Supermėnulį šįvakar užstos debesys, bet gyvenimą jis paveiks

Šįvakar visas pasaulis laukia įstabaus reiškinio – supermėnulio pilnaties, kuomet Žemės palydovas yra labiausiai priartėjęs ir atrodo 14 proc. didesnis bei 30 proc. ryškesnis.

Dažnai artėjant pilnačiai tiek vaikams, tiek suaugusiesiems sutrinka miegas.<br>123rf nuotr.
Dažnai artėjant pilnačiai tiek vaikams, tiek suaugusiesiems sutrinka miegas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2016, 2:17 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 11:59 PM

Taip arti Žemės Mėnulis daugiau nebebus iki 2034 m. lapkričio 25-osios.

Deja, sinoptikai nuliūdino – dėl apsiniaukusio dangaus Lietuvoje supermėnulio stebėti negalėsime. Vis dėlto turėtume jį pajusti – mat ši ypatinga pilnatis, pasak parapsichologų, veikia mūsų gyvenimą.

Nuo seno yra pastebėta, kad keičiantis Mėnulio fazėms gamtoje taip pat vyksta pokyčiai. Potvyniai ir atoslūgiai tiesiogiai valdomi mūsų palydovo.

Kadangi žmogus – gyvosios gamtos dalis, jį taip pat veikia Mėnulis. Neretai pastebimos tiesioginės sąsajos tarp Mėnulio fazių ir žmogaus elgesio bei veiklos.

Dažnai artėjant pilnačiai tiek vaikams, tiek suaugusiesiems sutrinka miegas. Būtent šiuo laikotarpiu paaštrėja lėtinės ligos, sumažėja kraujo krešumas.

Gali trūkti vitaminų, todėl pageidautina valgyti daugiau daržovių ir vaisių, geriausia – termiškai neapdorotų.

Taip pat pilnatis stipriai veikia žmogaus psichiką. Atsiranda energijos perteklius, ir, jei jos nepakankamai išeikvojama, kyla ginčai ir konfliktai.

Stipriai padidėjęs impulsyvumas gali turėti įtakos neteisingų sprendimų priėmimui arba neapdairumui, dėl kurio kyla apmaudžios klaidos.

2016-ųjų lapkričio 14-ąją Mėnulis yra Jaučio ženkle, o tai reiškia, kad laikas puikiai tinka planuoti ir dėti pamatus ateities darbams. Bet pradėti ką nors nauja astrologai nerekomenduoja – tam yra jaunaties dienos.

Pakreipkite sau naudinga linkme

Supermėnulis paliečia ašį Jautis – Skorpionas, tai apsikeitimo energija ir materialių santykių ašis, susijusi su nuosavybe, pinigais, uždarbiu, stabilumu, kūniškais malonumais, seksualumu, o taip pat rizika, ekstremaliomis situacijomis ir krizėmis.

Tai reiškia, kad aktualesni ir skausmingesni taps savo vertybių derinimo su kitų žmonių vertybėmis klausimai, resursų (materialių ir nematerialių), apsikeitimo resursais (tiek su pasauliu, tiek su atskirais žmonėmis) temos.

Supermėnulis yra opozicinėje padėtyje Lilit (tolimiausios orbitos projekcijos) atžvilgiu. Lilit – tai, kas pasąmoninga, ko mes nematome, nesuprantame, tai juodoji skylė, užrištų akių atitikmuo. Žmogus tai pajunta kaip „nežinau, kas man užėjo“, „tai buvau ne aš“ ir pan.

Tai gali pasireikšti ir per sveikatos, savijautos problemas. Šiomis dienomis ypač išryškės visi vidiniai konfliktai. Sustiprės nuojautos, sapnai, neįprasti pojūčiai, gali suaktyvėti kokie nors jus erzinantys žmonės ar aplinkybės.

Sustiprėjusią Mėnulio energetiką galima pakreipti ir sau naudinga linkme. Supermėnulio laikas ypač tinkamas dėti pamatams: lapkričio 14-ąją Mėnulis bus Jaučio ženkle, kuris simbolizuoja materialinį stabilumą. Galima planuoti finansinius sandorius ir operacijas.

Taip pat naudinga užsiimti fiziniais pratimais, daugiau judėti ir neleisti sau tingėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.