Šiurpi prognozė pagal Bibliją: šių metų pabaigos verčiau nelaukti

Daugybė žmonių ruošiasi švęsti Jėzaus gimimo dieną – atrodytų, jis turėtų būti patenkintas. Tačiau gali būti, kad jis ruošiasi sunaikinti gyvybę visoje planetoje ir ją sterilią palikti 1000 metų.

Atrodo, kad nė neverta sudarinėti Naujųjų metų pasižadėjimų sąrašų.<br>„123rf.com“ nuotr.
Atrodo, kad nė neverta sudarinėti Naujųjų metų pasižadėjimų sąrašų.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2016, 10:50 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:24 AM

Šią niūrią pranašystę paskelbė krikščionė programuotoja Nora Roth, kuri atliko sudėtingus skaičiavimus ir nusprendė, kad apokalipsė įvyks 2016-ųjų pabaigoje, rašo „The Sun“.

Panašu, kad neverta nė sudarinėti Naujųjų metų pasižadėjimų sąrašų.

„2016-ųjų pabaigoje 6000 nuodėmingų metų Žemėje baigsis, ateis amžinas teisingumas, o Jėzus ateis pasiimti savo žmonių į Dangų, – savo tinklalapyje „MarkBeast“ rašė moteris. – Tada šis pasaulis 1000 metų ilsėsis.“

Kai N.Roth nesijaudina dėl ateinančios pasaulio pabaigos, ji mėgsta eiti pasivaikščioti gamtoje, stovyklauti, keliauti, fotografuoti ir dėlioti dėliones. Ji taip pat myli kates.

„Dievas kiekvienam iš mūsų duoda bandomąjį laikotarpį Žemėje, – pridūrė N.Roth. – Bandomasis laikotarpis – mūsų galimybė atgailauti ir tikėti Kristumi. Mūsų bandomasis laikotarpis baigsis prieš 2016-ųjų pabaigą. Ta diena gali ateiti greičiau, nei manome.

Svarbiausia, ką dabar reikėtų daryti, – pasiruošti kukliai atsiduoti Dievui ir tikėti, kad Jėzus ateina mūsų išgelbėti.“

Analizavo Biblijos žodžius

Jos pranašystė paremta Biblijos žodžiais:

„Septyniasdešimt septynetų skirta tavo tautai ir tavo šventajam miestui. Tuomet baigsis nusižengimas, ateis galas nuodėmei, bus išpirkta kaltė, įvestas amžinasis teisumas, užantspauduoti regėjimai ir pranašystės ir patepta tai, kas švenčiausia.“ (Dan 9:24)

N.Roth nuomone, septynetai reiškia Jubiliejaus metų ciklą.

Visi skaitę Bibliją žmonės žino, kad Dievas kūrė 6 dienas, o 7-ąją ilsėjosi.

Jis tą patį modelį pritaikė ir kitoms situacijoms – jis liepė Izraelio vaikams žemę dirbti 6 metus, bet leisti jai ilsėtis 7-aisiais.

„Galima manyti, kad 70 septynetų yra 70 šeštadieninių ciklų – arba 490 metų, – aiškino N.Roth. – Tačiau taip pat galima galvoti, jog 70 septynetų yra 70 Jubiliejaus ciklų – 3431 metai. Po tiek laiko turėtų antrą kartą pasirodyti Jėzus.

Jo žmonės buvo išvaduoti nuo nuodėmių. 2016-ųjų pabaigoje baigsis 6 nuodėmingi tūkstantmečiai.“

Kai kurie krikščionys mano, kad 6000 nuodėmių metų prasidėjo tada, kai Adomas ir Ieva suvalgė uždraustą vaisių.

Pasak N.Roth, jiems tada buvo 39-eri. Tai reiškia, kad pasaulis buvo sukurtas prieš 6039 metus.

Mokslininkai mano, kad ratas buvo išrastas prieš 7 tūkst. metų, pirmasis žmogus Afrikoje pasirodė prieš 200 tūkst. metų, o pačiam pasauliui – 4,5 mlrd. metų.

Parengė Dorotėja Noreikaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.