3 patys nelaimingiausi Zodiako ženklai

Visi laimingi žmonės laimingi vienodai, o kiekvienas nelaimingas žmogus nelaimingas savaip – taip galima perfrazuoti literatūros klasiko Levo Tolstojaus žodžius.

Astrologai nustatė, kokių Zodiako ženklų atstovai dažniausiai jaučiasi nelaimingi.<br>123rf nuotr.
Astrologai nustatė, kokių Zodiako ženklų atstovai dažniausiai jaučiasi nelaimingi.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 20, 2018, 5:09 PM

Iš tiesų apsidairius aplink atrodo, kad vieni žmonės tiesiog sukurti laimei, o kiti visiškai neturi šios dovanos. Galbūt viską lemia žvaigždės?

Astrologai nustatė, kokių Zodiako ženklų atstovai dažniausiai jaučiasi nelaimingi. Štai trys nelaimingiausi ženklai.

3 vieta – Mergelė

Tai gana įsitempęs ir susikaustęs Zodiako ženklas, kuriam ne pro šalį bent šiek tiek atsipalaiduoti, atsikratyti nervingumo ir nusimesti atsakomybės naštą, kurią šie žmonės patys užsikrauna. Jeigu ne sunkus charakteris, Mergelės galėtų būti laimingais žmonėmis, bet prisiima aukų ir didžiųjų kankinių vaidmenį, o tada neša kryžių visą gyvenimą.

Dėl teisingumo reikia pridurti, kad sėkmė retai šypsosi Mergelėms, todėl viskas, ką šie žmonės gyvenime gauna, yra jų sunkaus ir įtempto darbo rezultatas.

2 vieta – Vėžys

Žmonės, gimę po Vėžio ženklu, taip pat retai save vadina laimingais žmonėmis. Iš tiesų šie žmonės turi gana daug psichologinių problemų, susijusių su nepasitikėjimu savimi. Vėžiai dažnai abejoja savimi, savo jėgomis, galimybėmis ir netgi išvaizda.

 

 

 

Be to, žmonės, gimę po Vėžio ženklu, lengvai pasiduoda žalingiems įpročiams, kurių atsikratyti nepaprastai sunku. Nuolaidus charakteris neleidžia jiems valdyti žmonių, dažniausiai jie atsiduria pavaldinio amplua, o tai, be abejo, veikia savimeilę ir daro juos nelaimingus. Net ir šeimos gyvenime šie žmonės beveik visada vaidina antraeilį vaidmenį, o tai, suprantama, neprideda gyvenimo džiaugsmo.

1 vieta – Žuvys

Rečiausiai save laimingais vadina Žuvų ženklo atstovai. Dauguma jų yra įsigilinę į save. Savianalizė dažnai pereina į savikritiką ir savigraužą. Čia didžiausią įtaką turi nepasitikėjimas savimi. Žuvims reikia šalia žmogaus, kuris nuolat  padrąsintų ir nukreiptų, patartų ir visaip padėtų. Jeigu toks žmogus yra, Žuvys iš nelaimingų žmonių kategorijos gali pereiti į laimingųjų.

Be to, Žuvims dažnai trūksta aplinkinių supratimo, ypač tų, kurie mąsto pernelyg žemiškai. Dėl to šio ženklo atstovams sunku rasti giminingą sielą, o tai reiškia, kad dauguma Žuvų pasmerktos vienatvei.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų lapkričio 24 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.