Kokios formos jūsų priekiniai dantys? Tai atspindi asmenybę

Parodyk man savo dantis, ir aš pasakysiu, kas tu esi. Jums nuo šiol net nebereikės su žmogumi pasikalbėti, kad sužinotumėte apie jo asmenybę. Pakanka pažvelgti į jo priekinius dantis, kai jis kalba ar šypsosi.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-17 11:26, atnaujinta 2018-02-09 22:05

Ar teisingi charakterio spėjimai pagal dantis, galite pasitikrinti ir pagal savo pačių pavyzdį. Pažvelkite į veidrodį ir nusišypsokite – galbūt sužinosite apie save tai, ko dar nežinojote.

Taigi, kokios formos jūsų priekiniai dantys?

Kvadrato

Jeigu jūsų du priekiniai dantys yra kvadrato formos, jūs veikiausiai esate ramus žmogus, sugebantis kontroliuoti emocijas. Kartais jūsų santūrus ir ramus charakteris gali sudaryti šalto žmogaus įspūdį.

Ovalo

Ši forma rodo meninius ir kūrybinius polinkius. Be to, jūs dėmesingi detalėms ir žinote, kad menka smulkmena gali daug ką pakeisti. Taip pat esate empatiški ir galite greitai suprasti, ką jaučia kiti žmonės. Kartais pasimetate tarp savo minčių, gali būti sunku išlaikyti dėmesį tam pačiam dalykui ilgesnį laiką.

Trikampio

Esate labai optimistiška, nerūpestinga, dinamiška asmenybė. Mėgstate būti tarp žmonių ir greitai susirandate draugų. Jūs galite bijoti vienatvės ar likti vieniši.

Stačiakampio

Jeigu jūsų du priekiniai dantys yra stačiakampio formos, jūs – apsigimęs bosas. Esate stipri, lyderio asmenybė, galite greitai priimti sprendimus. Ryžtingai siekiate užsibrėžtų tikslų. Bet galite būti susikoncentravę į save, kartais kitiems žmonėms atrodote egoistai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.