Kaip sugalvoti naujametį norą, kad jis tikrai išsipildytų?

Tikima, kad Naujųjų metų naktį sugalvojus norą jis būtinai išsipildys. Tuo širdies gilumoje tiki net patys didžiausi skeptikai. Juk nuo sausio 1 dienos prasidės naujas įdomus gyvenimas! Tačiau, kad norai išsipildytų, reikia mokėti juos teisingai sugalvoti.

Tikima, kad Naujųjų metų naktį sugalvojus norą jis būtinai išsipildys.<br>123rf nuotr.
Tikima, kad Naujųjų metų naktį sugalvojus norą jis būtinai išsipildys.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2016, 5:55 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:59 PM

Tradicinis variantas, kurio imasi daugelis – užrašyti norą ant popieriaus lapelio, uždegti, kai tik pradės mušti dvyliktą, pelenus įmesti į šampano taurę ir suspėti išgerti iki Naujųjų.

Tačiau galima pasinaudoti ir kitais būdais – jų pasaulyje ne vienas. Pavyzdžiui, Kuboje norui išsipildyti padeda vynuogės – kur kas skanesnis metodas, nei su pelenais. Padėkite ant šventinio stalo vynuogių, o kai pradės mušti vidurnaktį, sulig kiekvienu dūžiu suvalgykite po uogą ir sugalvokite norą. Argi nenuostabu, jei ateinančiais metais išsipildys visi 12?

Labai veiksminga savo svajonę užrašyti ant spalvoto popieriaus, o tada iš jo padaryti ateinančių metų simbolį – gaidį. Tai galima padaryti Naujametės nakties išvakarėse. Popierinei figūrėlei reikia pašnibždėti apie savo norą, paprašyti metų globėjo jį išpildyti, o tada uždėti figūrėlę ant eglutės viršūnės. Metų simbolis tikrai padės įgyvendinti svajonę.

Dar vienas būdas – norą išsiuvinėti ant šventinio drabužio. Visai nereikia būti įvaldžius siuvinėjimo technikos. Pakanka paimti siūlą su adata ir padaryti keletą dygsnių išvirkščioje suknelės pusėje ant palenkimo – užrašyti žodį „meilė“, „laimė“, „turtas“ ir pan. Kai pradės mušti vidurnaktį, reikia ranką pridėti prie siuvinėtos vietos ir dar kartą ištarti tą žodį, įkūnijantį svajonę.

Jeigu esate jauni ir fiziškai aktyvūs, galite pabandyti aktyvesnį svajonės išpildymo būdą. Kai tik laikrodis išmuš dvylika, pašokite taip aukštai, kaip tik sugebate. Kol kojos vėl palies grindis, turite spėti sugalvoti norą.

Puikus būdas didelei kompanijai – užrašyti norus ant popierinių snaigių. Reikia iš anksto jas pasiruošti, ant kiekvienos parašyti po norą, o sulig paskutiniu laikrodžio dūžiu visiems išeiti į balkoną ir snaiges-norus paleisti skristi. Jos lėtai leisis žemyn, o jūs žiūrėkite pavymui ir kartokite norą, kurį sugalvojote.

Itališkas būdas gauti, ko trokštate – labai linksmas ir triukšmingas. Surinkite visus namuose esančius senus indus (tai yra, tokius, kurie įskilę ar apdaužyti). Atėjus Naujiesiems metams eikite į gatvę ir su malonumu daužykite indus, su kiekvienu sugalvodami po norą. Žinoma, geriau to nedaryti po namų langais.

Galite pasirūpinti ne tik savimi, bet ir kitais. Sugalvokite tiek norų, kiek pageidaujate, išeikite į gatvę ir dovanokite sutiktiems žmonėms saldumynus ir vaisius. Linkėkite žmonėms gero, kad išsipildytų jų svajonės. Tada išsipildys ir jūsiškės – juk už gerą atsilyginama geru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.