Tobula draugė pagal Zodiako ženklą

Turėti gerą draugę kiekvienai moteriai ne mažiau svarbu nei gerą vyrą. Pasirodo, draugystėje, kaip ir meilėje, nemažai lemia ir žvaigždės bei žvaigždynai. Ar jūsų ir jūsų geriausios draugės Zodiako ženklai dera? Kokio Zodiako ženklo draugė jums labiausiai tiktų?

Kokio Zodiako ženklo draugė jums labiausiai tiktų?<br>„123rf.com“ nuotr.
Kokio Zodiako ženklo draugė jums labiausiai tiktų?<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2016, 9:59 AM, atnaujinta May 9, 2017, 6:42 PM

Jeigu jūs – Avinas

Jeigu pagal Zodiako ženklą esate Avinas, tai pagal visus moterų suderinamumo horoskopus jums ideali draugė bus moteris, turinti Vandenio ženklo bruožus. Jos moka draugauti ir suprasti, bet kartu neprimeta savęs ir nesileidžia į pernelyg glaudžius ir artimus santykius. Pastarasis dalykas Avinui labai patogus. Jeigu jums reikia įkvėpimo ir įdomių idėjų, naudokitės savo draugės patarimais. Ji su malonumu jums jų duos.

Jeigu jūs – Jautis

Jaučiui pats geriausias variantas – Žuvys. Kodėl? Todėl, kad būtent šio Zodiako ženklo draugė gali papasakoti apie savo išgyvenimus. Ji visada padės ir išklausys, kai reikia. Tik reikia atsiminti, kad šio ženklo žmonės – labai uždari. Jie turi daug paslapčių, apie kurias geriau neklausinėti. Ji apie viską papasakos pati, jeigu norės. Bet jeigu jūs ėmėte nepasitikėti savimi ar jums reikia pagalvos, Žuvys yra idealus variantas.

Jeigu jūs – Dvyniai

Jeigu esate Dvyniai, jums labiausiai prie širdies draugė, gimusi po Avino ženklu. Tokia draugė draugystės santykiuose taps lydere, ir tai jūsų nenuliūdins, nes tai labai patogu. Jūsų draugė su džiaugsmu organizuos už jus jūsų bendras poilsio dienas. Ypatingose situacijose ji taip pat nepakeičiama, į ją visada galima kreiptis, kad apgintų ir pagelbėtų.

Jeigu jūs – Vėžys

Geriausias jūsų draugės Zodiako ženklas – Jautis. Jūs neabejotinai rasite bendrų interesų, tokių kaip kulinarija ar dizainas. Jaučiai užsispyrę, bet Vėžiai puikiai gali užglaistyti visus aštrius kampus ir nemalonias situacijas.

Jeigu jūs – Liūtas

Visi draugių suderinamumo horoskopai Liūtams rekomenduoja draugių ieškoti tarp Dvynių. Jos labai protingos ir turi platų akiratį. Jos aktyvios, nuolat keliauja ir išbando ką nors nauja. Jos nuolat keliauja ir važinėja.

Jeigu jūs – Mergelė

Mergelėms tinkamiausia draugė – Vėžys. Būtent Vėžiai jus rems ir jumis rūpinsis. Jums tik reikia atsiminti, kad Vėžių nuotaika dažnai keičiasi, ir jie labai mėgsta būti namuose.

Jeigu jūs – Svarstyklės

Jeigu jūsų Zodiako ženklas yra Svarstyklės, jums į drauges geriausia rinktis Liūto ženklo moterį, kuri domisi menu. Reikia atminti tik viena – jos nė už ką negalima kritikuoti, net jeigu jums kažkas nepatiko, ir tada ji taps jūsų sėkmės ir laimės talismanu.

Jeigu jūs – Skorpionas

Jeigu esate Skorpionas, į drauges rinkitės Mergelę. Ji bus jūsų kukli ir ištikima bendrininkė. Tik, ginkdie, nesibarkite. Venkite kritikos. Be to, Mergelės turi įgimtų gydytojos talentų.

Jeigu jūs – Šaulys

Šauliams patinka draugauti su bendraujančiomis Svarstyklėmis. Būtent Svarstyklės užglostys kampus ir ras išeitį iš bet kokios situacijos. Tačiau nereikėtų pirmiausia iš Svarstyklių laukti iniciatyvos. Jos labai neryžtingos ir kuklios, todėl Šauliams teks patiems imtis iniciatyvos.

Jeigu jūs – Ožiaragis

Ideali draugė šiam ženklui – gimusi po Skorpiono ženklu. Jos draugaus ilgus metus, niekada neapkalbės viena kitos, bus ištikimos ir sąžiningos.

Jeigu jūs – Vandenis

Vandeniams labai patiks draugauti su linksmais Šauliais. Jeigu jos turės bendrų interesų, draugaus labai ilgai. Galbūt todėl Vandeniai taip dažnai susiranda draugų besimokydami. Padedant Šauliams Vandeniai gali daug pasiekti karjeroje.

Jeigu jūs – Žuvys

Žuvims idealu draugauti su Jaučiu. Būtent Jautis gali pasidalinti su Žuvimis savo dvasiniais išgyvenimais. Tik reikia atsiminti, kad šis ženklas taip pat uždaras, tokia moteris turi daug savo paslapčių. Apie tai geriau neklausinėti, nebent Jautis nuspręs, kad reikia pasipasakoti pačiai. Užtat ji visada palaikys ir padrąsins.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.