Sunkus pirmadienis: kaip Zodiako ženklai ateina į darbą?

Pirmadienis – sunki diena. Kiekvienas žmogus bent kartą turėjo galimybę tuo įsitikinti. Bene sunkiausia pirmadienį ateiti į darbą Dvyniams, tačiau kitiems – taip pat ne pyragai.

Paprastai srovė neskubėdama Žuvis atneša į darbą, kai pusę užduočių jau prisiėmė kiti darbuotojai.<br>123rf nuotr.
Paprastai srovė neskubėdama Žuvis atneša į darbą, kai pusę užduočių jau prisiėmė kiti darbuotojai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2016, 5:34 AM, atnaujinta Apr 16, 2017, 11:52 PM

Avinas

Avinas paprastai yra viršininkas arba širdies gilumoje siekia juo būti. Todėl jis į darbą gali ateiti gana anksti, nepaisant audringų laisvadienių. Ir net jeigu Avinas beviltiškai vėluoja, kaltas dėl visko bus bet kas, tik ne jis. Ir ne Liūtas – Liūtas taip pat visada iš anksto teisus.

Jautis

Jaučiui atsikelti į darbą visada sunku, bet materialinė nauda nusveria norą ilgiau pamiegoti. Jautis nusistato keletą žadintuvų, išgeria keletą puodelių kavos, bet darbe, greičiausiai, jis bus laiku. Neskubiai ir nuosekliai, su tanko užsispyrimu jis imsis šturmuoti karjeros laiptus, primindamas sau apie priedą prie algos, ir varžytis su Jaučiu sugebės nebent tik Ožiaragis.

Dvyniai

Dvyniams sunkiausia iš visų ateiti pirmadienį į darbą. Kitaip nei Mergelė, Dvyniai neatsigulė miegoti 9 valandą vakaro, kitaip nei Ožiaragio, Dvynių pirmadienį nemotyvuoja net atlyginimas. Todėl neretai Dvyniai išradingai sugalvoja pasiteisinimus, kad galėtų iš viso neiti į darbą. O dar dažniau tuos pasiteisinimus jiems pamėtėja pati Visata. Aš neatėjau laiku, nes įskrido varna ir pavogė mano buto raktus – tai apie Dvynius.

Vėžys

Kartais žmonės suskysta. Vėžiai pirmadieniais nori persiplėšti tarp jausmo ir pareigos. Angelas iš kairės jiems sako: „Eik į darbą, šiuo metu jau turėtum būti autobuse, žiūrėk, mes vėluojame, bus problemų!“ O velniukas ir dešinės patarinėja: „Neik ten iš viso! Pavėluok trimis valandomis! Ir tegul Mergelė į tave nežiūri tokiu smerkiančiu žvilgsniu!“ Į kurią pusę nusvirs svarstyklių lėkštės, dažnai ir pats Vėžys nežino iki paskutinės minutės.

Liūtas

Liūtas į darbą vėluoja karališkai. Ir jam dėl to visai nereikia būti viršininku – visi jau pripratę, kad pirmadieniais spindinti asmenybė kiek ilgiau turi pasitvarkyti, kad pasirodytų prieš savo svitą visame savo gražume. Svita gali burbėti ir imtis ryžtingų veiksmų, bet visa tai pavirs į nieką, atsimušę į Liūto pasitikėjimą savimi.

Mergelė

Mergelei ateiti į darbą padeda savidisciplina. Prisiminusi apie nebaigtą projektą ar neišsiųstą ataskaitą, Mergelė negali nustygti gulėdama lovoje ir leidžiasi į darbinius žygdarbius. Beje, įsidirbusi Mergelė tą padaryti gali ne tik pirmadienį, bet ir sekmadienį. Ir net per atostogas, būdama iš viso kitoje šalyje.

Svarstyklės

Svarstyklės į darbą išeina nenoriai. Paprastai savaitgalį kiekvienas save gerbiantis Svarstyklių atstovas pašvenčia pasaulio grožiui, o pirmadienį ką nors įtraukia apie pokalbius apie naujausią parodą, į kurią Svarstyklės ėjo kartu su Žuvimis. Beje, jeigu Žuvys dirba tame pačiame skyriuje, kaip svarstyklės, pirmadienio rytą net du darbuotojai galvos apie aukštas materijas. Užtat jie pasivys, ką praleido, kai išsikvėps, pavyzdžiui, Dvyniai.

Skorpionas

Skorpiono pirmadienis tiesiogiai priklauso nuo to, kaip jis praleido savaitgalį. Jeigu puikiai, tai visi jo kolegos lengviau atsikvėps: Skorpionas ateis patenkintas ir imsis darbų. Bet jeigu savaitgalis praėjo šiaip sau, Skorpionas išves iš kantrybės visus kitus Zodiako ženklus. Išsiruošti į darbą jis gal tik tam, kad gautų premiją, kurią praėjusiame ketvirtyje iš jo neteisingai nugvelbė Dvyniai, Mergelė su Ožiaragiu arba bet kuris kolega, kurio Skorpionas nemėgsta jau keletą metų.

Šaulys

Šaulys pirmadienį neretai trykšta idėjomis. Jis – tas darbuotojas, kuris su džiaugsmu imasi smegenų šturmo, kai Mergelė dar negrįžo į save, o Liūtas jau išėjo pietauti. Bet kartais su Šauliu nutinka priešingas dalykas: jis išglemba ir nereaguoja į aukščiau stovinčiųjų bandymus motyvuoti jį pinigais ar kitomis Šaulį įkvepiančiomis priemonėmis.

Ožiaragis

Ožiaragis – tas Zodiako ženklas, kuris pirmadienį pirmasis biure įjungia šviesą, užkaičia arbatą ir po to niekinančiu žvilgsniu žiūri į visus, kurie atėjo vėliau už jį. Ožiaragiui net nebūtina būti viršininku – viršininkai net patys nejaukiai jaučiasi prieš Ožiaragį, kuris devintą ryto jau spėjo išgerti kavą ir perdaryti pusę darbo ten, kur iš viso nebuvo įžengusi kito darbuotojo koja.

Vandenis

Vandeniui nepatinka pirmadienį eiti į darbą, todėl jis neretai dirba nuotoliniu būdu, pagal laisvą grafiką arba pats sau. Taip pat Vandenis gali pamiršti, kad iš viso reikia ateiti į darbą. Bet jeigu darbas mėgstamas, jį galima rasti ten ir šeštadienį, ir sekmadienį, o po to ilgai įkalbinėti eiti atostogų, kol Vandenis galutinai neapsigyveno savo darbo vietoje.

Žuvys

Žuvys pirmadienį plaukia pasroviui. Paprastai srovė neskubėdama jas atneša į darbą, kai pusę užduočių jau prisiėmė kiti darbuotojai. Beje, Žuvys iš karto atsimokės jiems geru, susijaudins, ir netgi gali ilgiau užsisėdėti penktadienį. Bet laiku pirmąją savaitės dieną į darbą atvykusios Žuvys – tai retenybė, kurią paprastai brangina visas kolektyvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.