Neeilinės patirtys: žmonės papasakojo apie susidūrimus su angelu sargu

Kalėdos jau netoli, todėl vis daugiau žmonių nusprendžia pasidalinti istorijomis apie tai, kaip susidūrė su angelais. Daugybė žmonių jiems dėkingi už išgelbėtas gyvybes. Kiti pripažino, kad anksčiau buvo skeptikai, bet po neįtikėtinų nutikimų pradėjo tikėti angelais. Tokiais pasakojimais pasidalino „Reddit“ lankytojai.

Žmonės pripažino, kad anksčiau buvo skeptikai, bet po neįtikėtinų nutikimų pradėjo tikėti angelais.<br>123rf nuotr.
Žmonės pripažino, kad anksčiau buvo skeptikai, bet po neįtikėtinų nutikimų pradėjo tikėti angelais.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-25 14:33, atnaujinta 2018-02-09 20:52

Daugybei žmonių tai įvyko dar vaikystėje, rašo „Daily Mail“.

„Mačiau angelą, – pasakojo vienas lankytojas. – Mano buvo 11 metų (dabar esu 30-ies). Vieną naktį prabudau, nes pro užuolaidas sklido ryški šviesa, nors ir mūsų gatvė buvo neapšviesta, o langą užstojo aukšti medžiai. Žinojau, kad ši šviesa nebuvo paprasta. Iš pradžių buvau išsigandusi ir tiesiog gulėjau lovoje, bet galiausiai nugalėjo smalsumas. Nuėjau prie lango ir truputėlį atitraukiau užuolaidą.

Pamačiau jį. Tai buvo didelė, aukšta figūra, apsirengusi baltais, plevėsuojančiais rūbais. Aukštieji medžiai jam buvo tik iki liemens. Nuo jo sklido šviesa. Nepamenu veido bruožų, jis neturėjo sparnų.

Buvau pakerėta ir nubėgau apie tai papasakoti tėvams. Kai prižadinau mamą ir pasakiau, kad lauke pamačiau aukštą vyrą, ji pasakė, kad tai – tik sapnas. Kitą rytą išklojau visą istoriją, ir jie manimi patikėjo. Ši patirtis pakeitė mano gyvenimą. Neįsivaizduoju nieko, kas tą angelą nugalėtų kovoje.“

Angelas atrodė kaip verslininkas

Viena moteris pasidalino, kad jos angelas sargas atrodė kitaip, nei ji įsivaizdavo.

„Nesu labai religinga, – prisipažino ji. – Nežinau, kuo tikiu, bet jaučiu, kad yra kažkokių aukštesnių jėgų. Kai man buvo 7-eri, su tėvais atostogavome kitoje šalyje. Baigėme pusryčiauti, ir aš negalėjau sulaukti, kol galėsiu apsilankyti akvariume. Tėtis nusprendė apžiūrėti lankstinukus, kad rastų akvariumo vietą, bet aš jau buvau nuspaudusi lifto mygtuką. Į liftą įlipau viena, ir, nepaisant mamos pastangų, durys užsivėrė.

Ėmiau panikuoti ir spaudinėti visus mygtukus iš eilės. Pamiršau, kuriame aukšte buvo laukiamasis. Nusileidau iki baseino aukšto. Į liftą šiltai šypsodamasis įlipo plikas, apkūnus vyras su kostiumu ir lagaminėliu. Kai pamačiau jį, nustojau verkti. Jis paspaudė laukiamojo aukšto mygtuką. Daugybė kitų panikuojant nuspaustų mygtukų nustojo degti.

Tik žiūrėjau į valdymo pultelį, kol kilau iki laukiamojo. Išbėgau iš lifto ir laukiančiai mamai pasakiau, kad mano padėjo vienas vyras. Pirštu parodžiau į liftą. Tačiau jame buvo tuščia. Mama pasakė, kad kartu su manimi niekas neišlipo. Liftas pakilo, ir jame nebuvo nieko.

Šis įvykis man visą gyvenimą kėlė daug klausimų. Mano mama buvo įsitikinusi, kad lifte be manęs nieko nebuvo. Vis dar nesu tikra. Mes jį praminėme mano angelu sargu. Tai tikriausiai reiškia, kad angelai sargai – vyrai su verslininkų kostiumais.“

Siaubingai išgąsdino plėšiką

Ne vienas „Reddit“ lankytojas teigė, kad angelas sargas jam išgelbėjo gyvybę. Vienas jų papasakojo, kad nepažįstamas vyras išgelbėjo jį skęstant, o tada tiesiog pranyko.

Angelai sargai padėjo ir išvengti avarijų.

„Apsilankiau kine, – pasakojo redchindi. – Buvo gana vėlu, o kitą rytą laukė darbas. Kai išvažiavau iš stovėjimo aikštelės, pajutau smarkų norą važiuoti ne greitkeliu, o kitu maršrutu. Atsikračiau tos minties – važiuoti būtų reikėję dvigubai ilgiau. Pasukau link greitkelio, nors dėl to jaučiausi prastai.

Kai važiavau, negalėjau sustoti galvoti apie žmones, kurie važiuoja ne savo eismo juosta. Mintys taip apsėdo, kad nedrįsau aplenkti priešais važiavusio sunkvežimio, nors kelias buvo tuščias.

Kai jau norėjau pasukti, pro mus ne savo eismo juosta pravažiavo kažkokia mašina.

Anksčiau vairuojant į galvą neateidavo panašios mintys ar keisti jausmai. Kažkas mane perspėjo, kas gali nutikti. Negalėjau paaiškinti, kodėl apie tai žinojau. Manau, kad priežastis buvo paranormali.“

Angelas vienai moteriai padėjo tada, kai jai labai reikėjo paguodos.

„Reikalai su mano buvusiuoju ėjosi prastai, – prisiminė ji. – Jis mėgo išgerti ir prieš mane smurtauti. Vieną naktį buvau tokia persigandusi, kad užsirakinau miegamajame ir ėmiau verkdama melstis. Ant lovos atsisėdo labai ryškus angelas ir mane apkabinęs pasakė, kad dabar esu saugi. Mano buvusysis nustojo spardyti duris ir išėjo iš namų, nors paprastai taip nesielgdavo.“

Vienai senelei būtų baigęsi prastai, jei šalia nebūtų buvę dviejų paslaptingų būtybių.

„Vienas draugas papasakojo apie tai, kas nutiko jo senelei, kai ji namie buvo viena, – rašė l1ghtstep. – Kažkas pasibeldė į duris. Ji atidarė duris – ir už jų laukė apiplėšimui pasirengęs vyras su peiliu. Tačiau kai šis pamatė senelę, jis pabalo ir pabėgo. Plėšikas vėliau buvo sugautas ir apklaustas. Jis atsakė, kad kai moteris atidarė duris, už jos stovėjo du stambūs ir stiprūs vyriškiai. Pasak mano draugo, tai tikriausiai buvo du angelai sargai.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.