Fatališkiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Kiekviena moteris yra ir truputį ragana – tą patvirtins kiekvienas vyras. Tiesa, kiekviena vynioja vyrus aplink pirštą skirtingai. Kokiais būdais moteris kankina vyrus, kokia pati tamsiausia jos pusė, gali priklausyti ir nuo jos Zodiako ženklo. Ar žinote, kurio ženklo moterys sugeba elgtis niekšiškiausiai?

Ar žinote, kurio ženklo moterys sugeba elgtis niekšiškiausiai?<br>123rf nuotr.
Ar žinote, kurio ženklo moterys sugeba elgtis niekšiškiausiai?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2016, 6:54 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 6:37 AM

Avinas

Neverta net sakyti, kad Avinas – labiausiai užsispyręs Zodiako ženklas. Jeigu jūs patikote moteriai Avinui – būkite tikri, ji nuo jūsų neatstos. Kita vertus, šio ženklo atstovės pakankamai atviros ir tiesmukos, tad jūs visada žinosite apie vienokį ar kitokį jų požiūrį į jus. Tačiau, nors Avinai ir užsispyrę, įmanoma su jais rasti bendrą kalbą ir susitarti, reikia tik surasti sąlyčio taškus.

Jautis

Moterys Jaučiai jūsų niekada neužpuls staiga, o veiks lėtai ir metodiškai. Jos neskubėdamos artinasi prie savo aukos, ją tyrinėja, išsiaiškina visus trūkumus ir tik tada atakuoja. Tiesa, nereikia bijoti šio ženklo – moteris Jautis tiesiog nori jus geriau pažinti ir visai neketina pulti. Juk šie žmonės iš prigimties yra gerumo įsikūnijimas. Patariame jums nekurti precedentų, ir tada liūdnas likimas jus aplenks.

Dvyniai

Moterys Dvyniai moka apsimetinėti, todėl sėkmingai maskuojasi po baltų ir pūkuotų kauke. Reikalas tas, kad jos niekaip negali susigaudyti savyje. Viena vertus, joms labai norisi vaidinti negailestingas raganas, viską šluojančias nuo savo kelio, kita vertus – jos tuo pačiu nori išlikti geros žmonos, draugės ir visai nenori gadinti santykių su artimaisiais. Jos raganystės priepuolis – atsitiktinis reikalas. Niekas nežino, kada ši parako statinė sprogs.

Vėžys

Tai subtilios sielos, jautrios ir pažeidžiamos moterys. Moteris Vėžys niekada nelaikys savęs ragana, kiekvienam išsišokimui ji sugalvos pačias rimčiausias priežastis ir atsikalbinėjimus. O dar šio ženklo atstovės labai mėgsta gelbėti paklydusias sielas, kai jų niekas neprašo. Bet ar Vėžiams ką nors įmanoma įrodyti? Jos veikia iš pačių geriausių paskatų.

Liūtas

Kaip žinia, Liūtas – gana pasipūtęs ir savimi pasitikintis ženklas. Moterys Liūtai negali gyventi be publikos ir žiūrovų. Be to, jos laiko save karalienėmis ir nepraleis nė vienos akimirkos, kada galima tai įrodyti visiems aplinkiniams. Raganiškumo būsena nėra šio ženklo vidinis poreikis, o veikiau išorinė būtinybė. Reikia palaikyti savo statusą atitinkamame lygyje!

Mergelė

Sunku rasti skrupulingesnį ir sistemiškiau veikiantį ženklą. Jos nelauks už kampo ir nekels skandalų, o tiesiog lėtai lėtai jus naikins. Tai ne smegenų susprogdinimas, o jų suėdimas. Jeigu norite pajusti visą tokių kankinimų malonumą, drąsiai pereikite Mergelei skersai kelio.

Svarstyklės

Tai atsargi ragana. Kaip ir bet kuriame kitame reikale, Svarstyklės pripratusios viską pasverti, apskaičiuoti ir apgalvoti. Šiose moteryse nėra jokio žiaurumo: jos milijoną kartų apgalvos, prieš smogdamos lemiamą smūgį. Tačiau jeigu vis dėlto smogs – maža nepasirodys. Atsitinka ir taip, kad dėl ilgų apmąstymų Svarstyklės taip ir neišdrįsta pereiti į kontrapuolimą, o po to ir pamiršta apie nuoskaudą. Todėl pamatyti jas supykusias ne taip ir lengva.

Skorpionas

Štai ką iš tiesų pagrįstai galima vadinti genialia ragana! Joks kitas ženklas nė jų batų pado nevertas. Moteris Skorpionas visada veikia nedelsdama ir visada smogia į tikslą. Ji tikrai su jumis nesicackins. Jeigu kas nors vyksta ne pagal jos planą, ji iš karto leis jums apie tai sužinoti. Skorpionai – talentingi manipuliatoriai ir šantažuotojai, nė už ką nepaleis savo aukos ir reikalą tęs iki pergalingos pabaigos.

Šaulys

Tai moteris-skandalas, moteris-isterikė. Jose siautėja tokios emocijos, kad kartais įvykiai pavirsta stichine nelaime. Kartais geriau joms nepasipainioti, kol jos neatvėsusios, nes maža nepasirodys. O Šauliui tik ir duok pretekstą nuleisti garą – jos tikrai nesistengs savęs suvaldyti.

Ožiaragis

Moterys Ožiaragiai pripratusios pasiekti savo bet kokia kaina. Jos visada tiksliai žino, ko nori, o susitelkimo į tikslą joms netrūksta. Net jeigu iš pažiūros šio ženklo atstovės atrodo mielos ir geraširdės, jos tikrai turi kažkokių kėslų! Be to, Ožiaragiai yra kerštingi, todėl bet kuriame konflikte geriau išsiaiškinti santykius „neatsitraukiant nuo kasos“. Labai dažnai moterys Ožiaragiai žaidžia dvigubą žaidimą – būkite atsargūs.

Vandenis

Tarp visų Zodiako ženklų Vandenis – pats neraganiškiausias. Iš tiesų, jokio žiaurumo ir piktumo. Bet moterims Vandeniams norisi žengti koją į koją su visais kitais ir neatsilikti, todėl jos kartais stengiasi parodyti aplinkiniams, kad taip pat daug ką sugeba. Ir tada jos įjungia raganos režimą. Žinoma, pavyksta nelabai įtikinamai, nes charakteryje to nėra, bet nemalonumų gali būti nemažai. Netikėtumo momentas čia vaidina svarbiausią vaidmenį.

Žuvys

Su raganystėmis per gyvenimą! Būdamos gana įtarus ir nepasitikintis savimi ženklas, Žuvys gali ilgai slėpti savo vidinį monstrą. Bet vieną gražią akimirką jos viską išlieja į išorę, ir tada – saugokitės! Moterys Žuvys nuolat kuo nors nepatenkintos, joms viskas ne taip ž tik duok pagrindą išlieti neigiamas emocijas. Tačiau jeigu jų požiūris į žmogų geras, raganiškumo nelieka nė ženklo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.