Buityje naudojamas daiktas, galintis prišaukti jums nelaimes

Metalinis žiogelis – daiktas, kuris dažniausiai naudojamas juodajai magijai. Toks įprastinis ir naudingas kasdieniniame gyvenime daiktas gali tapti baisiausiu ginklu, pritraukiančiu nesėkmes, ligas ir net keičiančiu likimą.

Žiogelį labai lengva naudoti maginiam poveikiui.<br>123rf nuotr.
Žiogelį labai lengva naudoti maginiam poveikiui.<br>123rf nuotr.
Žiogelį labai lengva naudoti maginiam poveikiui.<br>123rf nuotr.
Žiogelį labai lengva naudoti maginiam poveikiui.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 2, 2016, 2:31 PM, atnaujinta May 14, 2017, 5:21 AM

Žiogelį labai lengva naudoti maginiam poveikiui. Taip yra todėl, kad jis yra pagamintas iš metalo, kuris lengvai sugeria bet kokią energiją – teigiamą arba neigiamą. Aštrios adatos kaupia savyje energetiką ir siunčia ją žmogui, kuriam ji skirta. Segtukas gali tapti stipriu ir galingu amuletu, bet, deja, jis vis dažniau naudojamas žalai sukelti.

Kada metalinis žiogelis gali pakenkti

Segtukas, kuris pabuvojo pavyduolių ir pikta linkinčių rankose, sukelia žmogui stiprias negatyvias pasekmes. Jį galima užkalbėti ligoms, bėdoms, materialinėms nesėkmėms, viengungystei, kartais net atliekamas ritualas siekiant atsikratyti savo sunkumų ir perduoti problemas kitam asmeniui. Baimintis dėl savo likimo reikėtų keliais atvejais.

Jei jūs radote segtuką prie durų arba durų staktoje, tuomet jums bandoma padaryti neigiamą poveikį. Toks būdas yra vienas iš stipriausių ir gali paveikti ne tik jus, bet taip pat jūsų namiškius, atnešti nelaimę ir nesantaiką.

Metalinis žiogelis ant namų slenksčio ar net pačiuose namuose reiškia, kad kažkas, kas linki jums blogo, slepiasi po „draugo kauke“. Jeigu ant baldų ar tarp savų asmeninių daiktų jūs radote žiogelį, kurio ten neturėtų būti – jums gresia pavojus.

Segtukai, rasti kelyje, ypač kryžkelėje, retai ten pasirodo atsitiktinai. Greičiausiai jis buvo naudojamas rituale atsikratyti problemų ir vėliau jį išmetė. Praeikite jį pro šalį: jeigu prisiliesite prie jo – priimsite sau problemas.

Žiogeliai naudojami Vudu ritualuose. Paties pagaminta lėlė simbolizuoja asmenį, kuriam norima pakenkti, su prakeiksmais smeigiama smeigtukais. Tokie metaliniai žiogeliai yra labai pavojingi, ir jeigu jie atsitiktinai pateks jums į rankas, jūs atsidursite pavojuje.

Rastas žiogelis rankinuke, ant darbo stalo, mašinoje ant sėdynės greičiausiai buvo pakištas su tikslu jums pakenkti.

Kaip apsisaugoti

Nelieskite rastų gatvėje žiogelių. Jei jūs tiesiog praeisite jį pro šalį, nebus jums padaryta jokios žalos. Jeigu radote žiogelį, kuris yra akivaizdžiai skirtas jums, apsaugoti save jums padės paprastas ir nesunkus ritualas, nereikalaujantis jokių specialių sugebėjimų ir įgūdžių.

Žiogeliais, kuriuos radote prie durų, bute arba asmeniniuose daiktuose, reikia kuo greičiau atsikratyti. Apsaugokite savo rankas audiniu ar pirštinėmis ir paimkite žiogelį. Negalima liesti plikomis rankomis: prisiliečiant rankomis, jis iš karto jums perduos negatyvą, ir tada atsikratyti juo bus daug sunkiau.

Nuneškite metalinį žiogelį prie kryžkelės ir pasakykite virš jo žodžius: „Adata sulūš, o mano likimas pasiliks. Dievo galia mane apsaugos, blogis manęs nepalies. Amen.“ Po šito – perlaužkite metalinį žiogelį ir palikite kryžkelėje. Taip pat galite sudeginti jį. Žinoma, neįmanoma sudeginti metalo iki pelenų, bet pakanka įkaitinti jį iki raudonumo. Ugnyje žiogelis atsikratys neigiamos energijos.

Tai, kas apsaugojo jūsų rankas ritualo metu, geriau išmesti. Sugrįžę tris kartus peržegnokite vietą, kurioje radote žiogelį.

Parengė Evelina Parniavskaja

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.