5 požymiai, kad su žmogumi buvote pažįstami praėjusiame gyvenime

Ar jums yra buvę taip, kad su vienu žmogumi laikas slenka labai lėtai, o su kitu nenumaldomai greitai bėga?

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2016, 3:11 PM, atnaujinta May 12, 2017, 4:44 AM

Jei jums tinka pastarasis variantas, apibūdinant santykius su vienu ar kitu žmogumi, tikėtina, kad esate bendravę praėjusiame gyvenime. Tai atpažinti visai nesudėtinga. Pamėginkite!

1. Bendraudami negalvojate apie laiką

Prisipažinkite, ar esate bendravę su žmogumi, su kuriuo nebejuntate laiko nuovokos? Regis, gali kalbėti valandų valandas, o laikrodį tiesiog pamiršti.

Tikima, kad jeigu tai tiksliausiai apibūdina jūsų santykį, galima manyti, kad jūs buvote pažįstami ir praėjusiame gyvenime.

Kiekvienas pokalbis ir veikla su tuo žmogumi skatina norą pabėgti iš šio pasaulio. Gali būti ir taip, kad su tam tikru žmogumi jums būti lengviau negu vienam.

2. Pažįstate labiau nei save

Ar yra buvę akimirkų, kad pajaustumėte, jog kitą žmogų pažįstate geriau nei save? Pavyzdžiui, ar yra buvę taip, kad iš akių galėtumėte nuspręsti, kad žmogus serga ir prastai jaučiasi?

Jei ypač gerai gebate pažinti žmogų ir nutuokiate jo jausmus bei emocijas, gali būti, kad kažkada jūsų keliai jau buvo susikirtę.

3. Planuojate intriguojančius nuotykius

Yra žmonių, su kuriais bendrauti nėra noro. Jie atstumia tam tikrais savo įpročiais arba manieromis.

Tie žmonės, su kuriais buvote artimi praėjusiame gyvenime, visada tampa jūsų sielos dvyniais. Jei su tam tikru žmogumi ėmėte atvirai bendrauti vos pirmąją pažinties dieną, galima numanyti, kad buvote artimi ir anksčiau.

Jei jūs norite bendrauti, neskaičiuojate laiko ir nieko nelaukdami planuojate pasinerti į intriguojančius nuotykius, tikėtina, kad tai pats geriausias jūsų draugas, lydintis jus dar nuo praėjusio gyvenimo.

4. Negalite slėpti jausmų

Kai kuriems žmonėms norisi išsipasakoti ir atverti širdį. Su kitais tik tylite ir laukiate, kada pagaliau susitikimas baigsis. Jei jums labiau tinka pirmasis variantas, kai žiūrėdami žmogui į akis norite su juo kuo ilgiau kalbėti, galima teigti, kad tai žmogus, lydėjęs jus ne tik šiame gyvenime, bet ir anksčiau.

5. Atstumas netrukdo bendrauti

Yra žmonių, kurie teigia, jog atstumas nėra kliūtis bendrauti ar net mylėti vienam kitą. Jei jums būtent taip yra su vienu ar kitu žmogumi, tikėtina, kad tai – jūsų sielos dvynys.

Jei jūsų draugystė tvirta ir patikrinta laiko, tikėtina, kad net ir didžiausias atstumas ir ilgas nesimatymo periodas netrukdys atvirai bendrauti ir šnekėtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.