Apsėstame name ant laiptų naktį nufilmuotas šiurpus reiškinys

Viename dvasių apsėstu laikomame Didžiosios Britanijos name nufilmuotas odą pašiurpti verčiantis vaizdas: nežinoma jėga žemyn laiptais nustūmė vaikišką vežimėlį.

Nežinoma jėga žemyn laiptais nustūmė vaikišką vežimėlį.<br>Youtube stopkadras.
Nežinoma jėga žemyn laiptais nustūmė vaikišką vežimėlį.<br>Youtube stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2016, 3:51 PM, atnaujinta May 10, 2017, 9:33 PM

Incidentą nufilmavo vaiduoklių medžiotojų grupė, praleidusi naktį apsėdimais garsėjančiame name Pontekrafto mieste Vakarų Jorkšyre.

Name gyvenusi šeima pasakojo ištisus metus kentusi poltergeisto, kurį pavadino „Juoduoju Pontekrafto vienuoliu“, išpuolius.

Pasakojama, kad Juodasis vienuolis gyveno XVI amžiuje. Jis buvo apkaltintas už mergaitės išprievartavimą ir nužudymą bei pakartas kartuvėse netoli šio namo.

Praėjusio amžiaus septintajame dešimtmetyje keturiolikmetė Diane Pritchard tvirtino, kad vadinamasis Juodasis vienuolis ją už plaukų tempė žemyn laiptais – tais pačiais, kurie nufilmuoti pastarajame įraše.

Dalis vaiduoklių medžiotojų komandos, kurios įkūrėjai – Steve'as Archibaldas (36) su žmona Carrie, taip išsigando, kad atsisakė toliau nakvoti name ir perbėgo į greta esantį viešbutį.

Likusieji nebeišdrįso užlipti laiptais, netgi naudojosi tualetu, esančiu apačioje.

„Pradžioj nesupratome, kas atsitiko, nes buvo visiškai tamsu, kai išgirdom triukšmą, – pasakojo S.Archibaldas. – Išlindęs iš už kampo pamačiau vežimėlį ant laiptų ir negalėjau patikėti savo akimis.

Tada visi peržiūrėjome įrašą. Niekas negalėjo patikėti. Žinau 100 procentų, jis negalėjo pats nusiristi. Jis buvo ten 8 valandas. Jis nepajudėjo pats“.

Pasak vaiduoklių medžiotojų, name jie pastebėję ir daugiau poltergeisto veiklos. „Prieš tai mačiau, kaip rutuliukai įlėkdavo pro uždarytas duris į namą. Didžioji dalis veiklos neatrodo pavojinga, bet ant laiptų juntamas pavojus.

Galbūt kažkas su mumis žaidžia. Tai truputį vaikiška. Jaučiasi, lyg ta būtybė norėtų pažaisti. Bet tai gali būti Juodasis vienuolis. Tikiuosi, kad tai Juodasis vienuolis, ir tai patvirtina, kad pomirtinis gyvenimas egzistuoja“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.