Ar tinkate vienas kitam pagal akių spalvą?

Sakoma, kad pagal akių spalvą galima nuspėti žmogaus charakterį ir asmenines savybes. Tačiau galima nemažai pasakyti ir apie žmonių su įvairia akių spalva tarpusavio santykius.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2016, 7:35 AM, atnaujinta May 13, 2017, 3:54 AM

Sužinokite, ar mėlynakiai gerai sugyvena su rudaakiais ir kodėl pilkaakių poroje neįmanoma tikra meilė.

Lentelėje suraskite numerį, atitinkantį jūsų santykius. Vertikalioje grafoje – moterų akių spalva, horizontalioje – vyrų. O dabar galite pasitikrinti savo poros suderinamumą pagal akių spalvą.

1: rudaakis-rudaakis

Dviejų lyderių sąjunga. Jums lengva suprasti vienam kitą, bet sunku susitarti. Jūs dažnai varžotės tarpusavyje ir bandote parodyti savo viršenybę ir sėkmingumą. Bet viskas keičiasi, kai kuriam nors iš jūsų reikia pagalbos – nepaisant konfliktų ir ginčų jūs palaikote vienas kitą ir padedate. Tokioje poroje labai svarbu bendras tikslas, į kurį abu eis su vienodu polėkiu.

2: rudaakis-žaliaakis

Dvi priešingybės, bet, nepaisant to, jūsų tiesiog būtini vienas kitam. Rudaakis pastūmėja žaliaakį į aktyvumą ir veiksmus, o žaliaakis apsaugo rudaakį nuo skubotų sprendimų ir pavojų. Tokioje sąjungoje lyderis turi būti žaliaakis, nes priešingu atveju santykiai bus trumpi ir kankinantys.

3: rudaakis-mėlynakis

Kartu jums ankšta, o atskirai – nuobodu. Jums kartu įdomu, bet ne visada komfortiška. Jūsų bendravimas sudarytas iš nuolatinių ginčų, abipusių pretenzijų, skandalų. Galima sakyti, kad jums abiem tai patinka. Šioje poroje lyderis būna rudaakis, ir mėlynakis nepretenduoja į pagrindinio vaidmenį santykiuose. Ši sąjunga bus ilga ir laiminga, jeigu rudaakis bus nuolaidesnis ir minkštesnis.

4: rudaakis-pilkaakis

Tarp jūsų yra distancija. Jūs niekada vienas kitam iki galo neatisversite ir netapsite artimais draugais. Bet kai esate užsiėmę bendru reikalu ar bendru darbu, jūs labai tinkate vienas kitam, greitai randate supratimą. Tai labiau partnerystės santykiai, nei meilės.

5: žaliaakis-žaliaakis

Jūs puikiai suprantate vienas kitą ir esate pasirengę palaikyti. Jūs atviri vienas kitam – jums nėra uždraustų temų. Tačiau jums kenksminga kartu praleisti daug laiko. Nuo to santykiai gali užgesti. Taip pat šiems santykiams labai pavojingas pavydas.

6: žaliaakis-mėlynakis

Šie santykiai panašesni į abipusiai naudingą bendradarbiavimą. Jūs pernelyg skirtingi, bet vis tiek esate labai naudingi vienas kitam. Mėlynakis įkvepia žaliaakį ryžtingiems poelgiams, ir galiausiai tai baigiasi abiejų bendra sėkme.

7: žaliaakis- pilkaakis

Sėkminga sąjunga, jeigu poroje lyderis yra pilkaakis. Pilkaakis tokioje poroje nuolat palaikys žaliaakį, ir šis gyvenime daug pasieks. Mainais žaliaakis suteiks dvasinį komfortą, rūpestį ir švelnumą.

8: mėlynakis-mėlynakis

Labai palanki sąjunga. Abiem šioje poroje lengva vienam su kitu. Jie turi bendrus siekius, pažiūras ir svajones. Santykiai taps dar artimesni, jeigu atsiras koks nors bendras tikslas. Jeigu kada nors tokia pora nuspręs išsiskirti, tai įvyks jiems abiem neskausmingai.

9: mėlynakis-pilkaakis

Dviejų labai skirtingų žmonių, tarp kurių labai mažai bendro, sąjunga. Juos vienija tik abipusis smalsumas vienas kitam. Šiuose santykiuose pilkaakis gėrisi mėlynakiu, o mėlynakis leidžia tai daryti. Akivaizdus lyderis šioje sąjungoje – mėlynakis, ir būtent nuo jos priklauso santykių sėkmė.

10: pilkaakis-pilkaakis

Tokioje poroje nėra romantikos, jausmingų prisipažinimų ir švelnių žodžių. Ji paremta nauda. O dar – abipuse pagarba. Kartu tokie partneriai – jėga, kuri gali nuversti kalnus. Išsaugoti tokius santykius padeda abipusė iniciatyva ir bendras noras būti kartu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.