Nutylėta tiesa: mažai žinomos Zodiako ženklų paslaptys

Daugelis bent šiek tiek besidominčių astrologija žino, kokie charakterio bruožai priskiriami tam ar kitam Zodiako ženklui. Tačiau yra savybių, kurios nepapuola į tradicinius horoskopus, bet pasako tikrą tiesą – įsitikinkite tuo patys.

Yra savybių, kurios nepapuola į tradicinius horoskopus, bet pasako tikrą tiesą.<br>123rf nuotr.
Yra savybių, kurios nepapuola į tradicinius horoskopus, bet pasako tikrą tiesą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-16 11:51, atnaujinta 2017-04-09 23:17

Avinas

Net jeigu jie tai slepia, iš tiesų Avinai nuolat laukia dėmesio iš tų žmonių, kuriais rūpinasi, ir jiems labai nepatinka, kai to dėmesio nesulaukia.

Jautis

Jie labai uždari; net jeigu jums atrodo, kad jie daug kalba ir su jumis yra atviri, jūs niekada nesužinosite apie juos visko. Jie niekada jums neatsivers, tiktai iš dalies.

Dvyniai

Jie labai dėmesingi tam, kas daro žmones laimingus ir pakelia jiems nuotaiką. Dvyniai ypač mėgsta daryti malonius dalykus artimiems žmonėms.

Vėžys

Iš pažiūros jie tylūs ir ramūs, bet iš tiesų – visiški bepročiai. Vieną kartą iš patys tai suprasite, ir netgi gana baisia forma.

Liūtas

Visada pasiruošęs jums padėti bet kokioje situacijoje. Pasiruošę netgi ką nors nužudyti dėl jūsų, jeigu tai bus būtina.

Mergelė

Šio ženklo atstovai turi puikų humoro jausmą ir visada pasirengę pakelti jums nuotaiką, jei bus bloga diena.

Svarstyklės

Jos ne visiems yra mielos ir atviros (kaip jas bando pavaizduoti dauguma horoskopų), kruopščiai renkasi draugus ir visada duoda jiems realius patarimus, be pažadų, kad viskas bus gerai.

Skorpionas

Pernelyg jautrūs viskam, kas vyksta. Iš karto pajunta, kad kažkas ne taip, netgi anksčiau, nei jūs pasiryšite jiems tai pasakyti.

Šaulys

Nors Šauliai nuolat kažkur šlaistosi ir bendrauja su įvairių rūšių žmonėmis, jie turi labai mažą draugų ratą, su kuriais jaučiasi iš tiesų komfortiškai.

Ožiaragis

Jie labai priekabūs, ypač prie artimų draugų ir žmonių, kuriais pasitiki. Jie gali atrodyti susidomėję, apsimesti mandagiais, bet iš tiesų mintyse jus smerks.

Vandenis

Jie nėra neemocingi – jie labai nerimauja dėl jūsų. Tiesiog jie nežino, kaip tai parodyti.

Žuvys

Jos negaili savęs ir nuolat įsivelia į kokį nors mėšlą, bet tuo metu kalba, kad joms viskas tvarkoje. Nors tai netiesa. Jos padarys viską, kas įmanoma, kad padėtų ir padarytų jus laimingą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.