3 Zodiako ženklai, dėl kurių atstovių labiausiai alpsta vyrai

Šios moterys vyrus verčia iš kojų ir parklupdo vien savo žvilgsniu. Visi jas laiko ypatingomis. Kokie tie trys Zodiako ženklai, savo atstoves apdovanojantys išskirtiniu žavesiu?

 Kokie tie trys Zodiako ženklai, savo atstoves apdovanojantys išskirtiniu moterišku žavesiu?<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Kokie tie trys Zodiako ženklai, savo atstoves apdovanojantys išskirtiniu moterišku žavesiu?<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2018, 1:08 PM, atnaujinta Oct 1, 2019, 5:05 PM

3 vieta – Jautis

Tai – namų žmogus. Ji mėgsta skaniai gaminti, tokios šeimininkės namuose visada karaliauja jaukumas ir tvarka. Ji kaip niekas kitas supranta savo išrinktąjį, pasirengusi jį palaikyti bet kurią minutę.

Šio ženklo atstovės turi neeilinę išvaizdą ir vidinę trauką. Tokios moterys moka patraukti žmones, jos svetingos, draugiškos, moka lengvai suartėti su žmonėmis. Jos visada pasirengusios nustebinti svečius dar vienu kulinariniu šedevru. Moterys Jaučiai moka elgtis su pinigais, nemėgsta bereikalingai išlaidauti, pasižymi praktiškumu ir racionaliu požiūriu.

Gamta Jaučio ženklo moteris apdovanojo puikiu skoniu, jos susigaudo madoje, moka elegantiškai rengtis. Jos vertina gerus daiktus, todėl nepriekaištingai atrodo ne tik jų apranga, bet ir namai, kuriuose jos gyvena. Ir jeigu tokia moteris nusižiūrėjo suknelę ar sofos pagalvėles, būkite tikri, kad ji tai įsigis, netgi nepaisant didelės kainos, ir su jomis atrodys tiesiog stulbinančiai.

Meilės reikaluose jaučio ženklo moterys – labai pavydžios ir savininkiškos. Jos mėgsta gražų asistavimą ir dovanas. Intymiuose reikaluose jos labai jausmingos.

2 vieta – Skorpionas

Šio ženklo atstoves priimta laikyti viliokėmis. Žinoma, jos iš tiesų gali panaudoti viliones ir magnetinę jėgą, kad pasiektų savo tikslus. Bet kur kas dažniau aplinkiniai patys sudeda ginklus, jausdami ypatingą Skorpionių energiją.

Tokios moterys nebijo sunkumų, todėl jau nuo vaikystės išsiskiria iš bendraamžių. Jos stiprios, savarankiškos, mėgstančios kelti sunkius tikslus ir jų pasiekiančios. Siekdamos, ko trokšta, Skorpionės sugeba rasti nestandartinius problemų sprendimus.

Retai taip nutinka, kad jos nori specialiai įkalinti kokį nors vyrą. Dažniau vyrai patys pasiduoda Skorpionių kerams bendros veiklos procese. Juk jų gebėjimas atrasti, kaip save pritaikyti įvairiose srityse, tiesiog stulbina. Joms vienodai gerai sekasi išreikšti save ir mokslo, ir kūrybos srityje.

Daugelis vyrų norėtų atsidurti lovoje su tokia lemtinga moterimi. Ji tikrai iš prigimties labai daug žino ir moka, o nuolatinis noras eksperimentuoti ir pakankamai didelė patirtis ją daro tiesiog deive. Bet tai visiškai nereiškia, kad bet kuris vyras ją gali įkalbėti seksui. Ne, ji atsiveria tik išrinktiesiems. Moteris Skorpionas santuokoje labai ištikima ir vertina stabilumą šeimos santykiuose. Jeigu įvyks ginčas, partneris gali tikėtis audringo susitaikymo.

Partneriui teks atiduoti save visą, o taip pat nesuteikti pagrindo pavydui. Tada moteris Skorpionas dėl jo nuvers kalnus. Ramaus ir tolygaus gyvenimo tokios damos nekenčia, todėl joms nuolat reikia sudaryti situacijas, galinčias sukelti adrenalino pliūpsnį. Kerštingumas yra ryškus jų bruožas. Būtent todėl neverta Skorpionui duoti preteksto „įgelti“. Tą jie daro tik iš nuoskaudos. Energijos jie turi labai daug, todėl stengiasi rasti, kur ją išlieti. Geriausia, jeigu tai bus kūryba.

Tapusi motina, Skorpionė gali savo vaikams kelti padidintus reikalavimus. Bet tai jiems tik į naudą – su mamos pagalba jie aktyviai vystosi ir daug pasiekia. O aplinkiniams neverta kištis į auklėjimo procesą. Skorpionėms nereikia gerų patarimų dėl šeimos ir vaikų.

Šio ženklo atstovės geba palaikyti nuoširdžius draugiškus santykius, bet dažniau jie būna su vyresniais už jas vyrais ar moterimis. Tai leidžia išvengti nereikalingos konkurencijos, o taip pat įgyti vertingos patirties.

1 vieta – Mergelė

Būdamos puikios šeimininkės, Mergelės kaip niekas kitas moka palaikyti namus švarius, taip pat puikiai gamina. Jos reiklios ir sau, ir savo artimiesiems. Horoskopuose nurodoma, kad tipiškos Mergelės – užsispyrusios ir praktiškos. Todėl norint kuo nors įtikinti šio ženklo atstovę, reikia pirmiausia jai įrodyti, kad pasiūlymas labai praktiškas ir racionalus.

Mergelės stengiasi savo emocijas kontroliuoti protu, todėl kartais kyla nesusipratimų santykiuose su priešinga lytimi. Joms dažnai sunku atskleisti savo jausmus. Mergelės puikiai moka palaikyti kompaniją, o taip pat bet kokį intelektualų pokalbį. Jos pernelyg rimtos ir solidžios, santykiuose su vyrais trūksta šiokio tokio padūkėliškumo ir laisvės. Mergelės stengiasi planuoti savo gyvenimą, o horoskopai joms žada svaiginančią sėkmę karjeroje.

Saiko jausmas ir neįtikėtina kantrybė šio ženklo moterims padeda sulaukti savo žvaigždžių valandos ir ja pasinaudoti. Šios moterys tiksliai žino, ko nori. Bet kartais tuo pat metu jos savęs nevertina, turi nevisavertiškumo kompleksą.

Kaip puikios vykdytojos, Mergelės nepaveda vadovybės, kiekvieną darbą atlieka kruopščiai, tiksliai ir laiku. Dažnai būna darboholikės.

Tokioms moterims asistuoti nelengva, joms absoliučiai neįdomūs klasikiniai romantiški žygdarbiai, todėl vyrui tenka paplušėti, kad užkariautų neprieinamą Mergelės širdį. Šios damos santūriai reiškia jausmus, bet yra pastovios savo prisirišimuose, visiškai ištikimos savo partneriui netgi iki paklusnumo.

Motinystė Mergeles darbo pernelyg atsakingomis ir nepaprastai dėmesingomis vaiko sveikatai. Jos nuolat dalyvauja profilaktiniuose patikrinimuose. Mergelėms kartais būna nelengva suprasti vaikus. Dažnai horoskopuose įspėjama apie konfliktų šeimoje pavojų. Norint jų išvengti, reikėtų savo atžaloms suteikti daugiau laisvės.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų spalio 26 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.