Pasitikrinkite: ką apie jus pasako nagų forma?

Norite – tikėkite, norite – ne, bet žmogaus nagų forma gali nemažai apie jį pasakyti. Gerai įsižiūrėkite, kokia jų forma – ovali, apvali, o gal stačiakampė? Į kurį iš paveikslėlyje pavaizduotų variantų jie panašiausi?

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2016, 12:34 PM, atnaujinta May 11, 2017, 11:08 PM

1. Ilgi stačiakampiai

Jeigu turite tokius nagus, greičiausiai esate labai bendraujantis žmogus, taip pat pasižymintis ir proto aštrumu. Jūs patiriate malonumą iš naujų pažinčių ir džiaugiatės naujomis patirtimis, taip pat mėgstate plėsti savo akiratį.

Darbe jūsų šūkis – „Devynis kartus pamatuok, dešimtą pjauk“. Jūs išnagrinėjate reikalą iš visų pusių ir priimate patį optimaliausią sprendimą. Svarbiausia – viską apgalvoti iki smulkiausių detalių.

2. Platūs ir plokšti

Jūs – šviesaus proto žmogus, kuris analizuoja visus ir viską. Jūs pagalvojate prieš ką nors sakydami, ir žmonės dažnai kreipiasi į jus patarimo, įdėmiai išklauso jūsų nuomonę. Jūs puikiai susigaudote žmonių charakteriuose, jūsų instinktais galima pasitikėti.

Tokiems žmonėms patinka kurti ką nors naujo, jie žino, kad darbas galiausiai atsipirks. Visų pirma juos domina praktiškumas ir nauda, todėl jie mėgsta kurti protingus sudėtingų problemų sprendimus.

3. Trumpi ir apvalūs

Greičiausiai esate energingas, kūrybiškas žmogus su dideliu (galbūt paslėptu) talentu. Jūs spinduliuojate džiaugsmą ir pozityvumą, todėl žmonės visada noriai su jumis bendrauja. Įsigiję naują draugą, liekate jam ištikimi visą gyvenimą ir darote viską, kad apgintumėte žmones, kuriuos mylite.

Yra keletas dalykų, kuriuos mėgstate labiau už viską gyvenime. Jūsų viduje kirba avantiūrizmo dvasia, ir jeigu kas nors kartą užvaldė jūsų protą, jūs neatsitrauksite, kol to negausite. Kai kas sako, kad esate kiek užsispyręs, bet jūs tiesiog žinote, ko norite.

4. Nelygūs ir trumpi

Galbūt jie nelygūs todėl, kad nuolat juos graužiate? Tada jūs veikiausiai labai jautrus ir pastabus žmogus. Jūs branginate turimus santykius su žmonėmis ir atsargiai priimate naujus draugus.

Apie tokius, kaip jūs, sakoma: „tyli kiaulė gilią šaknį knisa“. Jūs išoriškai galite atrodyti nepajudinamas, bet viduje siautėti emocijų audra. Jūsų draugai žino, kad visada iš jūsų išgirs tiesą, net jeigu ji nemaloni.

5. Dideli ir stačiakampiai

Jūs labai darbštus žmogus ir apsigimęs lyderis, kuris atsakingai žiūri į reikalus. Jums patikimi svarbūs susitikimai, nes visi žino, kad jumis galima pasitikėti. Kai jūs ką nors darote, tai darote teisingai.

Bet jūs nesate užsidaręs darboholikas. Viduje jūs dar ir linksmas žmogus, kuris visada už linksmą kompaniją.

6. Trikampiai

Jūs – drąsus ir ryžtingas žmogus, kuris visada žino, ko nori. Jūs su didele aistra imatės visko, kas pavesta.

Darbe jūsų devizas – „dirbk lengvai, kad nereikėtų daug pastangų“, nes jūs prieš imdamiesi veiksmų tikrai apgalvojate savo sprendimą. Jūsų atkaklus darbas visada atsiperka ir atrodo puikiai.

7. Ovalūs ir ilgi

Jeigu jūsų nagai turi ovalo formą, jūs, greičiausiai, labai kūrybiškas žmogus. Turite puikią vaizduotę, esate laimingi, būdami tarp gražių daiktų. Žmones traukia prie jūsų, ypač, kai jų sieloje siautėja emocijų audra, kad rastų atokvėpį jūsų ramiame ir tyliame uoste.

Kai kas sako, kad imatės pernelyg daug, bet iš tiesų visiškas pasinėrimas į darbą daro jus laimingą, ypač, jeigu teikia naudą kitiems.

8. Neįprasta odelių forma

Tai reiškia, kad jūs – labai ryškus žmogus, kuris lyg maro vengia žodžio „paprastas“. Jūs visada randate nestandartinius sprendimus.

Jūsų devizas – „jei dirbti, tai dirbti, jei ilsėtis“. Jūs mokate gauti malonumą, nes niekas, kuo užsiimate, iš principo negali būti nuobodu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.