Raukšlės jūsų veide: ką iš jų galima pasakyti?

Veide atsirandančios raukšlės retai kam sukelia teigiamas emocijas. Vis dėlto kai kurios raukšlės reiškia visai ne blogus, o gerus dalykus. Priklausomai nuo to, kokios jos ir kur išsidėsčiusios, galima nemažai pasakyti apie žmogaus charakterį ir net likimą.

Veide atsirandančios raukšlės retai kam sukelia teigiamas emocijas.<br>123rf nuotr.
Veide atsirandančios raukšlės retai kam sukelia teigiamas emocijas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-01 14:40, atnaujinta 2017-05-14 07:26

Jeigu turite daug raukšlių, panašių į spindulėlius, kurios prasideda prie išorinio akies kampo ir yra nukreiptos aukštyn – tai reiškia, kad jūs žinote, ko norite pasiekti gyvenime ir tiksliai žinote, kaip tai padarysite. Bet nereikia galvoti, kad jūsų kerai apžavės visus – kai kurių žmonių jie iš principo neveikia. Gerus žmones nuo jūsų gali atbaidyti ir tai, kad ne visada esate nuoširdūs.

„Paukščių letenėlės“ lūpų ir akių kampučiuose liudija jūsų optimistišką charakterį, gebėjimą užjausti. Galbūt apie save galvojate geriau, nei yra iš tiesų. Bet aplinkiniams patinkate tokie, kokie esate, ypač priešingai lyčiai.

Centre tarp antakių – viena gili raukšlė. Tai reiškia, kad likimas jums parengė rimtų išbandymų. Bet jūsų gyvenime bus ryškių pergalių, laimingų akimirkų ir svaiginančių skrydžių.

Gili raukšlė prie vieno antakio. Galite turėti sveikatos problemų. Bet asmeninis gyvenimas susiklostys sėkmingai, juk jūs tiesiog sukurti romanams ir meilei.

Dvi aiškios linijos tarp antakių liudija puikius organizacinius ir dalykinius gebėjimus. O taip pat nuolatinę įtampą ir nerimą, dažnai patiriamus stresus. Galbūt pats laikas atsipalaiduoti, kad raukšlės jūsų nesusendintų anksčiau laiko. Jeigu linijos išsikreivinusios, jūs esate nerimtas žmogus, galintis pasielgti netikėtai ir net vaikiškai. Tai gali tapti gyvenimo problemų ir įvairių nesusipratimų priežastimi, tačiau tokios moterys patinka vyrams.

Trys tiesios griežtos raukšlės tarp antakių rodo, kad esate labai atkaklus ir pernelyg tiesmukas. Jeigu raukšlės skirtingo ilgio ir nelygios – tai pavydaus, greit įsiplieskiančio ir įsižeidžiančio žmogaus požymis. Reikia labiau valdytis, tada bus kur kas mažiau konfliktų.

Daug horizontalių, smulkių, negilių, plonyčių raukšlelių ant kaktos liudija kiek permainingą, neįkyrų ir lengvą charakterį. Tokios moterys turi gerą skonį, joms patinka viskas, kas gražu, tai rodo ištvermingumą ir didelį darbingumą.

Gilios, lygios ir ryškios raukšlės reiškia, kad jūs visada pasiekiate, ko norite – ar taikiomis priemonėmis, ar skelbdami karą.

Horizontalios trūkinėjančios raukšlės kaktoje liudija geranorišką charakterį. Gero įspūdžio negadina net įkyrumas ir užsispyrimas, nes viską kompensuoja humoro jausmas ir protas.

Gilios raukšlės nuo nosies iki lūpų, kai yra asimetriškos, gali reikšti savotišką charakterį, nepasitenkinimą gyvenimu, pavydą, kartėlį, nusivylimą, užsispyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.