba per radiją. Asociacinis suvokimas padės jums suprasti, gal net parodys tą, kuris rūpinasi jumis, arba jūsų užlaikymo priežastį. Nereikia bijoti. Atsiminkite: kūnas gali žūti, tačiau energija, jungianti jus su kokiu nors žmogumi, kuris jus saugo – amžina.

4. Jūs jaučiate nepaaiškinamą žinojimą

Jeigu klausimas, į kurį negalėjote atsakyti, staiga tapo aiškus, tai irgi yra ženklas apie informacinio srauto iš šalies įsikišimą. Kažkas, kas jus saugo, pasirūpino, kad jūsų intuicija atsivertų, ir jūs suprastumėte, atskleistumėte sau tai, kas anksčiau neateidavo į galvą. Tai jūsų dvasinių globėjų, artimųjų rūpestis. Telepatija arba noras, kylantis iš vidaus, skatinantis jūs kažką daryti, intuicija – vadinkite tai, kaip norite, bet kiekvieną kartą, kai paprašysite, ši jėga užuominomis jums suteiks pagalbą. Tiesiog klausykite.

5. Pašiurpsta oda

Manoma, kad kai mes atsitiktinai pasakome kažką, kas yra tiesa, net jeigu tai visiška prielaida, pajuntame šaltį arba nugara nubėga šiurpuliai. Tai ženklas, kad šalia yra astralinis pasaulis, kuris pasiruošęs su jumis bendrauti.

6. Pastebite, kad ženklai patys krenta jums į akis

Ar jums yra tekę galvoti apie ką nors ir atsitiktinai gauti atsakymus, pavyzdžiui, dainos ar frazės, užrašytos ant pravažiuojančio automobilio pavidalu? Sutampantys ženklai, kurie yra siunčiami nežemiško pasaulio, įtikina, kad esate teisingame kelyje. Atsargiai elkitės su savo jausmais, įsiklausykite į supantį pasaulį, nusiteikite sąveikauti, ir jam jus pasiekti bus daug lengviau.

Parengė Evelina Parniavskaja

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugpjūčio 29 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?