Šiandien patekės Juodasis mėnulis. Ko laukti?

Šią savaitę Vakarų pusrutulio gyventojai turės galimybę stebėti itin retą kosminį reiškinį – vadinamąjį Juodąjį mėnulį. Tai nutinka tik kartą per 32 mėnesius. Tačiau, nors Juodasis mėnulis bus matomas ne visame pasaulyje, astrologine prasme jis svarbus visai žmonijai.

Juoduoju mėnuliu vadinama antroji jaunatis per tą patį mėnesį.<br>123rf nuotr.
Juoduoju mėnuliu vadinama antroji jaunatis per tą patį mėnesį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2016, 10:18 AM, atnaujinta May 11, 2017, 5:49 PM

Paskutinį kartą Juodasis mėnulis buvo stebimas daugiau kaip prieš dvejus metus.

Užtemęs Žemės palydovas patekės rugsėjo 30-ąją, penktadienį, 20 val. 11 min. JAV Rytų pakrantės laiku – Lietuvoje tuo metu bus jau šeštadienis, 2 val. 11 min.

Juoduoju mėnuliu vadinama antroji jaunatis per tą patį mėnesį. Jaunaties fazėje mėnulis visada yra užtemęs, todėl pamatyti jį patį vargu ar pavyks.

Pirmoji rugsėjo jaunatis prasidėjo rugsėjo 1-ąją, tuomet įvyko ir žiedinis Saulės užtemimas, mat Mėnulis sugebėjo savimi ją uždengti.

Juodasis mėnulis laikomas Mėlynojo mėnulio (antroji pilnatis per tą patį mėnesį) priešingybe.

Juodojo mėnulio ciklą sudaro 9 metai. Per tą laiką vyksta tam tikri įvykiai. Daugelis mistikos ir astrologijos gerbėjų tiki, kad Juodasis mėnulis pranašauja nelaimes, bet tai netiesa.

Mes tiesiog laikome egzaminą – kaip mokame kontroliuoti savo instinktus ir aistras.

Blogis – ypatinga substancija, turinti savo programą, kaip įtvirtinti savo gyvybines jėgas. Tai pasipūtimas, pyktis, pavydas, šykštumas, cinizmas ir pan.

Stenkitės jį neutralizuoti gerumu ir meile. Jeigu pasinaudosite atsivėrusiomis galimybėmis, jums pavyks pasiekti taiką ir supratimą.

Jūs pajusite aiškumą ir naujas gyvenimo viltis, kurios jus ves į priekį, iš naujo žadins jus naujoms galimybėms.

Kai kurių žmonių per Juodąjį mėnulį laukia netikėtas kūrybiškumo blyksnis. Juos įkvėps aplink vykstantys energiniai pokyčiai, atsiras galimybė pasinaudoti pasąmonės energija savo naudai.

Jeigu jūs įstrigote vienoje vietoje ar apaugote problemomis, Juodojo mėnulio energija padės jums nugalėti savo baimes ir viską, kas jus sulaiko.

Tai idealus laikas spręsti savo problemas ir klausimus, nes tik antroji jaunatis geba mus apdovanoti tokiu aiškumu.

Apskritai Juodojo mėnulio energinis postūmis bus teigiamas. Nedarykite drastiškų judesių, ir tai padės jums rasti gyvenime balansą ir supratimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.