Naujamečiai pažadai kiekvienam Zodiako ženklui

Svarstote, į ką labiau kreipti dėmesį ateinančiais metais? Kas turėtų būti svarbu, o į ką galima numoti ranka? Šis horoskopas padės nuspręsti, kaip jums elgtis 2017-aisiais.

2016-ieji baigiasi, ir to nepakeisime, bet į ką reikia nukreipti jėgas 2017-aisiais?<br>123rf nuotr.
2016-ieji baigiasi, ir to nepakeisime, bet į ką reikia nukreipti jėgas 2017-aisiais?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2016, 7:16 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:59 PM

2016-ieji baigiasi, ir to nepakeisime, bet į ką reikia nukreipti jėgas 2017-aisiais? Jei 2016-ieji buvo lyg pragaras, gal panašių situacijų įmanoma išvengti ateinančiais metais? Mes visi esame labai skirtingi ir visi žinome, kas mums yra svarbiausia tiek dabar, tiek ateinančiais metais, tačiau visiems sunku nuspręsti rasti tinkamą išeitį iš sudėtingos situacijos ar apibendrinti savo tikslus.

Ir nesvarbu, ar tai santykiai, kuriems reikia „remonto“, ar sprendimas išvykti svetur, ar karjeros galimybės, ar svorio metimo pažadai (pripažinkime, tai vienas populiariausių Naujųjų metų pažadų sau) – vieną dalyką, kuriam derėtų skirti daugiausia jėgų, čia sunku išsirinkti. Todėl kartais pasikliauti nuorodomis į savo Zodiako ženklą labai paranku.

Mūsų ženklai jau žino ir supranta visas mūsų siekiamybes ir tikslus, kurie padaro mus tokiais, kokie esame. Dangus iš aukščiau siunčia mums ženklus, kad pasitikėtume astrologija, todėl galima numatyti, ir kas turėtų būti svarbiausia kiekvienam Zodiako ženklui 2017-aisiais.

Avinas (kovo 21– balandžio 19)

Sveikiau gyventi

Kadangi Avinas moteris nuolat savęs ieško varžydamasi ir konkuruodama, kodėl pagaliau nepradėjus nuo savęs? Jūs jau esate savo tiesa įsitikinęs karjeristas, kuris visada pasiryžęs viską padaryti geriausiai.

Pradėkite nuo sveiko gyvenimo įpročių formavimo, pažiūrėkite, kaip toli galite pažengti ir šioje srityje. Tai pakels jūsų savivertę iki dangaus, o taip pat padės puikiai atrodyti. Nušausite du zuikius vienu šūviu.

Jautis (balandžio 20–gegužės 20)

Išeiti iš komforto zonos visuose gyvenimo aspektuose

Jaučiai yra vieni ramiausių ir labiausiai atsipalaidavusių žmonių. Tačiau tai nebūtinai yra naudinga pačiam Jaučiui savybė. Dažniausiai jūs esate apsupti daiktų, kurie leidžia jums jaustis saugiems. Laikas visiškai išeiti iš savo komforto zonos! Laikas pamiršti daiktus, pasižiūrėti į horizontą ir sužinoti apie save daugiau – tai, ko niekada nežinojote.

Dvyniai (gegužės 21–birželio 20)

Mažiau laiko leisti socialiniuose tinkluose

Taip, Dvyniai. Visi žino, kad jūsų gyvenimas – kaip nesibaigiantis vakarėlis. Tačiau jums nereikia būti draugingu ir visuomenišku nuolat, visu šimtu procentų.

Rekomenduojame jums šiek tiek atsitraukti nuo socialinių tinklų, bandymo būti geriems visiems ir visada. Susikaupkite ties savimi ir tuo, kas vyksta priešais jūsų nosį.

Jūs tiek daug praleidžiate, nepastebite, todėl padėkite savo išmanųjį telefoną į šalį ir pagaliau atsimerkite. Pasaulis jus turi daug ko išmokyti.

Vėžys (birželio 21–liepos 22)

Išplėsti savo sąmonę ir horizontus

Vienas žaviausių dalykų, kalbant apie Vėžius, yra jų jausmingumas. Jūs esate tokie aistringi ir savo širdyse turite sukaupę tiek meilės visiems, ypatingai žmonėms, esantiems arčiausiai jūsų.

Atėjo laikas jums pradėti plėsti savo akiratį savęs link ir dažniau galvoti ne taip, kaip visi. Už jūsų nusibrėžtų ribų, kurių neleidžiate sau peržengti, yra daugybė nuotykių ir patirties. Galite nustebti, kiek daug iš jų galite gauti.

Liūtas (liepos 23–rugpjūčio 22)

Labiau susikoncentruoti į tikslą

Liūto pagrindinis ginklas, pozicijos įrodymas ir svajonių pildytojas – burna. Esate be galo savimi pasitikintys ir jei kas nors vyksta ne taip, kaip tikėjotės nuo pradžių, jūsų asmenybė bus išmušta iš vėžių ilgam.

Gerai būti atviram ir eiti kartu su minia, bet dabar, Liūte, pabandyk susikoncentruoti į prizą, kuris laukia galiausiai. Norėdamas neiškristi iš kelio prisimink, ko geidė tavo širdis.

Mergelė (rugpjūčio 23–rugsėjo 22)

Išmokti mėgautis savimi

Svarbi Mergelės akis nepraleidžia nieko, kas ją supa. Jai itin svarbios smulkmenos, ir tai – puiku.

Tačiau dabar reikėtų nustoti jaudintis dėl klaidų, kurias matote aplink save. Pradėkite mėgautis ir daugiau dėmesio skirti savo paties kompanijai – tai išeis į naudą.

Svarstyklės (rugsėjo 23–spalio 22)

Susidraugauti su žmonėmis, kurių nepažįstate, ir liautis smerkti

Svarstyklės, mes žinome, kaip nekenčiate būti vieni ir kaip mėgstate liežuvauti. Tačiau dabar atėjo laikas nustoti smerkti kitus, pamiršti barjerus ir į savo gyvenimą įsileisti naujų žmonių.

Visi yra tokiame pačiame lygyje, kaip ir jūs. Jūs nesate nei geresnis, nei blogesnis už kitus. Iš naujų žmonių, kuriuos sutiksite ateinančiais metais, rasite ko pasimokyti. Neatstumkite jų. Tikrai nustebsite, ką atrasite.

Skorpionas (spalio 23–lapkričio 21)

Nepalikti savo gyvenime vietos negatyviems žmonėms ir energijoms

Skorpionai yra labai komunikabilūs ir daug bendraujantys, todėl tai, kaip jie jaučiasi ir kuo gyvena yra žinoma visiems, kurie yra aplink juos. Metas nustoti aiškintis sau ir nutraukti bambagyslę su žmonėmis ar dalykais, kurie jus trikdo ar kelia jums nerimą.

Nustokite per daug, iki smulkmenų, analizuoti situaciją, žmones – tiesiog tai paleiskite. Tai neverta jūsų dėmesio ir laiko.

Šaulys (lapkričio 22–gruodžio 21)

Geriau išdėlioti prioritetus ir nebijoti pabandyti naujų dalykų

O, Šauly. Jūs visada esate kupinas energijos ir pasirengęs nuolat mokytis naujų dalykų. Optimizmas – gera savybė, tačiau laikas kiek nusileisti ant žemės, susidėlioti prioritetus ir laikytis tvarkaraščio. Jūsų energija ir siekiai dažniausiai jus atveda prie tų pačių dalykų, laikas išbandyti kai ką naujo.

Ožiaragis (gruodžio 22–sausio 19)

Skirti daugiau laiko sau

Šio ženklo atstovai – savitvardos asai. Jūs ištikimi kaip šunys ir visada galvojate logiškiau nei bet kurie kiti Zodiako atstovai.

Laikas skirti dėmesį sau. Tai reiškia, kad galite daryti ką tik norite, kad tik jūs pats jaustumėtės gerai – nesvarbu, ar tai beprotybė, ar, atrodo, nepasiekiama svajonė. Eikite to link! Leiskite sau atsipalaiduoti, pajuskite savo troškimus, kuriems anksčiau neleidote suvešėti, pasimėgaukite laiku, skirtu sau ir dar kartą sau.

Vandenis (sausio 20–vasario 18)

Taupyti pinigus

Vandeniai yra labai kvalifikuoti, protingi ir intelektualūs. Daugelis, jei kalba pasisuka apie finansus, nespjauna į jų patarimus ir jų net kreipiasi.

Tačiau dabar pats laikas nustoti krapštytis savo piniginėje ir pradėti iš tiesų taupyti. Jūsų planas suveiks galbūt tik prabėgus nemažai laiko, bet jis tikrai suveiks, jei išleisite mažiau.

Žuvys (vasario 19–kovo 20)

Išsikelti tikslus dabarčiai ir ateičiai

Žuvys visada stengiasi ir tikisi padėti kitiems, taip pamiršdamos apie save beveik visada. Pradėkite jaudintis dėl savo gyvenimo ir pats geriausias laikas to imtis yra dabar.

Laikas pradėti gyventi tokį gyvenimą, apie kurį jau seniai svajojote – imkitės to, siekite žingsnis po žingsnio. Palikite pėdsaką šioje planetoje ir nustokite nerimauti dėl visų kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.