Išmatuokite pirštais ranką – sužinosite apie save šį tą naujo

Psichologinį žmogaus portretą galima sudaryti pagal įvairius kriterijus – vardą, Zodiako ženklą ar veiklos pobūdį. Ko gero, nerasime žmogaus, kuris nebandė tokiais būdais apie save ir savo pažįstamus sužinoti ką nors nauja. Šioje srityje, regis, niekas nenustebins. Bet jeigu pabandytume nusakyti žmogaus charakterį pagal jo plaštakos ir dilbio ilgių santykį?

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-20 23:14, atnaujinta 2017-05-12 11:24

Jums neprireiks liniuotės. Tereikia vienos rankos nykščiu ir viduriniuoju pirštu išmatuoti atstumą nuo kitos rankos riešo iki alkūnės linkio taip, kaip parodyta paveikslėlyje.

Jeigu pavyko pasiekti riešą – sveikiname, jūsų ranka didelė. Jeigu nepavyko – taip pat sveikiname, jūsų ranka maža.

Didelė ranka

Tai reiškia, kad esate perfekcionistas. Jums svarbios detalės, kai kuriais klausimais esate pedantiškas, ypač kalbant apie darbą. Jums darbo kokybė kur kas svarbiau nei greitis, todėl jūsų galite šiek tiek „užtempti“ su darbo atidavimo terminais.

Tokių rankų savininkai taip pat yra labai jautrūs žmonės. Jūs problemas imate giliai į širdį – ir ne tik savas, bet ir svetimas. Draugai jus vertina už gebėjimą klausytis, jiems patinka paverkti jums ant peties.

Maža ranka

Tai dideli avantiūristai. Kelionės, ekstremalūs pojūčiai, nauji įspūdžiai – jie negali be to gyventi. Jeigu turite tokias rankas, vadinasi, jūsų charakteris lankstus, gyvenime labiau remiatės faktais, o ne intuicija.

Mažų rankų savininkai nemėgsta kapstytis smulkmenose ir pagrindinį dėmesį skiria svarbiausiam tikslui. Bet tai jiems netrukdo būti karštakošiams, o tai ne visada padeda karjerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.