Su kuriuo Zodiako ženklu jūsų santuoka būtų laimingiausia?

Meilė, santuoka, šeima – visi šie žodžiai daugumai pasaulio žmonių reiškia tikrąją laimę. Bet kokių santykių pagrindas yra suderinamumas, kuris padidina šansus, kad santuoka bus sėkminga, arba juos sumažina.

 Meilė, santuoka, šeima – visi šie žodžiai daugumai pasaulio žmonių reiškia tikrąją laimę. <br> 123rf nuotr. 
 Meilė, santuoka, šeima – visi šie žodžiai daugumai pasaulio žmonių reiškia tikrąją laimę. <br> 123rf nuotr. 
Meilė, santuoka, šeima – visi šie žodžiai daugumai pasaulio žmonių reiškia tikrąją laimę.<br>123rf nuotr.
Meilė, santuoka, šeima – visi šie žodžiai daugumai pasaulio žmonių reiškia tikrąją laimę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 26, 2017, 11:23 AM, atnaujinta Jan 14, 2019, 5:43 PM

Teoriškai visi Zodiako ženklai gali būti laimingi kartu, bet viskas priklauso nuo to, ką paaukoti pasirengę žmonės dėl meilės. Tačiau kai žmonės suderinami, dėl meilės ir laimės aukų prireikia labai mažai. Štai su kuo jums tikriausiai pavyktų atrasti laimę.

Avinas

Ugnį būtina kurstyti. Avinus gali priversti įsimylėti daugelis, bet iš tiesų stipri santuoka tikėtina su Svarstyklėmis, Skorpionais ir Vandeniais. Pastarieji gali padaryti Aviną pačiu laimingiausiu žmogumi Žemėje.

Jautis

Jautis ir Mergelė – labai panašūs savo energetika žmonės, kurie gali būti kartu visą gyvenimą, bet viskas priklausys tik nuo Jaučio. Mergelė visada leis Jaučiui būti dominuojančiam santykiuose, bet nepakęs jo išsišokimų. Ši sąjunga naudingesnė Jaučiui.

Dvyniai

Šio ženklo atstovai turi daug šansų maloniai nugyventi gyvenimą santuokoje su Šauliais, Vandeniais ir kitais Dvyniais. Esate dinamiški, todėl jums reikalingas toks pats žmogus-nenuorama, kaip ir jūs.

Vėžys

Vėžys ir Svarstyklės – puiki sąjunga, kuri visada bus tvirta. Taip pat kaip variantą bendram gyvenimui galima svarstyti Ožiaragį. Jums reikalingas arba ramus, arba valdingas, kaip ir jūs, žmogus, bet ne dar vienas Vėžys – su juo jums nepavyks sugyventi.

Liūtas

Liūtai mėgsta Mergeles, kurios juos garbina, brangina ir niekada nemeluoja. Liūtams taip pat bus neblogai su Vandeniais, Ožiaragiais ir Svarstyklėmis. Taip pat ir su kitais Liūtais, tačiau tai tik atsarginis variantas.

Mergelė

Mergelė gerbia sąžiningumą ir atvirumą, o taip pat pastovumą, todėl joms tiks Jaučiai, Svarstyklės, Žuvys arba Ožiaragiai. Tuo tarpu su egoistiškais ženklais jums bus be galo sunku užmegzti santykius.

Svarstyklės

Svarstyklės universalios. Šie žmonės gali rasti bendrą kalbą su visais be išimties. Santuokoje situacija analogiška – niekas neliks nuskriaustas. Sakykite savo išrinktiesiems apie save tik tiesą. Jeigu jie po to liks su jumis, tai viskas bus gerai.

Skorpionas

Skorpionams puikiai tiks Mergelės arba Svarstyklės, bet pagrindinė problema bus jie patys. Jums teks išmokti gyventi ne tik pagal savo taisykles. Taip pat jums bus labai gerai su Žuvimis, bet nepamirškite – jos pažeidžiamos.

Šaulys

Jūs – neeilinė asmenybė, kuri mėgsta nepriklausomybę. Jums artimiausias pagal savo dvasią ženklas – Vandenis. Jūs gebate vienas kitą suprasti net be žodžių. Prilygti šiai sąjungai gali tik dviejų Šaulių sąjunga, kuri gali nuversti kalnus.

Ožiaragis

Čia viskas paprasta – rinkitės Mergeles arba Jaučius, nes su jais daugiau šansų sukurti tvirtą šeimą, nei su kuo nors kitu. Be to, Mergelės su Mergelėmis siaubingai nesutaria, Jaučiai su Jaučiais – taip pat, o Ožiaragiai su Ožiaragiais – visai puikiai.

Vandenis

Vandenis labiausiai tinka Šauliams ir Avinams. Ideali sąjunga bus su Dvyniais. Tokios giminingos sielos gali būti kartu visą gyvenimą, džiugindami vienas kitą kiekvieną dieną, kaip per pirmąjį susitikimą.

Žuvys

Jums bus gerai su Svarstyklėmis, Ožiaragiais ir Skorpionais. Apskritai Žuvims labai sunku rasti žmogų, su kuriuo jos norėtų susisaistyti santuokos saitais, todėl kiti ženklai turi mažai šansų pasiekti Žuvų palankumo.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų sausio 26 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.