2 pikčiausi Zodiako ženklai. Pasitikrinkite, ar esate tarp jų

Nors daugelis viešai tvirtina, kad netiki horoskopais, ir juos vadina pramanu, vis dėlto slapčia beveik visi atsiverčia perskaityti astrologines prognozes.

 Kurie Zodiako ženklai yra patys pikčiausi?<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
 Kurie Zodiako ženklai yra patys pikčiausi?<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2019, 1:03 PM

Astrologai įvardijo 2 Zodiako ženklus, kuriuos laiko  pikčiausiais. Tokį sprendimą jie argumentuoja tuo, kad būtent šiuos du ženklus valdo energingasis ir karingasis Marsas.

Avinas

Avino ženklą valdo energingas ir impulsyvus Marsas. Kai Avinui gera nuotaika, jis taps nuostabiausiu draugu ir žmogumi. Su juo nebus nuobodu. Jis nėra tinginys, visada pasiruošęs padėti.

Tačiau jei jums teks sutikti šio Zodiako ženklo žmogų blogos nuotaikos arba jeigu jūs jį kuo nors supykdysite, prasidės tikra ugnies audra.

Avinai būna ūmaus charakterio ir užsispyrę, su jais sunku susikalbėti, nes jie ne visada klausosi loginių pašnekovo argumentų. Šio ženklo vyrai dažnai mano, kad tam tikrus klausimus galima išspręsti tik kumščiais.

Skorpionas

Šį Zodiako ženklą taip pat globoja Marsas. Paprastai Skorpionai yra ramūs ir draugiški. Kartais aplinkiniai šiuos žmones laiko naiviais. Tačiau ne visi žino, kad po ramybės kauke dažnai vyksta stiprių emocijų uraganai.

Be to, Skorpionas retai rodo savo jausmus, stengiasi laikyti juos savyje. Bet jei šio Zodiako ženklo kantrybė išsenka, tuomet jūs pajusite Skorpiono pyktį. Tokiomis akimirkomis Skorpionas iš tikrųjų būna piktas ir net žiaurus.

Tik išsivalę savo sielą – sutramdę netinkamas aistras jie sugeba būti geri, atsiskleisti taikai ir meilei. Šį kelią turi nueiti kiekvienas Skorpionas. Jiems kartais atrodo, kad gyvenimas yra kaip amžina kova. Pirmiausia yra svarbi pergalė prieš save.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugsėjo 8 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.