Kur prasideda jūsų širdies linija? Tai turi didelę reikšmę

Net jeigu visiškai nesigaudote chiromantijoje ir ja nesidomite, tikriausiai žinote, kad pagal delno linijas galima labai greitai pasakyti tam tikrus dalykus apie žmogų. Viena pačių svarbiausių linijų, be jokios abejonės, yra širdies linija.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2019, 11:51 AM

Ką ji gali papasakoti apie jūsų gyvenimą? Pažvelkite į dešiniosios rankos delną. Širdies linija – ta, kuri prasideda iškart po smiliumi ar viduriniuoju pirštu. Ji tęsiasi iki delno krašto į mažylio piršto pusę.

Pagal tai, kur tiksliai prasideda širdies linija, galima daug ką apie jus pasakyti. Į kurį iš pateiktų variantų panašiausias vaizdas jūsų delne?

A variantas

Jeigu jūsų širdies linija prasideda po viduriniuoju pirštu, vadinasi, jūs gimėte tam, kad būtumėte lyderiu. Jūs – ambicingas, nepriklausomas ir protingas žmogus. Turite viską tam, kad teisingai įvertintumėte situaciją ir priimtumėte teisingus sprendimus. Kita vertus, santykiuose su kitais žmonėmis jūs dažnai būnate šalti ir nelabai jautrūs. Kartais jus vadina kietaširdžiu.

B variantas

Jeigu jūsų širdies linija prasideda tarp viduriniojo piršto ir smiliaus, tai reiškia, kad jūs – nekonfliktiškas, geras žmogus. Vieni jus laiko pernelyg atsargiu, kiti įsitikinę, kad jūs neryžtingas. Bet ir vieni, ir kiti žino, kad jumis galima pasikliauti. Ir bėga pas jus patarimo, kaip elgtis. Esmė ta, kad svarbiausias jūsų bruožas – noras visur ir visada remtis sveiku protu.

C variantas

Jeigu širdies linija prasideda po smiliumi, tai reiškia, kad jūs – idealus strategas ir taktikas. Jūs mėgstate svarstyti dideles idėjas ir kurti grandiozinius planus. Daugelis jus laiko perfekcionistu ir optimistu, o jūs pats save vadinate ne kaip kitaip, o realistu.

D variantas

Jeigu širdies linija jūsų rankoje prasideda tarp smiliaus ir nykščio, tai reiškia, kad jūs – išskirtinai kantrus, rūpestingas, švelnus ir minkštas žmogus. Labiausiai už viską gyvenime jums svarbu harmonija ir geri santykiai su kitais žmonėmis. Tai svarbiausias dalykas, kurį turite apie save žinoti.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugsėjo 30 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.