Jaunaties ritualas: atlikite tai dar šiandien ir jus aplankys sėkmė

Visi turime svajonių ir didelių norų. Kai kurie ima pildytis patys, o dėl kai kurių verta pasistengti. Nuo 14 val. 18 min. stos Mėnulio jaunatis: dabar imkite galvoti apie ateitį, prasidėjo laikas šviesioms svajonėms, naujiems užmojams! Ir tai nebus tuščia – jaunaties svajos pildosi. 

Nuo senų laikų mėnulio fazės buvo laikomos paslaptingomis, o atsižvelgdami į jas, žmonės imdavosi ūkio darbų.<br>123rf nuotr.
Nuo senų laikų mėnulio fazės buvo laikomos paslaptingomis, o atsižvelgdami į jas, žmonės imdavosi ūkio darbų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2016, 9:00 AM, atnaujinta Apr 16, 2017, 10:04 PM

Nuo senų laikų mėnulio fazės buvo laikomos paslaptingomis, o atsižvelgdami į jas, žmonės imdavosi ūkio darbų. Gajus tikėjimas susijęs net ir su grožio procedūromis – moterys tiki, kad per Jaunatį kerpami plaukai ataugs stipresni ir tvirtesnį, o per dylantį mėnulį, pasak senolių, jų kirpti negalima.

Tačiau labiau už grožį daugelį mūsų labiau jaudina asmeninis gyvenimas, antrosios pusės paieškos. Siūlome jums išmėginti Jaunaties ritualą, kuris, tikima, padeda prisišaukti sėkmę ir nesibaigiančią gerovę.

Pirmosiomis Jaunaties dienomis įsigykite pačią gražiausią užrašų knygelę. Išsirinkite tokią, kuri patrauks jūsų akį; 

Parsineškite ją į namus ir laikykite iki Jaunaties;

Pirmąją Jaunaties dieną pasiimkite užrašų knygelę ir į ją surašykite visus savo troškimus apie antrąją pusę, geresnę sveikatą, didesnius finansus ir pan. Tiesa, jūsų troškimai turi būti parašyti tokia forma: „Esu pasiruošusi (-ęs) priimti naują darbo pasiūlymą“, „Esu pasiruošusi (-ęs) pažinti savo antrąją pusę“ ir pan. Norų turi būti kuo daugiau, jie turi būti nenutolę nuo realybės.

Pastaba: jei rašysite, jog esate pasiruošę nukeliauti į Marsą, tikėtina, noro neišpildys nei Jaunatis, nei kita mėnulio fazė. 

Po norų įrašymo į knygelę, jums belieka saugiai ją padėti ir laukti kitos Jaunaties. Kai ji ateis, pasiimkite knygelę ir perskaitykite tuos norus, kuriuos užrašėte. Apžvelkite,  kurie norai išsipildė.

Gali būti, kad per mėnesį neįvyks esminiai pokyčiai, tačiau, tikėtina, situacija bus pagerėjusi arba bent jau pasistūmėjusi į priekį. 

Per kitą Jaunatį vėl rašykite troškimus ir stebėkite, kaip palaipsniui keičiasi jūsų gyvenimas į gerąją pusę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.