13-ojo Zodiako ženklo paslaptis

Nedaug kas žino, kad iš tiesų Zodiako ženklų yra ne dvylika, o trylika. Saulė pereina dar per vieną žvaigždyną, kurį astrologai sąmoningai praleido dėl tam tikrų sumetimų.

Gyvatnešio ženklas yra tarp Skorpiono ir Šaulio, apimdamas laikotarpį nuo lapkričio 17-osios iki 26-osios.<br>123rf nuotr.
Gyvatnešio ženklas yra tarp Skorpiono ir Šaulio, apimdamas laikotarpį nuo lapkričio 17-osios iki 26-osios.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2016, 7:32 AM, atnaujinta May 11, 2017, 1:00 PM

Astrologija grįsta cikliškumu ir simetrija. Kiekvieni metai padalyti į 12 beveik lygių dalių, vadinamų Zodiako ženklais. Žmonės jau pripratę prie jų, bet kai kurie žino, kad kažkur tarp ženklų įsiterpęs dar vienas žvaigždynas.

Nuolat yra daug rašoma apie astrologinių ženklų charakterį bei likimus, bet yra dalis astrologų, kurie išskiria šį tryliktąjį ženklą su savo charakteriu kaip savarankišką ir turintį teisę į egzistavimą.

Tarp Šaulio ir Skorpiono

Su 12 ženklų viskas paprasta: 12 mėnesių, 24 valandos paroje. Viskas simboliška ir labai suprantama. Bet iš tiesų Saulė kerta 13 žvaigždynų. Paskutinysis yra šalia Heraklio žvaigždyno. Ir vadinasi jis Gyvatnešis.

Gyvatnešio ženklas yra tarp Skorpiono ir Šaulio, apimdamas laikotarpį nuo lapkričio 17-osios iki 26-osios. Problema, kodėl šio ženklo negalima įvesti oficialiai, ta, kad kai kurie Šauliai ir Skorpionai turės pakeisti savo ženklą. Be to, Gyvatnešių charakterio ypatybės pasireiškia retai.

12 ženklų išsaugomi dėl patogumo, o taip pat dėl to, kad naujo įvedimas gali sukelti daug ginčų.

Šios „žvaigždžių batalijos“ prasidėjo XX a. pabaigoje, kai vienas didžiausių pasaulio astrologų nusprendė apginti vieno senovės mokslininko ypatingą teoriją apie Gyvatnešį. Nuo to laiko astrologijos pasaulis pasidalino į dvi dideles stovyklas – į tuos, kurie ištikimi tradicijos ir patirčiai, ir tuos, kurie bando surasti tiesą, atmesdami beveik 2 tūkstantmečių patirtį.

Tai formalus ženklas, nes jo judėjimas nepilnas, sutrumpintas. Netgi aistringi Gyvatnešio įvedimo šalininkai supranta, kad tai nebūtų labai gerai, nes metuose yra tik 10 dienų, kada gali šis ženklas tekti žmogui.

Vis dėlto astrologai sugebėjo sudaryti tikro Gyvatnešio portretą, įvertinę visas jo charakterio savybes.

Gyvatnešių charakteris

Tai labai neįprasti žmonės, kurie pasidalinę į dvi dideles gėrio ir blogio stovyklas, nes viskas mūsų pasaulyje turi būti pusiausvyroje. Žmogaus, gimusio po šiuo ženklu, kelias nužymėtas problemomis ir dilemomis. Nuo Gyvatnešių veiksmų priklauso kitų žmonių likimai. Kartais iki pačios senatvės šio slapto Zodiako ženklo atstovai negali suprasti, kodėl pasaulis aplink juos įgauna tokius skirtingus atspalvius.

Svarbiausias dalykas – Gyvatnešiai gali būti tiek blogi, tiek geri. Rodydami žmonėms negatyvą ar, priešingai, teigiamas savybes. Apskritai 13-asis ženklas yra bėdų simbolis ir nenuspėjamumo įsikūnijimas. Susigyventi su juo sunku, bet galbūt todėl tokie žmonės arba visada gyvena vieni, arba visą gyvenimą nugyvena santuokoje su vienu žmogumi.

Gyvatnešiu varikliu tampa iškeltų užduočių sudėtingumas ir jų įvykdymo sąlygos. Grubiai kalbant, kuo viskas blogiau, tuo daugiau Gyvatnešiai gali padaryti dėl savęs ir aplinkinių. Apskritai tarp šių žmonių labai daug aiškiaregių, ekstrasensų ir magų. Jų ryšys su Visata labai stiprus, todėl jie pasižymi labai stipria intuicija ir sugebėjimu gydyti ar, priešingai, prakeikti. Netgi tie Gyvatnečiai, kurie nežino apie savo gebėjimus, gali jus nužiūrėti.

Šiems žmonėms būdinga griauti savo gyvenimą ir po to viską lėtai atstatyti. Jie dažnai atlieka neapgalvotus poelgius arba tikisi geriausio, kai beveik visas pasaulis prieš juos. Šio ženklo atstovai gali visam laikui išnykti, tapti kitais žmonėmis. Vieniems jie gali būti nuostabus talismanas, kitiems – prakeikimas. Jiems sekasi, bet pačiose kritiškiausiose situacijose. Kažkokiu nesuvokiamu būdu jie gali išgyventi per lėktuvo katastrofą ar kitą avariją. Gyvatnešių gebėjimas išgyventi pribloškiantis.

Iš neigiamų Gyvantešio charakterio bruožų reikėtų išskirti potraukį negatyvui. Jiems nuolat reikia kelti ir stiprinti energiją, kad nekristų veidu į purvą ir neprarastų įgūdžių. Toks jausmas, kad jų galvoje įsitvirtina kažkokia mintis, kuri neduoda jiems ramybės.

Tai savininkiški žmonės, jie myli labai keistu būdu, versdami žmogų užmiršti visus, kurie jam brangūs. Su sutuoktinio ar sutuoktinės tėvais Gyvatnešis bendrauja labai įtemptai arba iš viso nebendrauja.

Apskritai su juo gyventi labai sunku. Jis visiems aplink gali pridaryti daug nemalonumų. Tačiau kalbėdami apie Gyvatnešius kaip tėvus astrologai keičia savo nuomonę ir 13-ojo Zodiako ženklo atstovus vadina puikiomis mamomis ir tėčiais.

Garsūs pasaulio žmonės – Gyvatnešiai:

Augusto Pinochetas – Čilės diktatorius

Bruce'as Lee – kovos menų ekspertas, aktorius

Indira Gandhi – Indijos politikė

Aleksandras Suvorovas – Rusijos karvedys

Garsūs Lietuvos žmonės – Gyvatnešiai:

Nepriklausomybės veikėjas Jonas Basanavičius, poetė Salomėja Nėris, režisierė Galina Dauguvietytė, dainininkas Kipras Petrauskas, politikas Valentinas Mazuronis, politikas Algirdas Butkevičius, poetas Aidas Giniotis, dainininkė Veronika Povilionienė, istorikas Alfredas Bumblauskas, poetė Violeta Palčinskaitė, istorikas Egidijus Aleksandravičius, fotografas Ramūnas Danisevičius, dainininkas Eugenijus Ostapenko, daininkas Stano, poetas Antanas A. Jonynas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?