Numerologijos paslaptys: kaip sužinoti savo mirties laiką

Ar norėtumėte sužinoti, kiek laiko gyvensite ir kada numirsite? Reikia pripažinti, sužinoti savo mirties datą nori ne kiekvienas. Daug kas bijo sužinoti ateitį.

Mirties laikas užkoduotas gimimo datoje, ir padėti jį apskaičiuoti gali numerologija.<br>123rf nuotr.
Mirties laikas užkoduotas gimimo datoje, ir padėti jį apskaičiuoti gali numerologija.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2016, 11:42 AM, atnaujinta May 12, 2017, 12:50 PM

Viena vertus, tai protinga – kam apsunkinti save tokia informacija? Kita vertus, žinodami savo mirties datą, galite morališkai pasiruošti tam, kas laukia.

Mirties laikas užkoduotas gimimo datoje, ir padėti jį apskaičiuoti gali numerologija.

Paimkite popieriaus lapą ir ant jo užrašykite savo gimimo datą. Sudėkite visus ją sudarančius skaitmenis. Gavę dviženklį skaičių, vėl sudėkite jo skaitmenis, kol gausite vienaženklį skaičių (nuo 1 iki 9).

Pavyzdžiui: 1969.01.12 = 29 = 2+9 = 11 = 1+1 = 2. Tokiu atveju skaičius 2 – raktas į jūsų mirties laiką.

Apskaičiavę savo „raktą“, žiūrėkite rezultatus.

1

Jūs mirsite gilioje senatvėje, nuo 80 iki 95 metų amžiaus. Jūsų mirtis bus lengva ir greita, nes jūs nugyvensite laimingą ir ryškų gyvenimą.

2

Didelė tikimybė, kad mirtis jus ištiks per nelaimingą atsitikimą. Būkite atsargūs, nes šis skaičius mirties numerologijoje pranašauja pavojų ne dėl jūsų kaltės. Pavojingi gyvenimo metai, kada galite mirti: 7, 19, 29, 45, 67.

3

Jūs sulauksite senatvės, bet garbiame amžiuje jus apipuls ligos, kurios pagreitins jūsų mirtį. Pavojingi gyvenimo metai: 44 ir 73.

4

Jūs ilgaamžis. Pasak numerologijos, mirtis jus pasiims sulaukus 100 metų. Dar daugiau, senatvėje jūs jausitės labai gerai.

5

Mirtis nuolat jums lipa ant kulnų, bet jūs esate laimės kūdikis. Likimas nuolat jus tarsi nuveda į šalį nuo avarijų, nelaimingų atsitikimų ir pavojų. Jums labai sekasi, ir jūs turite galimybę nugyventi ilgą ir laimingą gyvenimą, jeigu nekenksite aplinkiniams žmonėms. Pavojingi gyvenimo metai: 3, 15, 24, 48, 62, 76.

6

Jūs priklausote nuo savo karmos. Dėl to sužinoti mirties priežastį ir datą pagalnumerologinį skaičiavimą labai sunku. Jums reikėtų pirmiausia sužinoti savo karmines skolas ir tuo pagrindu kelti prielaidas apie galimą mirties datą. Pavojingi gyvenimo metai: 13, 22, 47, 68.

7

Jūs turite stiprų angelą sargą. Bet kartais net ir jis gali paskui jus nespėti. Būkite atsargūs su ugnimi ir vandeniu. Didelė tikimybė, kad jūsų gyvybę pasiglemš gamtinė stichija. Pavojingi gyvenimo metai: 24, 36, 61.

8

Jūs žaidžiate su mirtimi. Jums pavojinga rizikuoti. Būkite labiau susivaldantis ir vadovaukitės protu, tada gyvensite ilgai. Amžius, kurio sulauksite – 65-70 metų.

9

Jūsų gyvenimas gali nutrūkti gana jauname amžiuje. Pagal numerologinius skaičiavimus, žmonės su tokiu skaičiumi retai sulaukia 50 metų. Jums reikėtų rimčiau žiūrėti į savo sveikatą. Alkoholis ir tabakas jums kategoriškai draudžiami. Pavojingi gyvenimo metai: 16, 23, 38, 47.

Neverta gąsdintis, jeigu apskaičiavę gavote nemalonią pranašystę apie savo mirties laiką. Atminkite, kad jūsų gyvenimas – jūsų rankose. Kiekvieną minutę jūs darote pasirinkimus, priimate sprendimus, atliekate veiksmus, ir tai formuoja jūsų ateitį. Paimkite atsakomybę už savo gyvenimą į savo rankas, ir tada nugyvensite tiek, kiek norėsite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.