Pusiau rimtai: Zodiako ženklai – didžiausi šunsnukiai

Tai tikrai „užknisantys“ tipai. Sugeba sunervinti ir išvesti iš kantrybės net patį ramiausią žmogų. Vienas už kitą „geresni“. Pasižiūrėkite, kokie šunsnukiai yra visi 12 Zodiako ženklų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2017, 1:33 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 7:12 PM

Avinas

Pasiutęs šunsnukis. Pešasi. Reguliariai. Jeigu badosi, tai būtinai galva į pilvą. Garsiai kalba, taip pat ir rankomis. Savo požiūrį praneša pašnekovui, taškydamasis seilėmis ir raudonuodamas.

Jautis

Kietakaktis šunsnukis. Netgi ne tai – užsispyręs gyvulys. Kai jis jums nepritaria, apsimeta, kad jūsų nėra, ir tęsia judėjimą pasirinkta kryptimi. Kai jūs skubate, jis pradeda eiti, kalbėti ir net, atrodo, kvėpuoti du kartus lėčiau, gebėdamas bet ką išvesti iš kantrybės.

Dvyniai

Komunikabilus šunsnukis. Klaba už jus ir dar už du. Jeigu jus visgi sudomino jo plepalai, jis iš karto pakeis temą, o po minutės pamirš, apie ką kalbėjo.

Vėžys

Švelnus ir įstabus šunsnukis. Ne todėl, kad jūs jį tokiu laikote – tai jis apie save galvoja būtent taip. Esant mažiausiems nepritarimo požymiams, jis gina savo požiūrį ašaromis ir isterijomis. Taip pas jis mėgsta slėptis ir apsimesti, kad jam „nelabai to ir norėjosi“, nes yra įsitikinęs, kad visi tik ir svajoja jį suvalgyti.

Liūtas

Pasikėlęs šunsnukis. Įsisavino dvi veido išraiškas. Pirmoji – kaip žmogaus, kaimo takelyje įlipusio į šiltą krūvelę, antroji – kaip žmogaus, kuriam kutena padus. Bet kuriuo atveju, iš jo veido išraiškos jūs lengvai suprasite, kuo jis jus laiko.

Mergelė

Nuobodus šunsnukis. Visada žino, kaip reikia teisingai. Į klausimą „Kaip sekasi?“ atsako su visomis detalėmis. Jeigu teko su ja apsigyventi po vienu stogu, ji jus pagaliau išmokys visko, ką pražiūrėjo jūsų mama.

Svarstyklės

Neužtikrintas šunsnukis. Jis iki galo neįsitikinęs, kad yra šunsnukis – blogiausia, kad jūs taip pat pradėsite tuo abejoti. Bet kai tik įsitikinsite, kad jis ne šunsnukis, svarstyklių lėkštelė persisvers į kitą pusę, ir tada...

Skorpionas

Klasikinis šunsnukis. Grynuoju pirmapradžiu pavidalu. Tai vienintelė būtybė visame Zodiake, su kuria galite iki galo atsipalaiduoti ir nekankinti savęs klausimais, ar jis šunsnukis, ar ne.

Šaulys

Geras ir linksmas šunsnukis. Nuo pirmųjų bendravimo akordų jums susidaro įspūdis, kad jo pilna visur. Jam nieko nekainuoja įstumti jus į balą ar užversti ant jūsų spintą, ne iš piktos valios – tiesiog gera koordinacija šis niekšas niekada nepasižymėjo. Ir negalvokite, kad tai sugadins jam nuotaiką – tai tik gyvenimiškos smulkmenos, be to, juk tai taip linksma.

Ožiaragis

Šunsnukis idiotas. Kelmas su akimis. Emocijas kelia tik kylančios degalų kainos. Sutuoktiniai, vaikai, garbaus amžiaus giminaičiai – balastas arba nemokama darbo jėga. Balastu apsimesti saugiau, jūsų gali tiesiog nepastebėti.

Vandenis

Idėjinis niekšas. Arba ką tik padarė revoliuciją, arba dabar eina jos daryti. Bet kuriuo atveju nesimaišykite po kojomis – visų pirma, jam nėra laiko keisti kojinių, antra – netgi bendražygių ištikimybę jis mėgsta tikrinti šokiruojančiais metodais.

Žuvys

Drėgnas ir šaltas niekšas. Būna dviejų rūšių: smarkus – iriasi prieš srovę ir galo nematyti, ir apsnūdęs – dar nemiega, bet mirksi retai. Bet kuriuo atveju, pagrindinis bendravimo rezultatas – jūs prasmirsite žuvimi. O jums to reikia?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.