Ištikimiausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Žmonėms kartais būna nelengva rasti ištikimą ir pastovų partnerį. Net jeigu vienija bendri pomėgiai, tai nereiškia, kad jis nežiūrės į kitus asmenis. Tiems, kurie tiki horoskopais, šis ištikimybės reitingas pagal Zodiako ženklą gali padėti apsispręsti, mezgant naujas pažintis.

 Moterims dažnai būna nelengva rasti ištikimą ir pastovų vyrą. <br> 123rf nuotr. 
 Moterims dažnai būna nelengva rasti ištikimą ir pastovų vyrą. <br> 123rf nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2019, 4:35 PM

Avinas – impulsyvios prigimties

Ištikimybės reitingas – 2 iš 3

Šio ženklo vyras mėgsta romantiką ir į pasimatymus visada ateina su gėlėmis. Jis nesišvaisto žodžiais ir paprastai vykdo pažadus. Avinai savo išrinktajai gali padovanoti meilę. Bet yra rizika, kad netrukus jam gali tapti tiesiog nuobodu tęsti bendravimą su jumis. Šio Zodiako ženklo atstovai – ne patys ištikimiausi mylimieji.

Jautis – sugeba kontroliuoti savo emocijas

Ištikimybės reitingas – 3 iš 3

Jeigu vyras, gimęs po šiuo Zodiako ženklu, įsimylės – tai amžinai. Jis labai dėmesingas savo draugės norams. Jaučiams nėra nepasiekiamų aukštumų. Jie pasirengę siekti savo tikslo bet kokia kaina. Jeigu jo išrinktoji neatsakys tuo pačiu, jis ras būdą, kaip užkariauti jos simpatijas. Jaučiai labai atsakingai žiūri į santuoką. Juos galima pavadinti vienais iš pačių ištikimiausių gyvenimo palydovų.

Dvyniai – nepastovūs ko nors siekdami

Ištikimybės reitingas – 1 iš 3

Vyrai Dvyniai labai klastingi. Sukurti šeiminį gyvenimą su jais sunku, bet įmanoma. Pradžioje Dvyniai parodys, kad susidomėjo mergina, ir yra gyvi vien nuo jos žvilgsnio. Bet pasiekęs ją toks vyras taps šaltas. Dvyniai apdairūs – jeigu santykiai jiems naudingi asmeniškai, jie manys, kad tikslinga juos tęsti. Pasiaukojimas, nesavanaudiškumas – ne jiems. Bet visada gali atsirasti moteris, kuri pririš prie savęs tokį vyrą.

Vėžys – emocingas ir reiklus

Ištikimybės reitingas – 1 iš 3

Vėžių nedomina ilgalaikiai santykiai. Jie pernelyg užimti asmeninio komforto paieškomis. Vyras Vėžys bus priekabus, bet niekada pats nematys savo trūkumų. Jam labai sudėtinga rasti gyvenimo palydovę, nes jis nežino, ko pats iš tiesų nori. Sugautas neištikimas, jis ras tūkstantį priežasčių pasiteisinti, dėl visko apkaltindamas moterį. Bet Vėžiai, peržengę brandos slenkstį, sugeba jausti stiprius jausmus.

Liūtas – moka valdyti žmones

Ištikimybės reitingas – 3 iš 3

Liūtai – ryškūs ir patrauklūs visais atžvilgiais. Vyrai Liūtai bus ištikimi savo išrinktajai visą gyvenimą. Niekas jų neprivers eiti į kairę ir išduoti. Tačiau santykiai su Liūtais pilni prieštaravimų. Jų gali netenkinti išrinktosios pasiekimai karjeros srityje, bet labiausiai Liūtai bijo prarasti savo viršenybę ir įtaką.

Mergelė – emociškai pastovi ir praktiška

Ištikimybės reitingas – 2 iš 3

Vyrai Mergelės išrankūs bendraudami su moterimis. Jiems būdingas sudėtingas charakteris. Mergelės linkusios į apmąstymus vienatvėje, todėl jas jaudina bet kokios detalės. Vyras Mergelė neatleis mylimajai, jeigu ji ateis į pasimatymą neskoningai apsirengusi. Deja, tokie vyrai būna šykštūs dovanoms ir kitoms simpatijos apraiškoms. Santykių seksualinis aspektas Mergelei labai svarbus, todėl ji vengia atsitiktinių santykių.

Svarstyklės – tvarkingos ir svajingos

Ištikimybės reitingas – 3 iš 3

Vyrai Svarstyklės būna silpno charakterio. Jeigu jie negali susitvarkyti su problemų našta, puola į depresiją. Svarstyklės mėgsta ilgus merginimus ir atvirai reiškia savo jausmus. Bet kuri moteris, jaučianti silpnybę gražiems žodžiams ir dovanoms, įvertins vyrą Svarstykles. Svarstyklės vertina stabilumą, tad gana retai būna neištikimos. Jeigu tai nutinka, vyras kankinasi sąžinės graužiamas ir apie viską prisipažįsta.

Skorpionas – vienas geriausių meilužių

Ištikimybės reitingas – 1 iš 3

Vyrai Skorpionai – patys prieštaringiausi Zodiako atstovai. Juose visada kovoja du pradai: fizinis ir dvasinis. Vienas iš jų prioritetų yra fizinis kontaktas su moterimi. Savo išrinktojoje jis nori matyti paslaptį. Ir jeigu santykiai klostosi nenuspėjamai, tai Skorpionui dar labiau patinka. Skorpionams tolimas aiškumas ir konkretumas, todėl vyrai gali ilgai ieškoti sau gyvenimo draugės.

Šaulys – atviras ir besidžiaugiantis gyvenimu

Ištikimybės reitingas – 1 iš 3

Vyrai Šauliai nuolat yra idealios partnerės ieškojimo būsenoje. Jie retai vertina jausmus ir retai prie ko nors iš tiesų prisiriša. Jiems neegzistuoja meilės sąvoka. Bet tuo pat metu jie gali ją dosniai dovanoti moteriškai giminei. Šauliai susisaisto santuokos saitais tik tada, kai suvokia, kad atėjo metas keistis.

Ožiaragis – stabilus ir padorus

Ištikimybės reitingas – 3 iš 3

Vyrai Ožiaragiai išsiskiria ištikimybe. Jie nepakenčia išdavysčių ir niekada nežengs tokio žingsnio. Jeigu Ožiaragis suprato, kad rado tinkamą moterį, jis niekada jos nepaleis. Net jeigu santykiai ėmė judėti skyrybų link, jis pasistengs nugludinti aštrius kampus iš išvengti jų nutrūkimo.

Vandenis – mėgstantis laisvę ir minkštas

Ištikimybės reitingas – 2 iš 3

Vyrai Vandeniai gana pasyvūs, jie neįpratę ko nors reikalauti ir kalbėti apie savo troškimus. Jiems labiausiai patinka, jeigu žmonės patys be užuominų jiems viską duoda. Vandeniui nebūdinga abejoti partnerio ketinimais, jis palieka įvykius savieigai. Vandenis iš karto paliks savo meilę, jeigu pajus, kad ji jam pernelyg globėjiška.

Žuvys – kūrybiškos ir geraširdės

Ištikimybės reitingas – 3 iš 3

Vyrai Žuvys geba išklausyti ir duoti vertingą patarimą. Bet kad įsipliekstų jausmai, jiems reikia laiko. Vyras, gimęs po šiuo Zodiako ženklu, dėl mylimos moters yra pasiryžęs rimtiems poelgiams. Jis gali priblokšti išrinktąją prabangia dovana ir nuolat ieško būdų, kaip ją maloniai nustebinti. Vyrai Žuvys – vieni pačių ištikimiausių mylimųjų.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų vasario 26 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.