Būkite budrūs: šios dienos statistika žada negražių dalykų

Nustatyta, kad sausio 9-oji, diena, kai daugiausiai žmonių pradeda naujus romanus ir tampa neištikimi savo partneriams. Populiari išdavystei data paskaičiuota apklausus tūkstančius neištikimų žmonių.

Apklausoje dalyvavę neištikimieji atskleidė, kad ši diena yra tinkamiausia atgauti „savo laisvę“ po švenčių laikotarpio, kurias daugelis praleidžia su šeimomis.<br>123rf nuotr.
Apklausoje dalyvavę neištikimieji atskleidė, kad ši diena yra tinkamiausia atgauti „savo laisvę“ po švenčių laikotarpio, kurias daugelis praleidžia su šeimomis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2017, 10:49 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 1:04 PM

Ši data tapo dažniausia, kai vyrai ir moterys užmezga romanus savo partneriams už nugaros.

Pasimatymų portalas „Gleeden“, kur žmonės registruojasi norėdami rasti trumpalaikius ar ilgalaikius meilužius, paskelbė apklausą, į kurią atsakė daugybė jo vartotojų. Data, populiariausia išdavystei, šiemet tapo antrasis pirmadienis po Kalėdų. Taigi 2017-aisias sausio 9-oji yra ta diena, kai reikėtų pasistengti nenuklysti į kairę.

Šiame pažinčių portale yra užsiregistravę daugiau nei 3,3 mln. žmonių, rašo „The Sun“. Turint mintyje portalo paskirtį – susirasti meilužius – skaičius yra daugiau nei iškalbingas.

„Tokį pirmadienį pernai, tai buvo sausio 11-oji, mūsų narių skaičius padidėjo daugiau nei 320 procentų. Ši diena mums atnešė daug aktyvių vartotojų – daugiausiai per visą sausį pernai“, – sakė šio portalo atstovas.

Apklausoje dalyvavę neištikimieji atskleidė, kad ši diena yra tinkamiausia atgauti „savo laisvę“ po švenčių laikotarpio, kurias daugelis praleidžia su šeimomis.

„Užsiregistruodami ieškoti meilužių ir praleisdami vis daugiau laiko internetinėse pažintyse, žmonės nori rasti šiek tiek įvairovės ir atsikratyti kasdienybės, rutinos jausmo. Nesikeičianti šeimos kasdienybė daugeliui yra priežastis, kodėl jie ieško nuotykių už šeimos ribų.

Tai yra rezultatas nerimstančių žmonių visuomenėje – trokšdami patirti vis daugiau nuotykių ir būti žavūs, žmonės pradeda daugiau galvoti apie savo, o ne visos šeimos poreikius“, – sakė pažinčių portalo atstovė Solene Paillet.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.