„Twitter“ pranašas stulbina tikslumu: Beyonce nėštumas ir kitos pranašystės

Ar gali taip būti, kad vienas socialinio tinklo „Twitter“ vartotojas nuspėja ateitį? Paslaptingo profilio kūrėjas ne kartą iš anksto numatė dalykus, kurie nutiko po kiek laiko – britų referendumo „Brexit“ rezultatą, Donaldo trumpo pergalę Jungtinių Amerikos Valstijų prezidento rinkimuose ir atlikėjos Beyonce nėštumą.

Šis paslaptingo kūrėjo profilis jau sulaukė daugybės sekėjų, nes tai, ką jo vartotojas paskelbia, po kiek laiko ir įvyksta.<br>Instagram ir AP nuotr.
Šis paslaptingo kūrėjo profilis jau sulaukė daugybės sekėjų, nes tai, ką jo vartotojas paskelbia, po kiek laiko ir įvyksta.<br>Instagram ir AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2017, 12:31 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 5:11 AM

Šis paslaptingo kūrėjo profilis jau sulaukė daugybės sekėjų, nes tai, ką jo vartotojas paskelbia, po kiek laiko ir įvyksta, rašo „Daily Mail“.

Nuspėjo ir Beyonce nėštumą

Profilio @BeyonceFan666 profilio nuotraukoje – kiaušinio formos personažas su karūna, lūpų dažais ir akiniais nuo saulės.

Vis dėlto šio vartotojo galimybė nuspėti ateitį jau tapo kone legenda, o tai traukia jo sekėjus kaip medus. Šis vartotojas nuspėjo ne tik šiuos tris atvejus, bet ir tai, kad dainininkė Lady Gaga pasirodys šou „Super Bowl“.

NFL televizija apie tai pranešė rugsėjo 29-ąją, o @BeyonceFan666 savo socialinėje paskyroje tai paskelbė keturiomis dienomis anksčiau.

Kad ir kaip būtų keista, pernai birželio 14-ąją @Beyoncefan666 rašė: „Lady Gaga savo naują albumą išleis šių metų spalį“. Popžvaigždė savo naują albumą „Joanne“ pristatė pernai spalio 21-ąją.

Dainininkė Beyonce žinią, kad ji laukiasi, paskelbė visai neseniai, o šis vartotojas apie tai prasitarė dar 2016-ųjų liepą. „Gerai, taigi Beyonce apie savo nėštumą ketina pranešti vasario mėnesį“, – savo paskyroje rašė vartotojas.

Išpranašavo ir D.Trumpo pergalę

„Brexit“ referendumas, kuriame britai balsavo už savo šalies pasitraukimą iš Europos Sąjungos, vyko pernai birželio 23-iąją. 52 proc. rinkėjų balsavo už pasitraukimą iš ES, o 48 proc. pasisakė norintys likti bendrijoje.

Dieną prieš referendum šis „Twitter“ vartotojas paskelbė: „Referendume 52 proc. nutars, kad nori išstoti iš ES“.

Šis paslaptingas vartotojas pasisakė ir apie JAV prezidento rinkimus. Iki tikrojo balsavimo likus beveik penkiems mėnesiams, birželio viduryje, jis skelbė: „Deja, prezidento rinkimus laimės Donaldas Trumpas :( „.

Pernai lapkričio 7-ąją, dieną prieš rinkimus, @Beyoncefan666 rašė: „Visiems jums siūlau eiti ir balsuoti už Hillary, bet tai nebesvarbu, nes aš jau žinau, kad laimėjo Trumpas“.

Išsiaiškino „pranašysčių“ paslaptį

Britų laikraštis „The Guardian“ atliko tyrimą ir sužinojo, kad paaiškinimas šioms aiškiaregystėms yra. Šis „Twitter“ vartotojas greičiausiai „ateitį“ skelbė likus keliems mėnesiams iki tikrojo įvykio ir savo paskyrą tuomet padarydavo privačią.

Po to, kai „pranašystė“ išsipildydavo, vartotojas senus užrašus padarydavo viešus. Neteisingus spėjimus jis tiesiog trindavo.

Iš kur „The Guardian“ tai žino? Tokį spėjimą leidžia daryti tai, kad šių paskelbimų komentarai yra dienos ar dviejų senumo. Jei tai, ką vartotojas paskelbė viešai, būtų iš tiesų nuspėta prieš mėnesius, būtų ir to laiko komentarų.

Štai žinioje apie atlikėjos Beyonce nėštumą visi komentarai buvo nuo tos dienos, kai dainininkė iš tiesų paskelbė esanti nėščia.

Be to, jei @Beyoncefan666 iš tikrųjų galėtų spėti ateitį, kodėl jis nenumatė, kad dainininkė lauksis dvynių, o ne vieno kūdikio?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.