3 Zodiako ženklai – patys blogiausi viršininkai

Kas galite pasigirti turintys gerą viršininką? Pripažinkime, tokių daug nerasime. Pareigos ir valdžia bet kurį žmogų gali pakeisti neatpažįstamai. Jūsų dėmesiui – 3 Zodiako ženklai, kurie, astrologų nuomone, tampa pačiais nepakenčiamiausiais viršininkais žemėje.

Jūsų dėmesiui – 3 Zodiako ženklai, kurie, astrologų nuomone, tampa pačiais nepakenčiamiausiais viršininkais žemėje.<br>123rf nuotr.
Jūsų dėmesiui – 3 Zodiako ženklai, kurie, astrologų nuomone, tampa pačiais nepakenčiamiausiais viršininkais žemėje.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2016, 10:19 AM, atnaujinta May 11, 2017, 11:09 AM

Mergelė

Mergelė nėra gimusi būti lydere. Jos niša – patarėjo pozicija, ir ne daugiau. Bet jeigu vis dėlto Mergelė tapo kompanijos vadove, ji niekada „neįsisavins“ šios pozicijos, bet priešingai – manys, kad taip ir turi būti, kad šios pareigos – kaip tik jai. Mergelė iš pagrindų imsis reikalo ir pradės nuo to, kad įdėmiai pasižiūrės į visus įmonės darbuotojus.

Vėluojate į darbą? Žinokite, visa tai kiekvieną sekundę fiksuojama Mergelės užrašinėje, kiekvieno jūsų atėjimo į darbą laikas. Mėnesio gale laukite staigmenos. Atlyginimų dieną bus visiems girdint pranešta apie tai, kad jums nurėžiama premija, – ir tai bus padaryta besišypsant jums į akis.

Už sutaupytus iš jūsų pinigus bus nupirkta kanceliarinių prekių ar nauja biuro technika. Mergelė mėgsta visas biuro rietynes, viską dėliotis į lentynėles ir rasti kaltus. Mergelė priekabi visame kame. Nedidelis patarimas – prieš teikdami ataskaitą įsitikinkite, kad viską parašėte be klaidų, nes jeigu Mergelė ras bent vieną rašybos klaidą – jums galas, apie jūsų klaidas žinos visa įstaiga.

Dvyniai

Problema ta, kad Dvyniai niekada nešaukia ir nedaužo kumščiu stalo, jeigu jūs neįvykdėte jų reikalavimų – tokių specialiųjų efektų nesulauksite. Dvynių ginklas – jų sugebėjimas kalbėti. Atrodytų, jie gimę tam, kad vadovautų, bet visa esmė – jeigu dirbate vadovaujami Dvynių, jūs turite išsitreniruoti Sfinkso reakciją. Dvyniai – cinikai, pažemins ir įžeis žodžiais taip, kad jūsų didžiausias noras bus kaip įmanoma greičiau susirinkti visus savo daiktus ir dingti neatsisveikinus.

Šaulys

Iš pirmo žvilgsnio jums pasirodys, kad jums labai pasisekė su vadovu. Susirinkime Šaulys dosniai dalins pažadus (ypač jei jūs moteriškos lyties ir jūsų sijonas aukščiau kelių), jeigu operatyviai atliksite darbus, jums bus pažadėtas papildomas paskatinimas ir atlyginimo pakėlimas jau nuo pirmo mėnesio. O susirinkimas baigsis juokingu anekdotu. Bet jau pirmąją darbo dieną įsitikinsite, kad visa tai – tik tušti pažadai.

Pasijusite tikra Pelene, kai pamatysite, kad puiki karieta pavirto paprastu moliūgu. Kas paskatino jūsų viršininką tiek visko jums prižadėti? Greičiausiai tą akimirką jo nuotaika buvo puiki arba jis tiesiog norėjo jums padaryti įspūdį. Nepamirškite, kad Šaulių žodžiai ir darbai nesutampa. Šauliai mėgsta auditorijai kalbėti gražius žodžius, pasimaivyti, pasijuokti ir palinksminti kitus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.