Santuokos linija jūsų delne: ką ji rodo?

Santuoka – labai rimtas žingsnis žmogaus gyvenime. Ypač jaunos merginos mėgsta spėlioti: „kada aš ištekėsiu?“ „Ar mano santuoka bus laiminga?“

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2016, 4:00 PM, atnaujinta May 10, 2017, 12:34 AM

Į tokius klausimus chiromantai atsako, pažvelgę į delną. Žinoma, jeigu norite sužinoti smulkias detales, turėtumėte kreiptis į šios srities specialistą. Tačiau pagrindinius dalykus galima sužinoti ir patiems.

Iš kurios rankos burti? Jeigu esate dešiniarankiai, reikia žiūrėti į dešiniąją ranką, jei kairiarankiai – į kairiąją. Tiesa, ne visi chiromantai to principo laikosi.

Kur rasti santuokos liniją?

Reikia ieškoti horizontalių brūkšnelių, esančių delno krašte, tarp mažojo piršto pagrindo ir širdies linijos. Kadangi chiromantija nežino tokio dalyko, kaip antspaudas pase, sunku pasakyti, ar linija reiškia teisėtą santuoką, ar tiesiog tvirtus santykius. Bet kuo ilgesnė linija, tuo labiau tikėtina, jog tai santuoka.

Nustatant amžių, kada įvyks santuoka, reikia atsižvelgti, kiek metų delno savininkui. Jeigu iki 40 metų, tuomet reikia aiškinti taip: atstumas nuo širdies linijos iki mažojo piršto pagrindo atitinka 40 metų. Vidurys atitinka 20 metų. Jeigu metų daugiau, kaip 40, visą atstumą reikia vertinti kaip 80 metų, o vidurys šiuo atveju atitiks 40 metų.

Pagal tai, kaip atrodo linijos, galima spręsti apie santuoką:

– linija užsiriečia aukštyn – negalėjimas sudaryti oficialią santuoką, dažnai ji matoma pas žmones, kurie dėl savo įsitikinimų nenori įteisinti santykių;

– linija stipriai leidžiasi žemyn – tokios linijos savininkas gyvens ilgiau už partnerį;

– linija išsišakoja, o po to sueina, sudarydama kilpą – pora išsiskirs, bet po to vėl susieis;

– linijos išsišakojimas – tikėtinas išsiskyrimas to, kuris turi šį ženklą, iniciatyva;

– nuo linijos žemyn eina atšaka, o galbūt keletas plonų linijų – santuoką lydės problemos.

Ką reiškia, jeigu santuokos linijos nėra ar jų labai daug?

Būna ir taip. Bet tai visai nereiškia, kad žmogus nesusituoks ar, priešingai, keis sutuoktinius kaip kojines.

Šiuolaikinėje chiromantijoje santuokos linijos aiškinamos neprisirišant prie oficialių sąjungų. Iš esmės tai yra rodiklis, kaip žmogus gali realizuoti savo energiją kitos lyties asmenų atžvilgiu. Tai yra, ar žmogus jaus stabilų potraukį, ar bus kokie nors pliūpsniai skirtingais gyvenimo etapais.

Linijų nebuvimas gali liudyti, kad žmogui reikalingos ypatingos sąlygos, jis labai atsargiai žiūri į jausmų reiškimą ir retai atsiveria apie savo troškimus priešingai lyčiai.

Daug linijų – priešingai, sako, kad žmogus nesigėdija savo troškimų ir gali netikėtai atsiduoti naujai aistrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.