3 patys linksmiausi ir gyvenimu besidžiaugiantys Zodiako ženklai

Šie Zodiako ženklai – labai bendraujantys, mėgsta pašnekėti, turi gyvenimu besidžiaugiantį ir linksmą charakterį.

Oro ženklai turi gyvenimu besidžiaugiantį ir linksmą charakterį.<br>123rf nuotr.
Oro ženklai turi gyvenimu besidžiaugiantį ir linksmą charakterį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2016, 10:20 PM, atnaujinta May 10, 2017, 9:25 AM

Jie moka rašyti gražius laiškus, bet labiau mėgsta bendrauti gyvai ar telefonu. Jie moka gerai kontroliuoti savo emocijas. Tai – Oro stichijai priklausantys Zodiako ženklai: Vandenis, Dvyniai ir Svarstyklės.

Oro ženklai gana nuovokūs, pasižymi geru loginiu mąstymu, viską šaltai apskaičiuoja. Jie asocijuojasi su geru gebėjimu mąstyti ir gera vaizduote.

Kaip partneriai jiems geriausiai tinka Oro ir ugnies ženklai. Su Vandens bei Žemės ženklais taip pat įmanoma susiderinti, jei pastarieji neišsigąs vėjo.

Oro ženklų privalumai – geras gebėjimas prisitaikyti, objektyvumas, noras ir gebėjimas padėti artimiesiems, mokėjimas dirbti komandoje, didelė meilė laisvei, gebėjimas logiškai mąstyti ir nešališkai vertinti įvykius.

Trūkumai – pernelyg didelis plepumas, pomėgis nešioti paskalas, polinkis į dviprasmiškus poelgius, pernelyg didelis šaltumas ir išskaičiavimas, labai valiūkiškas charakteris ir kartais – palaidas elgesys.

Svarstyklės

Tai pats tipiškiausias Oro stichijos ženklas, tiesiog jos įsikūnijimas: jų elgesiui būdinga abejingumas aplinkai, gili ramybė ir susitelkimas. Turi nepaprastai stiprų sugebėjimą įtikinėti.

Vandenis

Vandenis įkūnija nejudantį orą. Šio ženklo atstovus nuolat apima įvairios mintys, jie nuolat brandina kokius nors planus, pilni noro atnešti laisvę ir laimę visam pasauliui, apie tai nieko neįtariančiam.

Dvyniai

Šis ženklas – permainingo oro simbolis: tai karšto, tai šalto, tai šilto. Jų būsena keičiasi akimirksniu, jie geba apžavėti savo protu, yra labai žavūs ir, esant reikalui, gali pabėgti nuo nemalonumų vadovaudamiesi tais pačiais principais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.