5 ženklai, įspėjantys, kad mirusių žmonių sielos vis dar šalia

Anapusinis pasaulis daugeliui iki šiol atrodo pavojingas ir bauginantis. Tiesa, vieni juo tiki, kiti mano, kad tai tik mitas. Manoma, kad dvasios pradeda vaidentis norėdamos žmogui kažką pranešti. Jie bando kontaktuoti su mumis, rodyti tam tikrus ženklus, kad mus įspėtų.

Anapusinis pasaulis daugeliui iki šiol atrodo pavojingas ir bauginantis.<br>123rf.com
Anapusinis pasaulis daugeliui iki šiol atrodo pavojingas ir bauginantis.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2016, 12:24 PM, atnaujinta May 13, 2017, 5:33 AM

Tai patyrę žmonės nėra linkę skelbti savo pojūčių, mat tai galbūt kažkam sukeltų juoką. Visgi reikėtų atkreipti dėmesį į šiuos siunčiamus ženklus ir jų neignoruoti.

Štai 5 ženklai, kad miręs artimas ir mylimas žmogus bando su jumis susisiekti:

1. Suintensyvėję pojūčiai

Dvasios mėgsta skatinti pojūčius. Galite pajausti kvapą, kuris jums labai pažįstamas ir kuris priklauso artimam žmogui. Galite net išgirsti šio žmogaus balso užuominas. Jeigu dvasia bus šalia jūsų, gali staiga nukristi kambario temperatūra. Galite net pajusti patiekalo skonį, kurį jums dažnai gamino šis miręs žmogus. Visas šias gudrybes dvasia naudos norint su jumis susisiekti.

2. Elektros prietaisai liausis veikę

Dažniausiai dvasios per elektros prietaisus bando bendrauti su žmonėmis. Jei turite radiją, tikėtina, kad dvasios bandys užmegzti ryšį su jumis per jį. Atminkite, kad dvasios ateina ne tam, kad pakenktų jums. Visa tai gali jūs gąsdinti, bet jie tik nori su jumis susisiekti.

3. Jaučiate šalia savęs

Kartais patiriame keistą jausmą, kai atrodo, kad esame ne vieni. Tai sunku apibūdinti, bet staiga jūs suprantate, kad šalia jūsų kažkas yra. Tai gali būti ženklas, kad artimas žmogus šalia jūsų, todėl jaučiate jo buvimą.

4. Jie pasirodo jūsų sapnuose

Sapnai apie mirusius žmones gali simbolizuoti jų norą susisiekti su jumis. Jei šie sapnai kartojasi, neignoruokite jų. Didelė tikimybė, kad artimieji iš tikrųjų nori jums kažką pranešti.

5. Staiga pajaučiate netikėtą patogumo pojūtį

Netikėti lengvumo, patogumo, saugumo ir stabilumo pojūčiai – visi požymiai, kad dvasios jus stebi, prižiūri. Mūsų mirę artimieji net danguje ir toliau rūpinasi mumis, jie nori padėti ir apsaugoti mus.

Jeigu jūs patyrėte ką nors panašaus, galite būti tikri, jog mirę artimieji yra vis dar su jumis.

Parengė Evelina Parniavskaja

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.